-
fuck trt!!!
-
ekşisözlük'te yazdığına göre onun yerine "Çıngırock" diye bir rock programı başlayacakmış.
-
Tam TRT'teye göre bir tutum. Rock müzik tehlikeli birşey, gençleri yoldan çıkartabilir, kaldıralım daha iyi.
Gerçi olay sadece TRT de degil, yaşı 25'in üzerinde olanlar hatırlarlar, bir ara MTV'de HEADBANGER'S BALL (İyi İngilizce bilenler proram adının ne anlama geldiğini fark etmişlerdir.) diye bir ROCK/METAL programı vardı, o programını da kaldırdılar.
Rock dinlenmesi istenmiyor. MTV, TRT ve diğerleri, sizler boys/girls band tarzı sabun köpüğü grupları çalın, biz ne dinleyeceğimizi arar buluruz.
-
GÖR HABERİ YAP YORUMU.....
biliyorumki yorum yapanların yarısı bu programı izlemiyordu....
boş konuşuyolar o yüzden......
-
kimi neyi protesto ediceksiniz be kardeşim yaa... bitmiş bitmiştir. daha yapılacak birsey yok.devlet televizyonu abi bir kere; hem (((basscat ))) ın yorumu doğru bence imana doğru ya da imanın içinden gelenler veya iman power diye bir program başlayacakmış....söylenecek bir şey yok yapılacak hiç bir şey yok.olan olmuş geşmiş olsun:((((((((
-
bence esas amacları rock müziği koreltmek bana kalırsa bunların hepsini marduk satyicon vs black metal konserlerine götürüp ordaki lejonların eline vericen ozaman anlarla neler olduğunu
-
bu programı yayından kaldıran zihniyete allah akıl versin!! ulan bi kere bu program benden bile büyük be!! 17 sene!!! boru değil bu yani.. trt nin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyor ve en kısa zamanda düzeltmesini istiyorum!!!
-
yuh ya...bu kadar olmaz ya....
-
Yuh be,örümcek kafalılar.Ondan sonra neden cinayetler çoğaldı diyorlar...mail atın gençler!!!!
-
ben attım mail adresine.. bencede çok gereksizce yapılmış bir şey..