Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BarışaRock 2007 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: BarışaRock 2007 @ İstanbul
  • seden88 • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630980
    buna Ankara'dan servis mervis kalkmıyor mu makul bi fiyata? gitmek istiyoruz da yol parası çıkmıyor
  • b-shvpya • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630981
    Barışarock'a gidiş için Ankara Barışarock İnisiyatifi bir gidiş organize ediyor.
    Otobüs fiyatları Kişi başı gidiş dönüş 25 YTL.
    Yola çıkış Perşembe gece.
    Dönüş Pazar gece.
    ayrıntılı bilgim yok ama aşağıdaki adresten birşeylere ulaşabilirsin.
    www.barisarock.org
  • baltalı ilah • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630982
    Bayrağı indirmesini istiyorlar. İstiyorlar çünkü o bayrağı açıldığı zamanlama ve konum hiç uyuşmuyor. Şunu demek istiyorum Kürtçe şarkılar söyleyen bir grup var sahnede. Onların 5 metre önünde gözlerinin içine sokarcasına bayrak açmak bazı hassas noktaları uyarabilir. Sahnedeki insan bunu saygısızlık olarak da görebilir. Sahnedeki Koma Revşen'i dinlemeye gelen insanlar da o bayrak açılmasından rahatsız olabilirler. Kaldı ki bu çok olası bir durum.

Demiş arkadaş.
    1-Burası bir Rock festivali değilmi?
    2-Rock festivalinde Suriyeli kürtçe türkü söyleyen gurubun ne işi var.
    3-Eğer festival evrensel diyecekseniz, niçin bir alman veya avusturyalı klasik müzik orkestra gurubu yok.
    4-Suriyeli türkü gurubu niçin misafir gittiği bir ülkenin bayrağını görünce rahatsız olsun?
    5-Ayrıca suriyeli türkü gurubundan bir tepki gelmeden kızıl bayrak taşıyan guruptan tepki geldi ve çocuk uzaklaştırıldı, Gittiği yerde bayrağı ağaca astı ve oradada 2. müdahale geldi.
    6-Bence dürüstce neden bayrağımızı o festivalde görmek istemediğinizi yazın herkez gerçeği öğrensin.
    7-Eğer art niyet yoksa? sahneye büyük bir Türk bayrağı asılsın festival bitene kadar orada kalsın.
  • fuCk_THE_goD • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630983
    -Oncelikle o bayrak Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icerisinde aciliyor sahnede kimin oldugu onemli degil.
    -Zaten bayragin acilmasindan kimlerin rahatsiz oldugu belli tartismaya gerek bile yok.Bu sekil baris slogani vermekle olmuyor bu isler gidip bazi serefsizler bizim askerlerimizi sehit ederken orada bir kac sempatizanlari eglenecek diye 'festivialin amaci' diye kimseye kardes demeyiz!!!
    - Morbid Oblivium var Necrophagist var gidip adamlar konserlerinde hic Alman bayragin indirmismi bakalim???
    -Tamam bagzi degerlere saygili bir organisazyondur ama bakalim oradaki kitle bunun bilincindemi.Maden kardeslik niye herif satirla giriyor!!
    -Aslinda olay tamamen bazi orgut ve partilerin 'militan' edinme arenasi haline gelmistir.

Rock muzik siyasetide icinde barindirir.Fakat burada yapilan siyaset tamamen bazi kitlelerin gerceklestiremedigi emellerini su yuzune cikarmak disari haykirmak boyutunu almistir.
  • gökhanca • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630984
    Yine aynı şeyler...İşte ben yakapaça Türk Bayrağı taşıyan bir kişiyi dışarı atarlarken gördüm ya da arkadaşım bizzat gördü görmüş... sorarım bu arkadaşlara gerçekten böyle bir olay çarpıtılmadan varsa ve sizler buna şahit olduysanız neden herhangibir müdahalede bulunmadınız???
  • zeyna007 • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630985
    Yine aynı şeyler...İşte ben yakapaça Türk Bayrağı taşıyan bir kişiyi dışarı atarlarken gördüm ya da arkadaşım bizzat gördü görmüş... sorarım bu arkadaşlara gerçekten böyle bir olay çarpıtılmadan varsa ve sizler buna şahit olduysanız neden herhangibir müdahalede bulunmadınız???
    23 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: gökhanca

