Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • undermining • 11 Eylül 2005 00:00 • #612166
    yazık bu zihniyete gerçekten kınıyorum...
  • dj_jaws • 11 Eylül 2005 00:00 • #612167
    ben ordaki bütün mail adreslerine attım trtyi fazla izlemiyordum zaten şimdi hiç izlemem cuma geceleri rockmarketi büyük bir hevesle bekliyodum şimdi bekliyemiyeceğiz
  • kornkid • 11 Eylül 2005 00:00 • #612168
    bundan 8 yıl once metal muzik dinlemeye başladığımda elimde bir manowar ve bir kaç metallica albumu vardı anadolunun sıradan bir şehrinde olduğum ve o zaman lar internett yaygın olmadından aç bir muzik severdim ve bir akşam rock markete rastladım metallicayı hep merak ederdim nasıl adamlar olduğunu ve o akşam hayran olduğum adamları gördüm ve o gunden sonra iki haftada bir yarım saat yayınlanan o programı beklemeye başladım ve yeni yeni gruplar keşfetmeye başladım belki de gitar çalmama yardımcı olan o programdı ve inanıyorum ki rock market o donemin gençlerinin boş işlerle uğraşmayıp sanata yonelmesinde çok etkisi olmuştur benimle aynı düşünceleri paylaşan bir çok insan vardır eminim bu yuzden rock markete sahip çıkalım
  • chain sling • 11 Eylül 2005 00:00 • #612169
    En sevdiğim "program"dı... Yazık...
  • ahab • 11 Eylül 2005 00:00 • #612170
    gercekten üzücü bir durum. "herkes birseyler yapmali" bence de ama tabi bu bana kalirsa "şablon şikayet e-maili" şeklinde olmamali.

cok fazlasiyla eminim trtcilere email atan buyuk cogunluk mailde ne yazdigini bile okumamistir direk copy paste(ctrl+x ve ctrl+v)...
    illa ki kotu birseyler yazmiyor e-mail de ama bu bilinçsiz isyankarlik da en az trt zihniyeti kadar tehlikeli...

eminim ki birilierinin spam email atmaktan daha fazla yapabilecegi birsey vardir. ne de olsa yillarin sevilen rock marketi. hele programi sunan malum abi...

yillarimiz gecti. okulumuz yikiliyor gibi birsey sanki....
  • lord1 • 11 Eylül 2005 00:00 • #612171
    bu kahrolası akp başa geldiğinden beri aptal işler yapıyo, bu da onlardan biri nasıl olurda böyle bi programı yayından kaldırırlar...
    arkadaşlar eğer sessiz kalırsak daha niceleri olacak...
  • diebymyhand • 11 Eylül 2005 00:00 • #612172
    bu dinciler onun yerine tasavvufMarket felan koyar heralde.
  • türk • 11 Eylül 2005 00:00 • #612173
    benım evımde mtv seyredıcek bı duzenegım yok! haftada bı kac kere yayınlanan rodyo programları ve rockmarket vardı e onuda elımızden aldılar. ueruovision yarışmasından bu yana trtdekı başarısızlıklara bır yenısı daha eklendı ve 17 yıllık bı program yayından kaldırıldı... artık trt yönetımınden mı yoksa onları yönetenlerden mı kaynaklandı bu bılmem ama benı ılgılendıren bı rockmarket daha zor gelır.umarım trt eskı başarılı yayınlarına devam eder.bızde yabancı kanalların prım yapmalarına alet olmazyız.
  • jacopas • 11 Eylül 2005 00:00 • #612174
    iyi olmuş. rock market falan da diildi o .. metal market. death metal black metal bilimum kötü müzikler içeren şeyler çalıyodu..
  • taylan ayık • 11 Eylül 2005 00:00 • #612175
    İnanılmaz bir skandal
    Dinci kadrolaşmanın buralara kadar geleceği belliydi. Artık konser mekanları da mühürlenirse şaşmayın. Sürekli yaratılış bilimi adı altında tuhaf belgeseller trt ekranlarında boy göstermeye başladı. Gidişata şaşmamak lazım. Konserlerde dile getirmek gerek bu olayı.
    Protesto ediyorum.