Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • cyco130 • 10 Eylül 2005 00:00 • #612132
    ben ve benim yaşlarımdakilere rock müzikle tanışma fırsatı veren bu programın yayından kaldırılmasına çok üzüldüm. bence mutlaka bir şeyler yapılmalı...
  • rickenbacker • 10 Eylül 2005 00:00 • #612133
    ne güzeldi abi dün geceki programı da .... bu zihniyet bizi ortaçağ dönemine götürür... bir mail değil onlarca mail atmalıyız... şener abi yine sen boş durmazsın biliyoruz yaparsın birşeyler ama bu trt nin yaptığı hazmedilecek birşey değil!!!! insanların isteklerine tam tersine giden bir devlet kanalı olmaz olsun!!!1 she arkadaşım çok mantıksız yazmışsın!!! ben dahil tanıdığım bir sürü kişi izliyor rockmarketi!!! garajdaki birçok kişi de rockmarketi izliyordur eminim!!!! email leri atın!!!
  • gothic lolita • 10 Eylül 2005 00:00 • #612134
    bu ülkeden warya hiç birşey olmaz...kesin bunu (zorla)kaldıranların gerekçeleri gençlerin ruh sağlığı bozuluyor flndr..sanki onların düşünceleri bizi bozmazmış giibii...arkadaşlar gerçekten kanat atkayaya da yazın..emin değilim ama umarım ilgilenirr.bu nasıl bir geri kafalılıktır anlamıyorumm...sakın sessiz kalmayııın
  • death_glory • 10 Eylül 2005 00:00 • #612135
    evet ben kaç aydır izlemiyodum, ama çok emeği geçmiştir eminim hepimizde... milattan beri de yayınlanıyo olsa kaldırılması için gerekçe gösterilemez değil mi? yeni yetişmekte olan bi çok insan bahsettiğiniz MTV dream tv sayesinde rock ve heavy metalin yozlaşmış yüzüyle yüz yüze kalıyolar... nasıl bir ülkeyiz ki, insanlara bu kadar değer verilir? nasıl bir siyasettir ki bu, kral tv lerde dönen gövde gösterilerine müsaade ederken kendi halinde bir müzik programına böyle bi müdahalede bulunabilir!

bu konuda herkesi bilinçli olmaya çağırıyorum; belki yayına geri dönse yine takip etmem, bu benim bileceğim iş, ama o program yayınlanmak ve yine bi çok insana müziği tanıtmak durumunda...
  • P_E_N_A • 10 Eylül 2005 00:00 • #612136
    ampul kafalı (şekil itibariyle) .... yobaz , aptal insanlar bunları yapanlar
  • Ktulu • 10 Eylül 2005 00:00 • #612137
    Hörs!
  • kalipardi • 10 Eylül 2005 00:00 • #612138
    valla kim kapattıysa elinden öpmek lazım,omuriliği oyurmamış böyle bir programı birdahada görmeyiz derim,ha hiç yoktan iyiydi,kosepti oturtamadılar bir türlü,gines rekorlar kitabınada girmeyelim lan ,ne olur yani...
    birde gençlere ne rock müzik dinletti onu anlamadım,sürekli black metal (onunda 3.sınıfı) klipleri yayınlayıp duruyordu,bu programı izleyen adam anca sunucu kadar olur,
    gerçi yinede haklarını yemiyim,fikir iyide içi boşalmış be abi, yıllar içinde,daha iyisi g.nes rekorlara girmeden yapılabilir
  • mehmetallica • 10 Eylül 2005 00:00 • #612139
    ilk yorumu yazan kimse eğer... Beğenmiyorsa da emeğe saygı duymalı .Kİ bi çok kişi de metal ve rock müziği rock market sayesinde öğrendi çünkü rock ve metal müzik 90 larda türkiyede satanizmin simgesi gibi görülüyordu. Rock market beyinleri yıkanmış gençliğe bunun böyle olmadığını gösterdi. Sanırım beyin yıkayan kesim yine başa geçmiş..
  • mehmetallica • 10 Eylül 2005 00:00 • #612140
    bahsettiğim sahıs kalipardi...
  • death_glory • 10 Eylül 2005 00:00 • #612141
    Guinnes rekorlar kitabı’na, kesintisiz en uzun süre yayınlanan müzik programi
    olması gerekçesiyle girecekti; konseptle ne ilgisi var bunun?

ayrıca yanlış hatırlamıyosam testamenti ilk defa rock markette izlemiştim; nightwish çaldığını da hatırlarım, hatta gunsnroses da... programı hiç izlemeiş dahi olsam trt yayınına çok güvenirim açıkcası, kalitesiz ve boş bi program yayınlicaklarına inanmıyorum.

düşünsenize 17 yıl önce yeni yeni ortaya çıkan olan kaç tane süper grup var; rock market onlara tanıklık etmiş ve 17 yıl öncesi Türkiyesinde sanıyorum ki memleketi rock aleminden haberdar etmiş ilk ve tek programdır.