-
iyiymiş.geliyoruz tabii herseneki gibi.
-
ilk gün ordayım diger günleri bilemicem :)
-
ayın 23nden itibaren ordayız=)
-
alan kapı açılışı perşembe gecesi 24:00'da olucak.
-
yeni harman için gidilir
-
Geçen 2 sene içindeki en kapsamlı konser bu sene olacak.Güzel isimler var.Yalnız Ogün Sanlısoy neden var onu anlayamadım.Anlaşılan Rock'n Coke ta tikylerden fazla ilgi göremedi,hoş bütün ilgiyi yamu ermeni hayko gördüğü için saf değiştirmeye karar verdi.Sahnede Ray-Ban gözlüklerle falan bir yere kadar tabii.
-
www.barisarock.org adresinde ihtiyaç listesi yer almaktadır festivale gelicek arkadaşlar bu listeye bir göz atın ;))
-
boikot u izlemek çok isterdim.malesef gidemiyorum.
-
BARIŞAROCK' a dj lerde gelicekmiş berbat olucak :s
BarışaRock Elektronik Müzik Sahnesi' nde 33 DJ ve grubun DNB, House, Trance, Goa, Techno, Electro ve diğer birçok tarzda çalacağı 60 saatlik müzik performansı sunacak.
1. DUB KULT
2. Automat
3. Taylan
4. Duniq
5. Solidsystem
6. Tunelab
7. R-ha
8. Nadr
9. Chillom
10. Sona
11. Junior
12. Mute
13. Fortyfive
14. 5.7 Litre
15. Doğukan İres
16. Voltrom
17. Arda Yavaş
18. Loopvektor
19. Diskötek
20. Korhan Kaya (2ka)
21. Sühan Gürer
22. Misak Tunçboyacı
23. Fantasma
24. Orkos
25. Ferhat Yokuş
26. Flatliners(Golem b2b Ruffkutz )
27. Volkan
28. Flesh
29. B2B (Burax & Burak Y)
30. Emrah
31. CIELDicle
32. Mert Eser
33. DJ Beyza
-
gereğinden çok çok çok fazla AMATÖR grup var.ve en azından girişte üç beş kuruş alınması gerekmeli ki,başı boş adamlar giremessin.ama asıl organizasyon ROCK'N COKE.bekleriz hezarfene...ayrıca ogün sanlısoy un ilgi görmemesyle alakası yok.teklif nerden geliyor ve para kazandırıcak hangi teklif olursa sanatçı bunu değerlendirip kabul eder.bnde ogün sanlısoy gibi saygın bi sanatçının o sahnede yer alması sonsuz bir hazinedir.