-
beyler öyle siyah gimeyle satanis olunsaydı bütün metalciler sato olur du ben dde hep siyah ggiyerim sato mu olduk sim di biz
-
abi harbi haklısın:)
cok insan var oyle...
neyse hayat bu ne olcagı beli olmaz:)
-
Satanistlerin belirgin özelliklerini söylemiş,her siyah giyen satanisttir dememiş.Yakın bi tanıdığımızın 15-16 yaşındaki kızı satanistlerin eline düşmüştü ,kızlarını zor kurtarmışlardı,şimdi kız ailesine düşman oldu,okulu bıraktı,4 kere intahara kalkıştı. Satanistlerden uzak durmak lazım.
-
zaten otobüslerde biraz da soguk takilirsan,satan bi de hapci oluyon.millet kulp takmaya bayılıyor...
-
bukadarıda pesss ya!!! faşitlerin sosyalistlere olan saldırganlıgını gecti yaptıklarınız!! satanizim bir inanc turudur ana renkleri siyah ve kırmızıdırr müzik tarzları rock/metal dir tanrıya ve kuaralalrına hatta tüm güçlere kendinelerine tersolan karsıdırlar!! ama inanın sizden daha hümanistlerdir!! her inacın kendine özgün kültürü vardır...tıpkı isalmiyetin yeşili gibi!!tanıdıgım satanist dostlarım var bakırköy taksim orta köy kadıköy ve bagcılarda süreklide görüşüyorum herhangibi abbes hareket ve ahlakddısı bir dawranısa sahip olduklarını görmedim!!
not:topluca aptal uyduruk bir sebep ten dolayı katlettiginiz milyonlarca hayvanlra nedemeli:?bilemsel düşünün fasülye tansi kadar beyninizi sorlayın belki werimli olur!!!
siyah kot tişört hırka mont postal bileklik göz makyajı vs vs bu atrz takılırım toplum içeresin de sıaradan olanlan tüm ineklerden!! kendimi ayrı kılıyorum ve bunu gören tipler etiketlerini yapıstırmaktan kendilerini almıyor zavalılar!!!
-
Satanistler Niçin Kedi Kurban Ediyorlar?
Satanizm'in gündeme geldiği günlerde bazı tv kanallarında bir kısım Satanist âyinler de görüntülenmişti. Bu arada bazı Satanistlerin âyinlerinde kedi kurban ettikleri ve etini kavurup yedikleri ve kanını içtikleri ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine, tabiî olarak, "Satanistler niçin kedi kurban ediyorlar?" gibi sorular sorulmaya başlandı. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, Satanistler sadece kedi değil, horoz, tavşan gibi hayvanları da kurban ediyorlar. Çünkü Satanist âyininde esas olan herhangi bir hayvanın kanının akıtılmasıdır. Fakat ülkemizdeki Satanistler genellikle kediyi tercih etmektedirler. Bunun da farklı sebepleri vardır: Bazılarına göre kedi nankör bir hayvan olduğu için onu tercih etmektedirler. Bazıları da kediyi şeytana benzetmektedir. Satanistlerin nihâî hedefi eninde sonunda şeytanı da ortadan kaldırıp, onun yerine dünya üzerinde şeytanî düzen temelinde mutlak gücü ve hâkimiyeti ele geçirmek olduğundan, kediyi kurban etmek suretiyle bunu sembolik olarak gerçekleştirmiş oluyorlar. Aynı zamanda kedinin, kötülükle ilişkisi bulunan hayvanlar arasında yer aldığına da inanılmaktadır. Sebeplerden birisi de, kedinin kolay ele geçirilebilmesidir. Aynı zamanda kedi bazı kimseler tarafından sevildiği ve evlerde beslendiğinden, insanların sevdiği ve değer verdiği şeylere zarar vermek veya hakaret etmek Satanizm'in prensipleri arasında yer almaktadır. Sebeplerden birisi de budur.
Bir diğer sebep de şudur: Nasıl ki Müslümanlar, etinin yenilmesi dinen helâl sayılan koyun, keçi, sığır gibi hayvanları kurban ediyorlarsa, Satanistler de eti yenilmesi helâl olmayan hayvanları tercih etmektedirler. Çünkü Satanizm'in en önemli özelliklerinden birisi de, dâima muhalefeti temsil etmek, karşı tarafta yer almak ve dinin yasak saydığı bir şeyi özellikle yapmaktır. Kedinin kanını da, içene ölümsüzlük duygusu vereceği düşüncesiyle içmektedirler. Bunun arkasındaki gerçek sebep ise, şeytanın aynı zamanda "kan içici" olarak nitelendirilmiş olmasıdır. Ayrıca Satanizm'de helâl-haram, sevap-günah gibi dinî kavramlara da yer yoktur.
-
valla ya otobüste böyle azcık soğuk durdun mu yaşlı karılar aa şuna bak aa diye başlıyolar :)
yalnız bi de kedi sevmezler muhabbeti var de mi :) bizim bi komşu vardı kız resmen satanist gibiydi yaz-kış botlu siyah giyen falan ama ne tezatlıktır ki kız kedilere bayılıyodu kedisi vardı :)
-
demek buymuş kedi kurban etmelerinin sebebi...
-
nesi komik ben onu anlamıyorum.
-
soyutlayın burdan kendinizi
İnsanlara ikisinin aynı olmadığını anlatmalısınız...
Oldu olacak seminerler düzenleyelim yurt çapında bu lekeyi temizleyelim.