Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • crew • 11 Eylül 2005 00:00 • #612177
    gerçekten skandal türkiyede bu kadar zor bi işi başabilen bi programın kapatılması kesinlikle bir kanal için berbat bir politika
  • METAL MONSTER • 11 Eylül 2005 00:00 • #612178
    bu ne biçim iştir böyle nasıl olurda böyle bişeye kalkışırsınız. sayenizde binlerce metalcinin cuma gecelerini mahvettiniz. arkadaşım anaemics söylediğin gibi isyanımız en baştakilere .....
  • ginevra • 11 Eylül 2005 00:00 • #612179
    işte yavaş yavaş başlıyoruz 2.iran olmaya....
    söz konusu rock ya da başka bi tür değil..
    insanlara gerçek müzik için yayın yapan bi program birdenbire kaldırılıyor..
    hoş bunu tahmin etmemiz gerekirdi
    içinde müstehcen(!!!!!!!!!)cümleler bulunduğu için aylin aslım ın 'güldünya'sarkısını yasaklayan bi zihniyetten ne bekliyoruz....
    bu daha başlangıç..
    eğer kuzu gibiyapılan herşeye boyun eğmeğe devam edersek devamı gelecek....
    ve bence raitinglerle alakası yok bu kararın....
    ampul(!)kafalı insanlar trt yi ve diğer devlet organlarını daha da yobazlaştırmadan bişeyler yapılmalı....
    ama
    kim yapacak ne yapacak
    insanlar kuzu gibi yaşamaya alışmış....
  • ginevra • 11 Eylül 2005 00:00 • #612180
    ayrıca o adreslere mail atmakla elimize ne geçecek??
    bu ülkede insanlar bişeyleri gerçekleştirmek için hep imza toplar ve onları gerekli yerlere teslim eder..
    peki sonuç ne olur..
    hiçbişi
    onlarca devlet tiyatrosunda çalışan insanı hiçe sayıpta 'ben niye istifa edeyim onlar etsin'diyen bi kültür bakanına sahibiz
    bu insanlar bizi ülkemizden nefret ettrmeye çalışıyor
    ama
    yapamazlar
    seyirci kalmayalım ama mail atarak bişi elde edebileceğimiz sanmıyorum...
    başka bişiler olmalı
    ama
    ne?
  • pesimittt • 11 Eylül 2005 00:00 • #612181
    işte yavaş yavaş başlıyoruz 2.iran olmaya....
    söz konusu rock ya da başka bi tür değil..
    insanlara gerçek müzik için yayın yapan bi program birdenbire kaldırılıyor..
    hoş bunu tahmin etmemiz gerekirdi
    içinde müstehcen(!!!!!!!!!)cümleler bulunduğu için aylin aslım ın 'güldünya'sarkısını yasaklayan bi zihniyetten ne bekliyoruz....
    bu daha başlangıç..
    eğer kuzu gibiyapılan herşeye boyun eğmeğe devam edersek devamı gelecek....
    ve bence raitinglerle alakası yok bu kararın....
    ampul(!)kafalı insanlar trt yi ve diğer devlet organlarını daha da yobazlaştırmadan bişeyler yapılmalı....
    ama
    kim yapacak ne yapacak
    insanlar kuzu gibi yaşamaya alışmış....
    ginevra sonuna kadar görüşerine katılıyorum atık bi yerden duyarlı toplum olayına başlamamız lazım, basmakalıp düşünceler ve robotlaşmış beyinlere ancak böyle dur diyebiliriz!!!...lütfen durmayın artık...söndürelim ginevranın dediği gibi ampul(!) beyinleri....
  • monto666 • 11 Eylül 2005 00:00 • #612182
    arkadaslar hepimiz elele verip programimizi geri döndürücez protesto edelim hepimiz rockmarketi geri istiyoruz
  • noneimp • 11 Eylül 2005 00:00 • #612183
    Ya hangi akla hizmettir bu? Ülkede bu denli seveni ve izleycisi olan, tam 17 yıldır yayınlanan program nasıl olur da kaldırılır...

Amaçları nedir acaba... Çok sinirlendim. Gerekirse trt binasına yürüyüş bile düzenlenmeli!!!
  • Sentenced Dead • 11 Eylül 2005 00:00 • #612184
    Ben sana söyliim hangi akla hizmet olduğunu noneimp!Muhafazakar akla hizmettir.Daha bu bişii değil daha neler olucak(politik oldu ama kusurabakmayın)(Bu arada muhafazakar varsa bana karşı çok sinirlenicek ama gerçek bu:(
  • necati • 11 Eylül 2005 00:00 • #612185
    mıllet valla delı gıbı yazmıs ındır ındır oku oku bıtmedı ama hıc bısey değısmez bunu sızde bılıyorsunuz ıstersenız 2 hafta oturun taksım meydanında ben de uzuldum yaklasık3 seneden berı ızlıyorum ben de ama ne yapayım ne yapabılırız hıcbıseyy nothing
  • sdqantaris • 11 Eylül 2005 00:00 • #612186
    Eposta yoluyla kınamayı gerçekleştirdim fakat bir çözüm olacağını düşünmüyorum.

Siyasi iktidarın kendi yayın organını dileğince kullanmasını yadırgamıyorum çünkü bu malesef bir "sanat" oldu bu ülkede ve az önce dediğim gibi buna "benim yayın organım" diye bakıyorlar, halbuki bu kamu hizmeti ve ideolojiyle bağdaştırılmamalı; ama her alanda yaptıkları bu girişimleri korkuyla izliyorum.

Geleceğinizden korkmak için ucu sizlere dokunan bir şeylerin olmasını beklemenize gerek yok. Gelecek bizim geleceğimiz; o ya da bu konuda bir şeyler yapacak olan bizleriz.

İdeolojik yanı bir boyut, diğeri de şu. Adam benim ödediğim vergilerden sağlanan gelirle yayın yapan bir organda (bana hizmet edecek kanalda yani) benim ihtiyaçlarımı kısıtlıyor.

Küfür ediyorum. (İçimden)

Onur