-
yeter artık ya lanet olsun... bütün arkadaşlarıma haber vercem mail atsınlar diye belki bi işe yaramayacak belki yarayacak ama kolay vazgeçmicem!
-
taksim deki trt binasini basalim bence.. soyle istanbul'dan en az 1000 kusur kisi toplasirsak daha guzel olur.
-
caiz miydi bu program, öyle satanik rakhçılar, tabi ki yayından kalkacak(!)
-
yolladınız mı mail bu adrestekilere ? ben basında sesini duyurabilen bir kaç yazar a da mail attım olaydan bahsettim inşallah onlarda dile getircekler bu durumu..
rock market tamamen kendi yağıyla kavrulan etliye sütlüye dokunmayan bir programdı cidden çok çok çok yazık..
-
valla trt haksız sayılmaz.... neticede rock zararlı bir müziktir.. rock müziği dinleyenler yoldan çıkar, bir bakıma gevur olurlar...
cık cık cık... çok ayıp valla... rock dinleyenleri kınıyorum burdan.....
hey allaım yaa.... ne günlere kaldık...
-
Yakında "Sır Kapısı" tarzı yayınlar koyarlar artık rock market in yerine millet pek sever öcü hortlak hikayelerini bırakın ya .bunlar yayıncılıgı geçtim insanlıktan bi haber
-
şu anda garajın 37.206 üyesi var. hepimiz tepki göstermeli ve mail göndermeliyiz. Birçoğumuz bu programla değişik grupları tanıdık, sevdik. zaten kötü programdı diyenlerin bilmesi gerekir ki bu sadece programa değil Rock müziğe karşı yapılmıştır. Rock marketi beğenmeselerde şu anda izledikleri yüksekses vs. gibi programların devamı için bu olaya tepki göstermeliler. yoksa aynı zihniyet diğer rock programlarınıda bitirir. Herkesin dream tv, MTV izleme imkanı olmadığınıda unutmayın. TRT büyükşehirler dışındaki rock dinleyicisininde rahatlıkla ulaşabildiği bir kanal.
-
haşmet babaoğlu'na yollayabilirsiniz arkadaşlar.O bizden emin olun..Trtyi de faks ve mail yoluyla eleştriebilirsiniz..Hiç anlam veremedim kaldırılmasına..Evet biraz abes gelmiyor değildi..Program fazla sertti trtye göre..Ben bile şaşardım böyle şener abimiz çıkardı ekrana kareli gömleğiyle, evet şimdide isveçli death grubu falan filan ekranlarınızda derdi "WWWÖÖÖÖÖAAAHHH!!!!" diye patlardı grup..:))
E eğlenirdik o ayrı..Hele jenerik müziğine hastaydık..hala da bilmem o müziğin kime ait olduğunu..yani diyeceğim o ki Program trt'ye fazla sert gelmeye başlamıştır..Trtye daha yumuşak şeyler tavsiye ediyorum burdan...
(bkz:muz, patlıcan, hıyar...)
-
yalnıca okuyup hayıflanmak yetmez.hemen trt ye protesto mesajları çekip herkes haberdar edilmeli
-
bu ne lan kafayı yemiş bunlar ne gerekiyosa yapılmalı!we must FIGHT!