-
Baltalı İlah , sana yazmak istediğim bir şey var. Ama sadece eş-dost listenden mesaj alman yüzünden yazamıyorum :) Eğer bir şekilde onu çözebilirsen memnun olurum :)
23 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: Soulforger
Sorunu çözdüm galiba. Yazmayı deneyebilirsin.
-
Arkadaşlar yorumları yazarken biraz daha sakin olalım lütfen.
GRJ kurallarını ihlal eden mesajlar silindi.,
DaRKNeSS
-
Bugün bizi izleyen herkese çok teşekkürler... Umarız beğenmişsinizdir..
-
Biz = Dirty Black :)
-
Bugün bizi izleyen herkese çok teşekkürler... Umarız beğenmişsinizdir..
25 Ağustos 2007 Cumartesi | Yazan: dkmg
Sizi eğer izleseydim ve aşık olacak derecede sevseydim dahi şu reklamcı mantığınızdan dolayı asla bir kere dahi dinlemezdim . Müzisyen adam bu kadar reklam yapmaz . Artık ayıp sınırını geçti bu .
-
her konser bir rant kapısıdır azizim. boşuna tartışıyorsunuz. bir sürü stand kuruluyor orda liptondu nescafeydi. tartışmanız boşuna :D anlatırdım da şimdi örümcek kafalı radikal solcularla kavga etmek istemiyorum. ben de solcuyum onları da anlayabiliyorum
-
sırf rock'n coke'yi protesto amaçlı barışaRock'a gidenler önce ayaklarındaki converseleri çıkarsın böyle şeyler yüzünden eğlenceden mahrum kalmayın...
-
Ne alaka Converse'leri çıkarmak?
benim giydiğim birilerine batıyorsa durumun zevkini çıkarsın .)
kafanızı böyle şeylere yormayın, kimin ne giydiği ne içtiği kimseyi germez.
-
bu ne tepki yau böyle giderse barışarock alternatifi de çıkar seneye, beğenmeyen gitmesin, diğerleri solculara ilişmesin, herkez converse giysin olay çözülsün işte
-
Gitmedim. Gitmediğim için mutluyum orada kendini belli etmeye çalışan hoplayan zıplayan tepinen elemanları televizyondan izlemek daha güzel..(özellikle converselileri sözde amerika karşıtı ya)