Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dorian & Emre Aydın & Gripin' & Vega & maNga @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul

• polygon • 16 Mart 2006 00:00 • #617814
    eleştirebilmek önemli bi meziyettir. eleştiride amaç sidik yarıştırmak değil eleştirilen olgunun eksik yanlarının irdelenmesi ve bu olgunun daha iyiye gidebilmesi için yardımcı olabilecek düşüncelerin sunulmasıdır. bunu yaparken en çok üzerinde durulması gereken konuda üsluptur. kendi üslubunun ayarını bilmeyen bir gün aynı uslüpla kendi yaptığı işlerde karşılaşır.tabi bişeyler üretebiliyor ise!
    "falanca da kimmiş? adam mı lan onlar?" tarzı eleştiri(!)leri daha çok kahvehane ortamlarında yapmak lazım. zira insan ancak o zaman kendi seviyesinde cevap alabilir!
    konseri merakla bekliyoruz..emeği geçenlere kolay gelsin...
  • serkan89 • 17 Mart 2006 00:00 • #617815
    12 Mart 2006 Pazar | Yazan: polygon

arkadaşım çok güzel yorumlar yapmışsın bravo ;)

Konsere gidicem ve çok eğlenceğimdende eminim gelmicek olanlar saçma sapan yorumlar yapmasınlar !!!
  • serkan89 • 20 Mart 2006 00:00 • #617816
    millet bu arada konser süperdi en ön sıra olarak manyak koptuk :)
  • muse_428 • 20 Mart 2006 00:00 • #617817
    super bi konserdi..en öndeydik :))) maNga'dan yağmur bana pena werdi (cook tesekkur ederımm!) dorian da harikaydı,gripin iyidi, vega da superdi..daha ne diyim!
    :: grupların hazırlanmaları cok uzun zaman aldı!
    polygon a katılıyorum çok güzel yorum yazmışsın
  • infinity_x • 20 Mart 2006 00:00 • #617818
    yaw iiki gitmemişim..istesemde gidemezdim zaten.. gidecek olsamda gitmezdim manga yüzünden ama diğer gruplar we emre aydın gerçekten dinlemeye değer insanlar.. ayrıca manga hakkında ufak ama önemli bi bilgi; mangada seray sewerin programından kullanıyo.. :D
  • polygon • 22 Mart 2006 00:00 • #617819
    son bir şey yazmak istiyorum...yorumlarımı bazı arkadaşlara karşı yazmıştım ama onların mesajları şuan silinmiş ve ben öylesine ortalığa saldırmışım gibi görünüyorum:) kimseyle dalaşmak niyetinde değilim sadece yapıcılığımızı korumamızın gerekliliğini savunuyorum..
  • directrock • 24 Mart 2006 00:00 • #617820
    ben de konserdeydim ve bariyerin de önünde fotoğraf çekiyodum
    tek başımayım yanımda sus pus bekleyen adamlar var yani zıplıcam zıplayamıyorum cool takılmaya çalışıyorum tek başımayım deli damgası yemiyim diye ama manga çıktı ben dağıttım artık kendimi fotoğraf makinesini bıraktım bi müziğe bıraktım kendimi 18 yaş sınırı yoktu diye küçük arkadaşlarda gelmişler bayılanlar filan oldu ama eğlenceyi kesmedi bu tabii
    ben de özgür'ün bageti kaptım gerçi en öndeyim bana fırlatamadı özgür ama daha sonra bi arkadaşımın elinden kaptım :P sağolsun benim için önemli olduğunu bildiğinden verdi...

ben de o mükemmel yorumları yazan arkadaşa teşekkür ediyorum gerçekten Türk gruplar aldı başını gidiyo ve kaliteli müziğiyle yüzümüzü aydınlatıyo çok mutluyum bu yüzden o arkadaş manga dinlemiomuş pek ama kesinlikle dinlesin diyorum başka bir şey demiyorum :P
  • elektromanyak • 16 Şubat 2007 00:00 • #617821
    doru aslında burda süper olan elektromanyak arkadaşımızdır haksızlık yapmayalım lütfen :):):):)
    ya git işine arkadaşım. senin gibi hertelden gideceğime.. neyse kime anlatıyorum sanki.. ister git ister gitme.. gidenlere de karışma bari..
    11 Mart 2006 Cumartesi | Yazan: Unfukable

Sağolasın Gidenlere Sor Bakalım Nasıl Kopmuşlar ?Ortamlar Nasılmış? Kopkop Yapmışlar mı...