Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock Market Yayından Kaldırıldı !
  • zokondor • 10 Eylül 2005 00:00 • #612094
    herkes mail yollasın belki bir işe yarar ben yolladım
  • aleister • 10 Eylül 2005 00:00 • #612095
    belki devam eder umuduyla bitiş jeneriklerindeki bis alkışlarına kadar izlediğim programdı çocukluğumda. Metallica-özel programını ve yaşadığım mutluluğu dün gibi hatırlarım, hatta Şener rejiden konuşanları tahtaya yazmıştı şakasına. çok yazık ve ayıp olmuş.
  • antipatik • 10 Eylül 2005 00:00 • #612096
    Ekranlarda bir sürü aptalca program varken neden Rockmarket anlamıyorum...Kınıyorum...Alçaklarrrr :(
  • Flareos • 10 Eylül 2005 00:00 • #612097
    Dun aksam mailleri attım... Ama bi işe yarayacagını sanmıyorum... :( Koşe yazarlarına atmalıyız bu mailleri ben mesela HINCAL ULUC a da attım... Ancak onlar karsı cıkarlarsa bu iş olur diyorum...
    Hukumetin ve de yeni TRT yonetiminin ne oldugunu hepimiz biliyoruz... böyle satanist, pis bir programı kaldırması da sasırtıcı olmasa gerek... Acaba iki haftada bir geceyarısı yayınlanan bi programın yerine hangi onemli egitici ogretici programı koyucaklar merak ediyorum...

LUTFEN MAİL KAMPANYASINA KATILIN VE DE BUNU OLABİLDİGİNCE COK FORUMA YAZIN...
  • satanChurch • 10 Eylül 2005 00:00 • #612098
    she, artık dream tv var diyosun ama herseyin temeli rock marketti öncüydü ve evet insanlar rock marketle tanıdı rock-metal müziği emege saygısızlık yapmalarına izin vermeyelim arkadaslar ve bence bu maili herkes göndersin !!
  • Dali • 10 Eylül 2005 00:00 • #612099
    Okuyunca gözlerime inanamadım ama böyle birşeyin olması hiçte şaşırtıcı değil. Gece 1 den sonra ve hangi gün yayınlandığı belli olmayan bir program tabi ki reyting alamaz! Türkiye de rock-metal tarzı müziğin tanınmasında ki en önemli program Rock Marketti. Bu tür müziklerle ilgilenen pekçok insan gibi ben de birçok yabancı grubu bu program sayesinde tanıdım. Crossfire, MBM gibi daha aklıma gelmeyen birsürü grup gene bu program sayasinde tanındılar. Programın tamamiyle geri bir zihniyetin kurbanı olduğunu düşünüyorum. Geri kalmış toplumlarda ister halk olsun ister hükümdar anlaşılmayan şeyler hakkında bilgi edinmek yerine söylentilere inanmak ve böylece durumu geçiştirmek genel adet olmuştur. Bir konu hakkında bilgi edinmek çaba ister çalışmak ister. Cehaletse bilgiyi reddettiği için konun üzerini kendi kıt fikirlerinden ördüğü bir çaputla örtmeyi tercih eder.
    Her neyse. Bu haberi duyan ve bu tür müziklerle ilgilenen herkesi mail atmaya davet ediyorum. En azından birazcık söz hakkımız olabilsin. Minicik bir azınlık olmadığımızı gösterelim onlara.
  • rockçı • 10 Eylül 2005 00:00 • #612100
    hepsi kıskançlık çekemiyolar kapatmışlar isyan ediyorum....
  • --rebel-- • 10 Eylül 2005 00:00 • #612101
    ya dün gece izleyemedim diye içim içimi yedi şimdi yayın dan kaldırılmış ama ben buna razı olmam sizde olmayın arkadaşlar hadi yollayın şu adreslere yukarıdaki yazıyı
  • BassCat • 10 Eylül 2005 00:00 • #612102
    Müziğin ne olduğunu oradan öğrenen kuşak dışında herhangi bir tepkinin geleceğine çok da inanmıyorum açıkçası... Ancak üzerimize düşeni , elimizden geleni grup olarak yaptık, daha fazlasına onlar karar verecek, tepkinin boyutuna bağlı olarak...
    Yine de herkes bu porgramın yerine bir "imana doğru" kuşağı izlemeye hazırlıklı olsun...
  • satanChurch • 10 Eylül 2005 00:00 • #612103
    abi iyice sinir oldum cuma 00.00-01.00 arasıydı biz tenekedenmi çalıyoruz burda ve burdaki gercek izleyicileride iyi bilirler zaten sen(she) bi kere izlemeyle nasıl karar verebilirsin iyiliğine kötülüğüne git dream tv de izle o basit rock adı altında calan grupları (benim neyi kastettiklerimi biliyolar) ayrıca sen dream tv vs.. yi şuan izliyosan bunların bi temeli var değilmi orta okulu okumadan liseye gecemezsin (gerci yaşın kaç onuda bilmiyorum ama(!) )bu da onun gibi birşey.. rock market sayesinde yüxexes ve rock me yapılıyo temelinde ROCK MARKET yatıyo çünkü...