Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockistanbul da ceza zibidisinin kıraç a hakareti

• metanch4 • 14 Temmuz 2005 12:17 • #478105
    öncelikle şunu belirtelim yahu rap i müzik türü olarak görmeyi bırakalım. büyük bi yetenek rap kabul ediyorum ama müzik değilki,
    aynı ritmle parçayı bitiriyorlar, müzik yok yani. kıraç rockçı arkadaşım ve de türkiyenin en iyilerinden biri. her ne kadar sarmasa da beni hafif gelse de gerçekleri kabul etmek lazım. sesini en iyi kullananlardan biri, ve sıradan bi sese de sahip değil farklı bi sound u var.
    ve şu noktaya da değinmek istiyorum ki rap in rock festivalinde ne işi olduğu da açık: eğer ki biz mangaya rock yapıyorlar dersek adamlar da rap i rock festivaline sokarlar. nu-metal yapıyoruz deyip çıktılar ortaya ama ben nü-metal in krallarından olan korn'la veya slipknot'la bi alakasını göremedim nedenle.
    öyle işte
  • Narcoholic • 14 Temmuz 2005 17:17 • #478121
    ceza ve kıraç bu ülkeyi terk etsinler...türlerinin tek örnekleriymiş..hadi cnm:) ikisi de berbat...sorryyyyyyy
  • kuzucuk • 14 Temmuz 2005 17:22 • #478125
    kıraç çok konuşmasın ben sanatçının ya özür dilerim sanatçı dedim ben şarkıcının ahlaklı zeki çevik ve işini sevenini severim kıraç uleyn zaten en çok satan 10 albüm arasındasın geçen sene hala polomik işin gücün
  • deathcomp • 14 Temmuz 2005 18:04 • #478128
    Ne halleri varsa görsünler...
  • -TeUFeL- • 18 Temmuz 2005 01:11 • #478614
    arkadaşlar sallayın ya.
    1-ceza kendi kankası olan doktor fuch mudur nedir onla takılsın yok garip kelimeler kullansın(kondom yok bu sefer bana baba diyeceksini gibi)
    2-kıraçta gitsin dizi müziği yapsın(bir japonya efsanesi ya da züleyha gibi)
    3-rap nere rock nere ne işi onun rock festivalinde arkadaşım o gitsin lolipop yalasın demiş helal olsun.(lolipop ona az gelir artık elma şekeri felan denesin)
    4-açıkça küfür etmek yanlış ama durduk yere ona bunu laf sokmakta yanlış(ikiside kapitalist düzenin gerektirdikleri şeyler sansasyon=gündem,gündem=popülarite,Popülarite=para vs vs vs
    5-rocktan şaşmayın(festivallerde dikkat edin dizi müziklerinden uzak durun)
    Saygılarımla
    -TeUFeL-
  • punklives • 18 Temmuz 2005 09:59 • #478632
    kıraç tanda ceza danda bi .ok olmaz...adamlar kendini yorumcu yaptı kıraç malı sen kimsin ki ceza yı eleştiriyorsun..iki dizi müziği yaptı diye .ötü kalktı....kıraç kendisi başlattı cevabını aldı ama sorun şu ceza denen salak bu cevabı öyle ya da böyle kıraç ı da ilgilendiren bi festivalde veriyor...nolursa olsun ucundan kıyısından kıraç ın rock la alakası varsa...asla ceza yı haklı bulmam..kendi mekanında ne .bok yersen ye...rock fest. noluyo.. orda izleyen mallarda alkışlıyor...neyi alkışlıyorsa.
  • GoTH_PriNceSS • 18 Temmuz 2005 11:49 • #478637
    E yuh artık!!!

kıraç kim ki?
  • A_Pentatonic • 18 Temmuz 2005 12:24 • #478643
    İyi de sen şimdi neden hip hop cılari b.k a buladın ki
  • -TeUFeL- • 19 Temmuz 2005 01:20 • #478726
    helal olayı çözmüşsün işte sorun bu kadar bırakın ikisini daha çok sansanyon yaratıp daha çok para kazansınlar bizde bilgisayar başında okumaktan yamulmayalım.online olanlar hepinize iyi geceler gece vardiyacıları:)