bu olayın gerçek olmadığını ima etmeye gerek yok gerçekler ortada ben ve birçok insan bu duruma şahit oldu ayrıca orda görmeyenler için tv görüntüleride var.
    bayrak açan kişiye "indir şunu boşu boşuna dayak yeme" dendiğinide duydum müdahale edenler oldu. neden bayraktan rahatsızsınız diyenlerde oldu. ama maalesef azınlıktaydılar.
  • hacker41 • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630986
    nasıl bır organızasyondur.Bizim BAYRAGIMIZ KUTSALDIR KIMSE INDIREMEZ.Indırenler varsa bu ulkeden cıkıp gıtsınler o KURT GRUPTA GItsın Surıyede yapsın muzıgını buraya gelmesın.ATATURK bu ulkeyı bızlere bıraktı bu KUTSAL BAYRAGI BIZLERE BIRAKTI O BAYRAK HIC BI ZAMAN INMEZ.İNDİRMEYE CALISANLAR ANCAK ORMANLIK ALANDA 250 METREKARE ALANDA BUNU YAPMAYA CALISIRLAR.Bu tur olaylardan dolayı Barışa rocka karsıyım.İlk zamnlar desteklıyordum ilk organızasyonda daha sonraları gordum kı amacından saptı ve olmıycak yerlere getırıldı.Milliyetcılıge karsı denılıyorlar Afişlerde Siz bu ulkeyı sevmıyorsanız savunmuyorsanız evet mıllıtyecılıge karsı aama su var ben kanımın son damlasına kadr bu ulkenın vatandasıyım bu ulke ıcın ölürüm bole dıyenlerde mıllıyetcıdır.Biz bu ulkeyı kazanmak ıcın kaç şehit verdık kac tane degerlı ınsanımız öldü..Bu ulkenın degerı kıymetlı yanlıs yapıyorsun yanlıs hayatınız boyuncada pıyon olarak yanlıslara alet olucaksınız.
  • funq • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630987
    iki sınıf insan gidiyor artık buraya, cehalet içerisinde olup orada ne haltlar olduğunu bilmeyen, hiyanet içerisinde olup orada bi haltlar karıştırmaya giden... yazık, ne kemikler sızlıyor sızlayacak...
  • fdd • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630988
    gruplar gecen senelere gore daha bır ıyı standrt grupların dısına cıkılmıs bıraz gıdılesı bır etkınlık ...
  • gökhanca • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630989
    bu olayın gerçek olmadığını ima etmeye gerek yok gerçekler ortada ben ve birçok insan bu duruma şahit oldu ayrıca orda görmeyenler için tv görüntüleride var.
    bayrak açan kişiye "indir şunu boşu boşuna dayak yeme" dendiğinide duydum müdahale edenler oldu. neden bayraktan rahatsızsınız diyenlerde oldu. ama maalesef azınlıktaydılar.
    23 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: zeyna007

Böyle bir olayın gerçek olup olmadığını ima etmeye çalışmıyorum, bende geçen sene ellerinde Türk Bayrağıyla dolaşan insanları gördüm, yani gayet doğal bir durum, her Türk göğsünü gere gere Türk Bayrağını taşır ve taşımalıdır, bende busene o alanda Türk Bayrağıyla dolaşcam. Müdahale edenler azınlıktaydı diyorsun ve bu azınlık neden sesini yükseltmedi neden??? Herkese açık olan bu festivalde tabi ki art niyetli kişiler çıkabilir ve bazı pürüzler olmuş olabilir fakat böyle bir BARIŞ harekatınıda karalamamak gerekir.