Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SATANİSTLERİN BELİRLEYİCİ ÖZELLİKLERİ

• peaceJJ • 1 Kasım 2005 22:13 • #488117
    Türkiye'de satanizm diye bir olay yok zaten. Bir kere hıristiyan olmayan bir ülkede satanizmin olması da beklenemez. sonuçta İsa'ya ve genel anlamda hıristiyanlığa karşı yapılan olay ve ayinlerde satanistler olur. Hiç kur'an'ı baz alıp ta ona hakaret eden satanist görmedim. ayrıca her siyah giyen satanist değildir. Falan filan falan filan pöfff satanistler embesildir.
  • dolorian • 2 Kasım 2005 01:44 • #488121
    Şimdi bu konu üzerine "Distinctive Characteristics of the Satanists" başlıklı bir tez yazılarak tartışılabilir ancak. Bu nedenle forum gibi kısıtlı bir alanda bu konuya girmeye çalışmam takdir edersinizki efenüm pek abes kaçar. Özetle şu söylenebilir ki "satanist" dediğimiz kişi kendini şeytana satmış zat-ı muhteremdir. Satanist olmak da öyle sanıldığı gibi kolay değildir. Uzunca bir meşakkatli yol katetmeniz icap edecektir. Bir satanistin the most distinctive characteristic dediğimiz en belirgin özelliği hiçbir şekilde dışarıdan, fiziksel görüntüsüne bakılarak kolaylıkla tanınamamasıdır. Her an her yerde karşınıza çıkabilirler, geceleri yalnız gezmeyin, kıstırıp keserler alimallah yani kedi olmamanız yırttığınız anlamına gelmez. Herneyse tezimi hazırlayıp bitirnce ben haber vercem size. Ayrıntılı bilgiyi ordan alırsınız:P baya bir kafa patlatacam gördüğünüz üzre. Mühim bir mesele ve bilimsel bir çalışmayla açıklığa kavuşturulması gerekiyor ivedilikle. Saygılar sunuyorum.
  • Serpent_King • 2 Kasım 2005 07:41 • #488128
    senin tezin ne söyle bana !!!

SEN BANA HER SİYAH GİYMEYEN SATANİST DİĞİL DİYOSAN SENİ ALNINI GARIŞLARIM BEN!!

:Pp ehehehe bence şahan yapsın bu konuyu çok güzel olur..
  • cc_baran • 3 Kasım 2005 03:11 • #488174
    yau fahrettin sen iyice şaşırdın artık. NEA, ajda pekkan satanist değil mü ??? Yaauu, yaaau, Yıhhh.
    yau tamam değil ya tamam, yaaau tamam değil ya tamam al senin olsun ajda pekkan.
    tamam ya değil tamam, ben satanistim tamam git yaau, yaauu BIÇ.
  • lost word • 9 Kasım 2005 12:37 • #488519
    satanist olmamama raamen satanik deniliyorum siyah gyen ve mtal dinneyen herkese satanist gözüyle bakılıyo
  • smellslikekurt • 26 Kasım 2005 13:16 • #489480
    e bendemi satanistim o zaman!

ya lost word aynen katılıyorum!!!
    **sadece siyah ve bordo giyerim,
    **ayağımda hep postal tarzı şeyler vardır,
    **siyah oje sürerim, v.b.
    ****Ve en önemlisi rock ve metal den başka bişi dinlemem...

*Bu yüzden insanların bana satanist gözüyle baktığının farkındayım...
    *Hatta yolda yürürken bile bana mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırlar...
    *Bu yüzden rahat, yadırganmadan gezebildiğim tek yer taksimdir...
    insanlardaki bu ön yargıyı yok etmeliyiz...
    ÇÜNKÜ ARTIK ANNEM BİLE İNANCIMDAN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADI...
  • Nofx • 26 Kasım 2005 13:38 • #489482

ÇÜNKÜ ARTIK ANNEM BİLE İNANCIMDAN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADI...

Oysaki sen elhamdirüllah müslümansın...
  • __firat__ • 26 Kasım 2005 13:57 • #489486

insan nede huzur duyuyorsa onun tanrısı odur.buna kimse karısamaz.ama bu salaklıgada gumekten gecemicem.ya ne alakası var satanistlikle muzik marketlerin..
    EGITIM SART !!!!
  • smellslikekurt • 26 Kasım 2005 16:16 • #489492

Nofx valla doğru söyledin;) müslümanım!
  • Holy_Bastard • 26 Kasım 2005 23:17 • #489499

Valla namaz kılmayı öğreniyorum şu an :D Tabi abdest almayıda öğreniyorum ,sağolsun arkadaş kitap verdi :)

Bir sonraki hedeifm ,üzerimde siyah kıyafetlerimle ,camide normal insanların yanında saf tutmak...Belki böyle böyle önyargı kalkar...Ha kalkmasada umrumda değil gerçi ama yapıcam bunu :)