Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BarışaRock 2007 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: BarışaRock 2007 @ İstanbul
  • gökhanca • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630922
    Yine aynı muhabbetlerr... Ya arkadaşlar biraz objektif olalım ve eleştiriler yapıcı olsun. Baltalı ilah demişki Türk bayrağı açan ve dayak yiyen bir genç görmüş televizyonda... Her gördün habere inanma ya da inan senin tercihin...Her festivalde kavga çıkar fakat bazı para babaları var, bunların taraflı tv kanaları vardır, bu para babalarının işlerine gelmeyen herşeyi çarpıtırlar, sen tv de izlediklerine inanmaya devamet... Baltalı ilah yine demişki orada sahne alan guruplar ve kişiler hiçbir zaman vasatın üzerine çıkamamış isimler... Hımm Baltalı ilah bu sözleriyle beni güldürüyor, sanıyorum sen müzik yapmıyorsun ve sadece tüketiyosun. İyi müziğin yüksek ses ve yanıp sönen ışıklardan oluştuğunumu sanıyosun? Evet çok sayıda amatör grup yer almaktadır ve bu gruplara destek verilmelidir, senin gibi köstek olunmamalıdır.Ayrıca orada kendilerini kanıtlamış müziğe bir ömürlerini vermiş saygıdeğer insanlar vardır ve sen vasat diye nitelendirerek bu saygıdeğer insanlara haksızlık etmektesin. Baltalı ilah sen gerçek Rock festivali diyosun, peki Rock nedir biliyomusun?Rock samimiyet ister, bende senin bahsettiğin festivalleri pek samimi bulmuyorum. Neyse Baltalı ilah sen baltanla işine gelmeyenleri biçmeye devam et, tıpkı parababalarının yaptığı gibi... Salıcakla.
  • Bull DozeR • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630923
    Bazı doğrular her yerde doğru değildir,gidipte kuzey ırakta bir türk bayrağı açıp yaşasın en büyük Türkiye diye slogan atıldığında o adamı orda şeyinden yani kafasından tavana asarlar.Konserde bayrak açmakta neymişki..Bunu Barışarock'ı kirletmek için kullanmışsınız..Rock n coke'da israil bayrağı açan gördün mü hiç?Bu dünya da karşılıksız kim kime ne yapıyor? O kadar grup gelecek ve beleşe gelecek,İlla ticari bir amaç güdülecek,buda kirletmek için kullanılamaz..barışarock rock n cokela karşılaştırılamaz,çapları farklı.. O kötü bu kalite dünyaca ünlü grupları dinlerim falan olayları ise çok saçma söylemek anlamsız ve gereksiz..burası barışarock haberinin yorum panosu rock n coke'un değil..ben hayatta o parayı rock n coke veremem bu yüzden gidemiyorum ama çıkıpta rock n coke şu kadar para çekiyor biletlere şöyle böyle çadır dikiyorsun bunlar gereksiz şeyler,rock n coke a o parayı veriyorsun ama dışarda 1 liraya aldığın içkiyi barışarockta 1.2 liraya aldığında o 2 kuruş adama koyyor öyle mi? Aman beyaa.. Soulforger yap bakalım daha iyi bir festival,bilet parasıda koy beleş çalıştırma döner sermaye denen bir olay var..seninkine gelelim..
  • crab • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630924
    benimde orda olmam lazımm.:( ışınlayın beni..
  • kara_ruh • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630925
    güzel kadro.. çok güzel çok
  • Tabbing • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630926
    tabbing rock kelimesinin karşı duruşunu içindeki isyanı ve sisteme olan öfkesini dile getirdiğini bildiğini ümit ediyorum ve müziğin kitleleri birleştirici ve harekete geçirici gücünü göz ardı etmiş olmanı yadırgıyorum.. Müzik doğru işler için kullanılırsa kitlelerin bilinçlenmesi ve içinde bulunduğu durumları idrak etmesini doğru veya dolaylı yoldan sağlayabilir.. O yüzden rock'ın siyasallaşması seni bu kadar rahatsız etmemeli.. İsteyen istediği siyasi görüşe sahip olabilir ama barış, küresel iklim değişiklikleri ve kölelik sisteminin baş mimarı kapitalizm dünya da yaşayan insanların ortak sorunlarıdır ve bunları dile getirmek her bilinçli ve müziğin gücünü elinde bulunduran sanatçının derdidir.. Toplumun 80 sonrası gençlerini ne kadar apolitik bir hale getirdiğini daha iyi görüyoruz bu tip organizasyonlardaki çekincelerde.. Umarım bunlardan sıyrılıp hayatın keyfini çıkarırken aynı zamanda bazı sorunlarda kendi payının olduğunuda unutmazsın ve üstüne düşen görevleri yerine getirirsin bilinçli bir birey olarak... Saygılar

arkadaşım sen yazımı tam okumamışsın anlaşılan en iyisi bir daha oku.orda rock kelimesinin amacının karşı duruş olduğunu belirtmiştim.ama önemli olan amaç olmak alet olmak değil...
  • gökhanca • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630927
    Bull DozeR sana katılıyorum, BarışaRock ta binlerce gönüllü arkadaş canla başla çalışmaktadır, ayrıca içeri yiyecek içecek sokulmamaktadır gibi saçma şeyler yazılıyo, herkese açık ücretsiz bir festival ve herfestivalde olduğu bibi bundada birtakım güvenlik önlemleri almak gerekiyo yani biraz mantıklı düşünseniz görüceksiniz... içeride satışı yapılan şeylerin parası nolu yooo diye soranlar yine biraz mantık dimi bu alanada sahne, ses, ışık vb. bir sürü gereksinimleri vardır, orada toplanılan paralarda bu tür şeyler karşılanır...Bilmem algılıya biliyomusunuz...
  • HeArSe • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630928
    barışarock hersene birşeye karşı, birşeyleri savunuyor ama kime ne katkısı oldu veya ortada somut birşey var mı? amerikanın da işi gücü yok barışarock gibi kıytırık bir festivaldeki kurusıkı sloganları dikkate alıcak.
    burdan soruyorum barışarock yetkililerine sizin sesiniz nerde yankılandı? hangi savaş çığırtkanları sizden korktu?
    dünyayı siz mi kurtaracaksınız?

öyle açmışsınız bir site salla babam salla.
  • Bull DozeR • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630929
    hangi savaş çığırtkanları sizden korktu?
    dünyayı siz mi kurtaracaksınız?

Taraf Olmayan Bertaraf Olur..
  • gökhanca • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630930
    HeArSe sen ne bekliyosun yani illa birilerimi ölsün birileri mi katledilsin? Somut bir şeydedin ne? BarışaRock zaten somut bir şey... Yani napalım evde oturup televizyon mu izliyelim? Ya da silahlanıp cepeyemi gidelim? Ben BarışaRock destekçisiyim ve o alanda bende buluncam...BarışaRock sesini duyuruyo birilerini rahatsız ediyo ve engellenmeye çalışılıyo...Ama BarışaRock destekçileri senin gibi evinde oturup televizyon izlemicek bundan emin olabilirsin...Saygılarımla.
  • Babbazulla • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630931
    Burası Türkiye... Müzikle ilgili insanlar bile olsalar, yoğun bir cehalet dolaşıyor ortalıkta... Alet olmak ha... Komik...