Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SATANİSTLERİN BELİRLEYİCİ ÖZELLİKLERİ

• death_glory • 9 Ekim 2005 10:34 • #486908
    zuhaduhasduhahaaduhasudhau şeklinde söze girmek istiyorum; efenim buyrun zat-ı muhteremler işte böylelermiş;

giyimlerinde siyah ve kırmızı renkleri tercih ederler.

Deri pantolon,başlıklı tişörtler.abartılı gümüş takılar. Yaz kış bot.postal ve çizme giyerler.

Kiliselerde yapılan ayinlere katılırlar.Çünkü Satanistler kiliseyi Şeytan için En iyi arkadaş görürler.

Çoğunluğu yukarıda da belirtildiği üzere Satanistliğin Hıristiyanlık kurallarının değiştirilmesi amacını taşıdığından ters haç takarlar.

Kıyafetlerinde Satanist amblemleri taşırlar. Bu amblemlerin en önemlisi çift daire içerisindeki yıldızdır.Diğerleri ise hayali çizilmiş insan ve hayvan karışımı yaratıklardır.

Özellikle geceleri metruk yerlerde ve mezarlıklarda toplanıp ayin yaparlar.

Satanistler lider olarak kabul ellikleri Anton Sandor LAVEY' in kitaplarını okurlar.

Metal Müzik satan kasetçilere ve kafelere takılırlar.

Kedi kanı içerler ve bununla ölümsüzlüğe ulaştıklarını iddia ederler. Satanistlerin nihai hedefi şeytanı da yenerek sonuçta dünyayı ele geçirmektir. 7, 13, 666 sayıları, keçi, şarap ve ekmek onlar için kutsal sayılır.

Bütün dinler ve bütün kutsal kitaplara karşı aşırı bir saldırganlık içerisinde olurlar.

Guruba dahil her üyeye bir Mitolojik isim verilir. Özellikle Yunan tanrı ve tanrıçalarının isimleri ile mitolojik kahramanların isimleri verilir.

Satanistler kendileri dışındaki herkesi, bilinçsiz, bilgisiz ve aptal görürler.

http://www.izmirpolis.gov.tr/bilisim/sibersuc_satanist.asp

efenim çok uzun geldi, şahsen okuyamadım, buyrun siz bilim ve irfan ışığıyla aydınlanın...
  • death_glory • 9 Ekim 2005 10:43 • #486910
    yahu şimdi bu verilere göre ben satanistim. nayır nolamaz çıkarın beni burdan ben deli diğilim. nihahaha

ya bi de adamlar yazmış ki;

Black Metal veya Death Metal müziği eşliğinde toplu ve bir arada seks yapılır.

hem kendileri özendiriyolar satanist olmaya hem de sato olunca suçluyolar. (sırıtık smiley)
  • oqz • 9 Ekim 2005 10:54 • #486911
    Satanizm, Türkiye'de ilk olarak internet' le yayılmaya başladı. Daha sonraları Heavy Metal grupları vasıtasıyla ilk adımlarını atarak özellikle gençler arasında yayıldı. Şeytana tapanların çoğunluğunun gelir seviyesi yüksek vatandaşların çocukları olduğu, bu çocuklarında din ve öteki Kutsal değerlere karşı oldukları bilinmektedir. Gençlerin bu işe başlaması önce bu müzikleri dinlemesi ile başlar, sonra ise masum görünümlü arkadaş gurupları içerisinde satanist inancı yavaş yavaş empoze edilir.

pohahaha..ben de satanistiiim..üstelik uğurlu sayılarımda 7 ve 13tür..süper ya..koptum valla :D
  • BlAcK BaSs • 9 Ekim 2005 11:05 • #486912
    Zuhahaah geyiğe bak ya!! ''Toplu halde sex'' zuhahahaha baba bi aklına getirsene siyah giymiş 20 insan bi arada ..... Puhahahhaa
  • svenf-g-englar • 9 Ekim 2005 11:13 • #486914
    rezillik..
  • garajcıl • 9 Ekim 2005 11:41 • #486915
    ASLINDA yaz kış bot giymeleri kroluğa girer bizim geçen burda sahilde aynı sizin satanist dediğiniz özelliklere sahip ve botlu birini şeref abi bi güzel azarladı yani gölcükte böyle kişilere yer yok ahaauuha tabi espri bu..ama açmayın bu konuları bence 99 yılı aklıma geliyo ve unutamıcağım bi isim şehriban coşkunfırat nasıl kalmış aklımda aslında sex kısmı fena değil yahu :)))bence son bikaç yıldır duymuyodum satanizm ile ilgili biseler burda okudum valla baya bi uzaklaşmıştım neyse ama bi tehlikedir çünkü aramızda o kadar özenti insanlar varki küçük kızlar mesela sırf onların görünüşüne heveslenip bunların arasına girebilirler valla demedi demeyin şekerler benden uyarması aslında yazcak çok şey varda ...
  • Single_FACTOR • 9 Ekim 2005 11:46 • #486916
    Ayrıca Ülkemizdeki şimdiki eylem planlan Sultanahmet Camii' nin yıkılması, Taksimde Cami yapılmak istenen meydanın işgali, el yazması bir Kur' an-ı Kerim' in yırtılarak klozete veya denize atılması, Kaşıkçı Elması' nın çalınması, kendilerine muhalif olup zarar verebilecek insanların Şeytana kurban edilmesi, gücü ellerine geçirdikleri zaman ise din ayırımı gözetmeksizin bütün ibadethaneleri tahrip edeceklerini, ayrıca Hitler Faşizmini benimseyerek Türkiye' yi yabancı ırklardan temizleme gibi planları vardır. Faaliyetlerinin yoğun olduğu iller İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Eskişehir, Kayseri’ dir.

Bunlar daha komik

Katkılarından Dolayı Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne Teşekkür ederiz

Biz de bizi Pazar-pazar gülmekten süründürdükleri için teşekkür ederiz
  • man_on_fire • 9 Ekim 2005 14:49 • #486926
    soyutlayın burdan kendinizi

Aslında arkadaşlar gülüyoyorsunuz ama ne kadar ciddi bir konu... Halk ve devlet sizleri böyle tanıyor(benim öyle tipim yoktur onun için kendimi ayırıyorum)...Bu sizler için yani siyahı ve rock metal müziği sevenler için son derece tehlikeli.. İnsanlara ikisinin aynı olmadığını anlatmalısınız... Biliyorsunuz ki satanizmin içine cinayetler kan giriyor...İnsanların size katil öcü diye bakmalarını istemezsiniz değil mi?
  • man_on_fire • 9 Ekim 2005 14:53 • #486928

Aslında arkadaşlar gülüyoyorsunuz ama ne kadar ciddi bir konu... Halk ve devlet sizleri böyle tanıyor(benim öyle tipim yoktur onun için kendimi ayırıyorum)...Bu sizler için yani siyahı ve rock metal müziği sevenler için son derece tehlikeli.. İnsanlara ikisinin aynı olmadığını anlatmalısınız... Biliyorsunuz ki satanizmin içine cinayetler kan giriyor...İnsanların size katil öcü diye bakmalarını istemezsiniz değil mi?
  • man_on_fire • 9 Ekim 2005 14:53 • #486929