Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

John Petrucci'nin yazdıgı en iyi solo Hangisi?

• Mad_Slayer • 8 Şubat 2005 16:55 • #450002
    !!!

arkadasim kimin daha iyi çaldiini anlayabilecek kadar kafam1z çal1s1o ayr1ca sunu da bilmen gerekir ben petrucciden iyi calsayd1m su anda beni tan1yo olurdun bende bu aptal konu için yaz1 yaz1yo bile olmazd1m hatta bu yaz1y1 kale bile almazdim güler geçerdim.
    realize!!=sad but rue..

kal1n sagl1cakla..
  • Single_FACTOR • 8 Şubat 2005 17:19 • #450003
    !!!

Bi şey sorcam J.Petrucci'yi eleştiren arkadaşlara soruyorum bi Petrucci kadar calabiliyomusunuz?Veya
    onun yaptıgı seylere yakın birşey yapptınız mı ??? icraat görelim o zaman!!!

infoma Bakmamışsın sen sanırım.
    müseade et biraz gitardan anlayalım ;)
  • C-None • 8 Şubat 2005 22:58 • #450061
    !!!

ben bana söylenen kısma cevap vermek istiyorum..ben profesörlük taslamadım asla da öyle bi amacım yok.evet petrucci'yi tanrı yapıyorum kendi çapımda çünkü çok seviyorum buna kim ne diyebilirki? ben sadece onu kötüleyenlere ve hiç birşeye yaramıyo diyenlere birşeyler anlatmak istedim o kadar.çünkü o bahsettiğim icraatlar ondan çıkmamış gibi yermeler falan gördüm ve bu haksızlıktı tek kelimeyle.
    not:bu bir ego düzeltme cevabı falan değildir.
  • mkcervy • 8 Şubat 2005 23:36 • #450080
    !!!

andersson müzisyenler hakkında bilgin süper ama petrucci jimmy page den daha iyi,tartışılmaz bile...burda isim vererek ya da şunu bunu dinle diyerek sıkmayayım.ama petrucci iyi bir gitarist..ayrıca müzisyenlerin karşılaştırılması bi hatadır yani üst düzey müzisyenlerin.satriani petruccinin şeyler yıllar önce yaptı ama satriani 1971 yılında steve vai e ders veriodu 14 yaşında...(yaş farkı daha doğrusu jenerasyon farkı).ayrıca forumun konusu petruccinin en iyi solosu...petruccinin ne kadar iyi bir gitarist olduğu değil ki bunu o konuya dönüştürenler olayı baltalamışlardır...sevmeyenler hiç yazmasın daha iyi.(bu arada en sevdiğim solosu da goodnigt kiss ve lines in the sand)
  • Single_FACTOR • 9 Şubat 2005 00:23 • #450082
    !!!

page ile Petrucci elbette kıyaslanamaz.
    led zeppelin Dünyada birçok gruba ilham kaynağı olmuş birçok müzisyeni etkilemiş J.Bonhamın ölümünden sonra, grubun tekrar bir araya gelmesi için bile yapımcıların miyon dolarlık tekliflerini geri çevirmişlerdir.Buna rağmen aradaki uzun yıllık arada bile albümleri rekor düzeyde. satmaya devam etmiştir. Dream theatre Led Zeppelin ile kıyaslanacaksa led zeppelin gibi stadyumlar doldurabilmleli.
    Bugün dream theatre ayrılsa kim birleştirmeye bu kadar çalışır ki?
    icraata bakalım.
  • andresson • 9 Şubat 2005 00:30 • #450083
    !!!

Bakış açısı tabi materyalist görüşle petrucci diyebilirsin. De umarım bu kararını tereddütsüz olarak vermişsindir. Gerçekten bilerek inanarak böyle diyorsan iş bitmiştir. Bir gitarist olarak 2 sene yaşam olmadan çalışmışsın diyelim çıkıp Petrucci'ye eşlik edebilirsin ama diğerinin karşısında ayakta duramazsın dizlerin titrer. G3 de olay buydu zaten Petrucci doğaç solo yapamadı Vai ile Satriani arasında Malmsteen saldırdı durdu gitarına , Eric Johnson ne yaptı ? işte büyük müzisyen adam tonundan bu Eric Johnson dedirtiyor bir nota bile taviz vermedi kendi stilinden gösterişe girecem diye .
  • Single_FACTOR • 9 Şubat 2005 00:33 • #450084
    !!!

Evet ya çok komikti G3 te hali içler acısıydı yani.petrucci de olsa kimsenin öyle bi duruma düşmesini görmek istemezdim doğrusu. Herkez anlamaz tabi.
  • karete • 9 Şubat 2005 05:01 • #450108
    !!!

John Petrucci'yi gidipte joe veya vai ile karşılaştırmanız domatesle salatalığın tadının aynı olduğunu düşünmek gibi bişey olur
  • mkcervy • 9 Şubat 2005 22:55 • #450286
    !!!

john petuccinin doğaç solo atamadığını düşünüyosanız ki yanlış liquid tension experiment konserini izleyin orda görün...ayrıca jimmy page bir grup gitaristi..lütfen virtuozlerle karşılaştırılmasın...olay led zeppelin dream theater savaşı da değil...g3 te petruccinin ezilmediki ki satriani ve vai tarafından, niye abartılıyo olay bu kadar...petrucci düşmanlığı yapanlar!yeni forum açtım araya istediğinizi yazabilirsiniz(yanlış anlamayanın sadece konu dışına taşıyosunuz burda,petruccinin en sevdiğiniz solosunu yazın yeter) :)
  • C-None • 10 Şubat 2005 14:19 • #450362
    mkcervy'ye artı 239589906

petrucci doğaç yapamıyor mu?!!
    peki.
    bu arada evet l.t.experiment'taki gitarın deneysel havası sözü geçen diğer hiçbir gitaristte yok.
    neyse asıl konuya dönmek gerekirse - ki gerekir- Lie'ın solosundan sonra Erotomania'nın solosu da süperdir.