Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • System666 • 10 Eylül 2005 00:00 • #612073
    Olacak iş değil!!!!! Protestoya başlamalıyız bence!!!
  • Loki • 10 Eylül 2005 00:00 • #612074
    inanmıyorum, inanamıyorum böyle bir programı yayından kaldıran zihniyeti kınıyorum kanallarında yayınlanan reklamlarda çıkan ürünleri almıyorum bundan sonra.diğer programlarını da seyretmiyorum.
  • Nofx • 10 Eylül 2005 00:00 • #612075
    Bu programın şu an verdiklerinden çok daha önce verdikleri ortada.. mtv numberone gibi abzürüt kanallar yokken bu programdan gençler rock müzik dinletti..Şu an tamam pek izleyicisi olmayabilir ama devam ettirilmeli...Ya bende hala rockmarket yazan videolar var yaa kapanmasın huleyynnn :)
  • schwarzgraber • 10 Eylül 2005 00:00 • #612076
    Doğru düzgün yayın yapan bir programın kaldırılmasını hazmedemiyorum... Ve bunu yapan devlet kanalı... Olacak iş değil... Esasında daha ağır konuşurdum ama... Boşver... Tek kelime lanet olsun...!!!
  • isa_bet • 10 Eylül 2005 00:00 • #612077
    gittikçe susuyoruz ve sustukça geri gidiyoruz.. geri gittikçe susuyoruz.. böyle dönüp gidiyoruz.. o yazan adreslere o yazan metini mail olarak attım ama biliyorum okumadan silecekler rock market geri de gelmeyecek. bizi önemsemeyecekler çünkü yaşayan azınlığız "onların" kriterlerine uymayız..
  • Loki • 10 Eylül 2005 00:00 • #612078
    mail adreslerine yukarıdaki yazıyı gönderin arkadaşlar ne kadar çok mail atarsak o kadar farkediliriz.Böyle bir tutuma ses çıkarılması gerekir.
  • dusty • 10 Eylül 2005 00:00 • #612079
    bu programın yerine igrenc bir yerli dizi koyarlar simdi sonrada is yaptık dıye gerine gerine gezerler ortalıkta
  • NeWBoRn • 10 Eylül 2005 00:00 • #612080
    Neden yayından kalktığı çok açık aslında. Takvim gazetesinde rock müzik ve rock müzik severlere yapılan çirkin saldırıdan sonra beklenen bir hareketti. Türkiye yi ve Türk halkını yüz yıllar öncesinin karanlık zihniyetiyle boğmaya çalışanları kınıyorum.
  • anaemics • 10 Eylül 2005 00:00 • #612081
    rock market yayından kaldırılmış ne biçim iş lan bu isyan ediyorum dünkü programda alt yazıyla söylüyorlar bu kadar mı olur be isyanım piyasaya, isyanım baştakilere aslında isyanım en baştakine..
  • JackSparrow • 10 Eylül 2005 00:00 • #612082
    Millet bence sorun bizde çünkü son zamanlarda Rock Market'in Raiting'lerinin iyice düştüğü milletin artık yabacı kanallardaki Rock Programlarını izlediği herkesin ağzındaydı.. Özellike TRT'de Jimmy Jib asistanı olarak çalışan bir akrabam devamlı bu konuyla başa çıkmaya çalışıldığını söylemişti.. Hatta o sıralarda ne kadar tanıdık arkadaşım varsa Rock Market tanıtımı yapmalarını istemiştim.. Ama sonunda olan oldu zaten 1 seneye yakındır zarara dönük yayınlanan program yayından kaldırıldı. Yani bi suçlu aranıyorsa aynaya bakalım arkadaşlar..