-
trt yi kınıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
artık ilahi dinletme zamanı geldi trt nin.. gidiş o gidiş..
-
trt ne yapmaya çalışıyo çözemedim bi ara baya iyidi şimdi gene kötüye gidiyo böyle bi program kaldırılırmı insaf...
-
bu saçmalığı yapan trtyi izlmiyorum artık bundan sonra ne yapmaya çalışıyolar ya nedir bu yani sölermisiniz bana :(((
-
ya bu kadar olur yaa....her hafta o bi saatlik rock programını izliycem diye annemle kavga ediyorum...İzlediğim tek programdı onu da elimizden aldılar.Ne diyim ya,ne diyim....
-
bi rockmarket imiz vardı.izleyip kendimize gelioduk.onu da elimizden aldılar.yuhh bee
-
susam sokağına bile tahammül edemeyen trt zihniyeti rock marketi çok bile yayında tuttu burdan yetkililere sesleniyorum rock marketin yerine içi boş magazin programları koyun hatta bi iki bilim teknik belgeseli var onlarıda yayından alın...hadi gravatlı beyler sınavlarda daha fazla '0' çeken nesiller için yapın bunları.
-
trt'nin her zaman ki olayı bu.. Kara şimsek izliycez diye sıra sıra dizilirdik..."yayın akısında ki aksaklıktan dolayı" diye yazı cıkardı sonra ondan once ki ya da sonraki programı iptal etmezler kara şimsegi iptal ederlerdi. Ekonomi programı ya da salak bi konser olurdu..cıldırmamak elde değildi valla.
-
Başta izlenmiyecek saatlere koydular şimdi de kaldırdılar, gerekçeleri hazır "izlenme oranı düşüktü" .. Niye aceba.
-
Nedeni ortada. TRT'nin başındaki şahsiyete sormak lazım hesabı. Örürcek kafalılar sessiz, yavaş yavaş ilerleyerek her şeyin içine sinmeye çalışıyorlar. İçimden ne küfürler yüksekliyor ama......neyse. umarım belalarını bulurlar.