yazdıklarım birilerinin hoşuna gitmese de ve ne tür cevaplarla karşılaşacağımı az çok tahmin etsem de(umarım yanılıyorumdur) bu da benim fikrim söylemem lazımdı.aralarda farklı düşüncelerin olması yorumlara tazelik getirir.
13 Eylül 2005 Salı | Yazan: feyzasal
haa bakın işte adamlar aynı formatta başka bi program koycaklarmış zaten.şimdi çıkarsa karşınıza daha güzeli laflarınız ve tahminleriniz boşa gitmeyek mi? o kadar sataştınız trt ye devlete, daha nicelerine.
herşeyi kavga gürültüyle halletmeye alışmış adamlar var tabii.sövmek,küfretmek insanın boyunu mu uzatıyo da garaj ahalisi bu kadar meraklısı olmuş.
PEK ÇOĞUNUZA KATILMIYORUM
ben zaten izlemiyodum kişisel bi kaybım yok.programın takipçileri muhakkak ki üzülmüşlerdir.bu açıdan haksız da değiller hani.benim de çok sevdiğim bi program yayından kaldırılsa ben de üzülür ve geri gelmesi için bişeyler yapardım.
fakaaat hiçbi şekilde burda yorum yazan pek çok garaj sakini gibi kararın siyasi olduğunu söyleyip sevmediğim insanlar hakkında sui zanda bulunmazdım(şu günlerde olur olmadık şeylere kendilerinin her b*ka siyasi görüşlerini katmalarını göz ardı edip "bu karar siyasidir" yorumunu getiren tiplere çok rastlanıyo da) dinlemediğim müzik türleri ve onları dinleyen insanlar hakkında (ilahi gibi) alay edercesine şeyler yazmazdım.rock geleceğin müziğidir bunu sevmeyen cahildir gericidir manasında konuşmazdım.ayrıca trt bu ülkenin kanalıysa klasik türk müziği, türk sanat müziği, türk halk müziğini bolca yayınlşamaları çok mantıklı.ben onlardan çok zevk alıyorum zaten halkımızın çoğu da onlardan çok memnun.
she ye hak veriyorum.programın reytingi azdı ve daha kaliteli alternatifleri vardı.takipçisi değilim diye hiç izlemedim sanmayın.uyku tutmadığı zaman başka şey yoksa biraz bakardım.çok zevk almazdım.trt en güzel çağını yaşıyo bence yayınladığı filmlere bakın da konuşun.tek yönlü bakmayın derim.tabii ki televizyonda reytingi yüksek olan şey kalır diğerleri gider.rekor kırcaklar diye zorlamak çok saçma.
Ya sen tayyip'in akrabasısın,ya kendisisin, ya da sırf laf kalabalığı yapmış olmak için bilmediğin bir konuda yorum yazan zavallı bir cahilsin.. Sen rtük de mi çalışıyorsun da ratinglerden haberdarsın? 17 senedir halk müziği sanat müziği ya da dini programlar var diye ayaklanan bir metalci kesimi mi vardı? Bi anın mı var onlarla? E peki ne bu senin kaşıntın? Rock-Metal dinleyen her eleman ateist mi yani ne? Siyasi bir karardı tabi...TRT yönetimi ilk kez yobazların eline düştü.. Nedir bu ?Ah tabi.. Yobazlıkla alakası yok.. Allah'ın takdiri di mi? Rock Market yayınlanmayanı yayınlıyordu.. Çoğu kişi de bunu bilir.. Ben elimde teyple çok şarkı kaydettim televizyondan.. Sizin evde izlenmiyor diye rating almıyor mu sandın? Yazııık.. Tabi.. Şeytan işi bu rock müzik.. Di mi..
Şu klişe laf vardır ya hani.. Hangi çağda yaşıyoruz? Böyle insanlar kaldı mı? diye giden laf... Demek ki kalmış... Rock Marketi izlemiyor olabilirdin.. Ama o kıymetli fikirleini bizimle paylaşınca, bizim de en kıymetli nefretlerimizi kazandın.. Bu ne be!