Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • She • 10 Eylül 2005 00:00 • #612084
    Hala seyreden varmıydı ki?
    Ben sadece 1 kere seyrettim o da rasgele zaplarken
    artık eskisi gibi değil Dream Tv var Mtv var Vh1 var Tek kanallı dönem eskide kaldı
    Rock Market kötüydü iyiki kaldırıldı demiyorum eskiden bi misyonu varmış bir çok insan onun sayesinde rock müzik dinlemeye başlamıştır ama sırf eskinin hatırına kalmalıydı derseniz o zaman doğru söylemiş olursunuz,
    Ama bana birisi söylesin dürüstce hangi günler hangi saatte hangi kanalda yayınlanıyordu? bence artık kimse seyretmiyordu şimdi gidip googledan vs arastırıp yazan insanlar olucaktır eminim ama kendinize yalan söylemiş olursunuz ,,, dürüst olun
    Bence hiç de bi etkisi olmaz yayından kaldıılmasının Dream Tv ye geçer Güven Erkin Erkal'la program yapar ya da ayrı
    Birde şu kel gözlüklü adam var POP SAATİ diye bi program onuda kaldırsalar iyi olur taa Osmanlı döneminden beri yayınlanıyormuş

Garaj Bekçisi amaca nasıl Türkçe ama...silmezsin artık
  • JamesHetfield • 10 Eylül 2005 00:00 • #612085
    protestoya başaldım bile.kalduıranların kim olduğu belli zaten erdoğan ve çetesi.gerizekalılar karanlığa götürmek istiyolar ülkeyi .bunu da möüzikle başlatıcaklar.
  • Satyr • 10 Eylül 2005 00:00 • #612086
    önemli olan program ve içeriği değil yapılmak istenen olgudur. Gerici yobaz zihniyetler yavaş yavaş sindire sindire toplumu kendi kalıplarına göre şekillendirmek istiyorlar işte dikkat edilmesi gereken nokta bu. Müezzin kılıklı tek kalıptan çıkma insanların yönettiği ülkemiz, halkınıda kendilerine benzetmek istiyorlar bunada gençlik olarak bir tepki göstermek lazım yoksa bir bakarsınız sizlerde onlar gibi olmuş çıkmışsınız...
  • Algnor • 10 Eylül 2005 00:00 • #612087
    yazık ..arkadaşlar ben gonderdım...herkes lutfen o emaıl adreslerıne ortak metını yollasın lutfen!
  • missManson • 10 Eylül 2005 00:00 • #612088
    yok böyle bir olay yaa.bu ne saçmalık böyle.bende yolladım mail.hadi arkadaşlar sizde yollayın.şiddetle kınıyorum...
  • sleeper • 10 Eylül 2005 00:00 • #612089
    yobazlar trt ninde içini boşaltmaya başladılar.
    eminim rock market yerine çok daha iyi bir program koyacaklardır.hani bazı kanallarda oynayan Sır Hedesi, Kalp Şeysi gibi insanların dini inançlarını sömüren programlar iyi olabilir insanlar severler öyle programları...
  • Burzum_ • 10 Eylül 2005 00:00 • #612090
    cok uzucu bir olay gercekten.ayakta kalan nadir programlardandi:(
  • moop • 10 Eylül 2005 00:00 • #612091
    she isimli arkadaşımızı kınıyorum... o programı hala o kadar çok izleyen varki inanamazsın, Türkiye' de hala hard'n'heavy, heavy metal ruhu yaşıyor merak etmeyin... children of bodom ı ilk kez dinlediğim, sevdiğim gruplar çıksın diye beklerken birçok bilmediğim iyi grupları keşfettiğim, bütün yayın boyunca sıkılmadan izlediğim bir programdı...Protestoya başlayalım...Ben bikaç mail adresimden ayrı ayrı atıyorum şu anda
  • Kopuk_78 • 10 Eylül 2005 00:00 • #612092
    +999999999999

Açıklamış Satyr arkadaşım olayı netçe...
  • sorum_suz • 10 Eylül 2005 00:00 • #612093
    halbuki daha dün gece izledim çokda seviyodum yani
    çok üzücü bi şey