-
Çok kötü bir şarkıya çok kötü bir vokal
-
Parça o kadar kötü değil, klip de fena değil. Grubun uyumu da başarılı. Şarkıyı da beğenenler olacaktır, beğenmeyenler de. Fakat vokalin sesi, daha doğrusu ses rengi iyi değil. Ayrıca pop söyler gibi rock söylenmez. Bir de kılık kıyafet ve tavırlar yani kısaca imaj oturmamış. Bence sırıtıyor. Kurban, Mor ve Ötesi, Athena gibi farklı bir imaj düşünülmüş ancak olmamış gibi geldi. Neyse, hayırlı uğurlu olsun başarılar dileriz.
-
Helal olsun bee takdire değer herşey istediğiniz gibi olur umarım
-
biraz placebo kaçmış sanki
-
yeni bir "him"imiz oldu,15 yaş gotik kızlara hayırlı olsun
genelleme yapma ama harbbiden hımı gotic diye dinleyenlere acıyorum
-
him ve placebo karısımı.üstüne oynanmış bilerek sanki.sarkıyı travesti gibi sölemesinin dısında genç kızların ve teenage'lerin kalbinden vurucak kesin.klip olmuş sanki.ama şarkı olmamış.neyse hayırlara vesile olsun.
-
Bunlar ne be... Acayip acayip tipler. :) İsim zaten Yüksek Sadakat gibi "Eski Türkçe"msi... :P
-
klibi ilk gordüğümde bu ne yav dedm.gorsellik desen yok vokal berbat şarkı sözleri "gokhanözen"vari.heralde elemanlardan birisinin pederde bok gibi para var dedim ki album yapabilmişler.placebo yu kes kopyala yapıştır.tamam her grubun etkilendiği gruplar vardır ama müzikal anlamda etkilen be kardeşim adam gibi beste yap.duman turkish nirvana işte baba gibi de yakışıyo bu isim çünkü müzik yapıyolar.millet neden tuttu bu kadar anlamadım bu adamları
-
Vokal gün geçtikçe daha çok robert smith'e benziyordu... Evrim gerçekleşmiş...
-
http://www.youtube.com/watch?v=2jXarkrzQus