Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BarışaRock 2007 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: BarışaRock 2007 @ İstanbul
  • OyuncakDunya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630942
    cem karaca'nin vaktinde "burasi rock'n'bok degil, bari$a rock!" demesi boşa değildi..
  • HeArSe • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630943
    barışarocktan korkanlar.

- orda burda sarhoş dolaşan ayyaşlardan korkan inasanlar
    - kız arkadaşlarına laf atan serserilerden korkan çocuklar
    - içerdeki yiyecek ve içecek fiyatlarından korkanlar
    - festival sonrası çöp toplamaktan korkup kaçanlar

bu festivalin korkulacak tek yönleri bunlar.başkada yok.

buda birilerini korkutuyo

yukardakilerden başka kim korkuyormuş .yoksa içeri birde korku tuneli falan mı açıldı.söylede bilelim şu korkanları.
  • Soulforger • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630944
    demek birilerine batiyor ki rockn coke ve amerikan ozenti tayfasi gelip burda kendi sabundan balonlarini sisirip bununlma hava atimaya calisiyor.
    ve bunlar hala sinif ayrimi yapiyor.ucuz eglenceyi kalitesiz sayip kendilyerine hazarfenin b.k cukurunu layik goruyor...

siz bundan rahatsiz oluyorsunuz.
    iste biz bunu yapmaya calisiyoruz.taa ki sizler yorulup ya da akillanip abuk savlarininizi savunmayi birakana kadar...
    biz sizi rahatsiz etmeye devam edecegiz her sene bu donemlerde.

Festivalde bahsettiğiniz şeyler ne? Karşı Festival olarak ortaya çıkmış bu oluşumun dinleyici kitlesi , karşı düşüncelere karşı bu kadar mı tahammülsüz? Sizin doğrulanırız doğru , diğerleri abuk?

Kendinizi böyle ortaya çıkarıyorsunuz işte :)

Hadi her sene bu dönemlerde bizi rahatsız edin. Gülüp geçeceğim :) Kişiliğim veya bu konu hakkında kendi yaptıklarımı ise burada anlatamayacağım , beni tanıyan bilir. Hadi size iyi , güzel , bol hatunlu , hoş ortamlı barışarock'lar... Arada bir iki slogan atmayı da unutmayın :) Amacını bulsun festival :)
  • Soulforger • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630948
    Söyleyecek bir şeyiniz kalmadığında hakaret etmek yeni bir şey değil :) Devam edin siz , gülüyoruz biz , ve bizim gibiler :)

Seviyenizi daha çok belli ediyorsunuz , devam edin.
  • Geceyarisi • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630950
    sen otur izle..

biz yinede haraket etmeye devam edicez.bir gun izlerken aklina bir sey gelir belki.

3 maymunu oynamayi birakirsin.
  • Soulforger • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630951
    bir gun izlerken aklina bir sey gelir belki.

İzlerken değil de , düşünürken bir şeyler geldi. O yüzden şimdi böyleyim. Sizin de aklınıza gelir umarım sorgulamak.
  • HeArSe • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630952
    22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: Geceyarisi

şimdi barışarock rock n coke'tan rahatsız oluyorda, ben barışarocktan rahatsız olunca battı öyle mi?

siz bundan rahatsiz oluyorsunuz.
    iste biz bunu yapmaya calisiyoruz.taa ki sizler yorulup ya da akillanip abuk savlarininizi savunmayi birakana kadar...
    biz sizi rahatsiz etmeye devam edecegiz her sene bu donemlerde.

orda yaptıklarınız beni zerre yormaz.beni değil hatta kimseyi.
    orda laf değil icraat yapmak gerekir.
  • OyuncakDunya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630953
    beni tanıyan bilir.22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: Soulforger

Evet seni tanımak için profiline bakmak yeterli... Peace is a lie There is only passion diyen adamdan barışa dair birşeyler duymayı kimse beklemiyo..
  • Geceyarisi • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630954
    hepsini yapiyoruz merak etme :)
  • Soulforger • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630955
    22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: OyuncakDunya

Ondan hemen önce de :

There is no emotion; there is peace.
    There is no ignorance; there is knowledge.
    There is no passion; there is serenity.
    There is no death; there is the Force.

-The Jedi Code

yazıyordu , ne oldu şimdi peki? Bunu görseydin de ben barış yanlısı bir insan mı olacaktım? Star Wars'tan alıntı bunlar , zamanla profilimi süslüyor. Saldıracak başka bir şey bulamadığınızda böyle şeylere takmanız da çok manidar... Devam edin :)