Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dorianın gel gör beni aşk neyledi adlı ilahisinin barda sölenmesi doğrumu?

• Anthrax34 • 4 Ağustos 2006 02:46 • #508151
    ben doğru bulumuyorum..çünkü sözler direk allaha yazılmıştır ilahi bir aşktır.bilmiyorum bence yalnış
  • KerryKing • 4 Ağustos 2006 02:59 • #508153
    Kişiliksiz grupların, tutturmak amacıyla yapılmış olan bir çalışması. Bu tarz işler direkt olarak dinleyiciyi sömürmeye yöneliktir. Acaba çalarken ne kadar zevk almaktadır bu müzisyen (demek istemiyorum ya neyse)arkadaşlar. Ayrıca barda çalınsa ne farkeder? Nerede yazıyor ki ilahiler barda çalınamaz diye? :)
  • rubber soul • 4 Ağustos 2006 03:04 • #508154
    Herşeyin biryerlerde kalıplar halinde yazılmasını beklersek ,insanın en değerli niğmeti muhakeme(düşünerek bulma yetisi) n'olacak o zaman?
  • tombi • 4 Ağustos 2006 12:59 • #508182
    böyle düşünürsen o zaman zaten hiç coverlamamaları gerekirdi..sonuçta konserlerde orda burda her yerde çalıyolar vs..ben anlamıyorum allah a yazılmış bi şarkının baralrda söylenmesinde ne gibi bi kötülük var??hadi t.şak geçiyo olsalar yine bi derece..
  • loseonestolife • 4 Ağustos 2006 13:08 • #508183
    bence gaayet güsel olmuş...sonuçta parçanın özüne bir hakaret yok..insanlar neyi isterlerse cowerlarlar
  • rubber soul • 4 Ağustos 2006 13:08 • #508184
    Nerede yazıyor ki ilahiler barda çalınamaz diye? :)

Benim karşı çıktığım şey budur.Yoksa ilahiler barlarda çalınırmı çalınmaz mı ?bu ayrı bir konu.Birşeylerin biryerlerde kalıplar halinde yazılmasına lüzum yok.İnsan düşünüp ,kendi bulmakla mükelleftir soruların cevaplarını.
  • aparat • 4 Ağustos 2006 14:13 • #508188
    herkesin müslümanlığı kendine ince çizgilerin arkasını görmeden klişelerle uğraşmak bence saçma.dini tekele almak kadar saçma hemde.kimi kara çarşaf kimi tesettür kimi eşarp gibi bir çerçeveden bakarsak ilahiyi rock versiyonuyla çalmak da dinlemekte çeşittir.amaç insanlara ulaşmasıysa -dini olarak bakarsak- bakınız ilahi bize ulaştı yoksa hatim gecelerinde tekelci islamcıların malı olarak tozlanacaktı..
  • lena avrıl • 4 Ağustos 2006 15:52 • #508197
    -artık burası da karıştı
    yahu diyorum ki eğer ilahi anlamından çıkmasaydı olmazdı bana göre ben barda içikili yerde ilahi dinlenmez diye düşünüyorum
    ama o artık şarkı
    içinde Allah aşkı var ama tabii bazıları sevgili aşkı zanneder diline pelesenk eder o ayrı yani zaten günahsa da onların boynuna artık yapılmış bir şey:)
  • -jackal_musty- • 4 Ağustos 2006 15:56 • #508199
    Dorianın gel gör beni aşk neyledi adlı ilahisinin barda sölenmesi doğru

adamlar başta cover yapması doğrumu o konu tartışma konusu olmalı..

:D MuStY
  • linkin_parkk_ • 4 Ağustos 2006 19:26 • #508216
    DOĞRU BULANCAK BİŞEY YOK RESMEN DİNLE DALGA GEÇMEK DEĞİL Mİ BU.ESKİ ŞARKILARIN SÖYLENMESİ TAMAM.KURBAN SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA YİYORDA.GÜZEL OLUYODA.DORİANIN YAPTĞI YANLIŞ