Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BarışaRock 2007 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: BarışaRock 2007 @ İstanbul
  • OyuncakDunya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630956
    Imagine there's no Heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky
    Imagine all the people
    Living for today

Imagine there's no countries
    It isn't hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people
    Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
    But I'm not the only one
    I hope someday you'll join us
    And the world will be as one

Imagine no possessions
    I wonder if you can
    No need for greed or hunger
    A brotherhood of man
    Imagine all the people
    Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
    But I'm not the only one
    I hope someday you'll join us
    And the world will live as one

John Lennon
  • OyuncakDunya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630957
    There is no emotion; there is peace.
    There is no ignorance; there is knowledge.
    There is no passion; there is serenity.
    There is no death; there is the Force.

Bunu görseydin de ben barış yanlısı bir insan mı olacaktım?

İnsanlar kendilerini nasıl ifade ederlerse öyle algılanırlar bu senin problemin...
  • baltalı ilah • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630959
    Barışa Rock cu arkadaşlar Karl Marks tan alıntılar yapacaklarına kendilerine fikir üretsinler. Eleştirilere karşı verecek cevap bulamayınca hemen hakarete küfre başvuruyorlar. Ayrıca Bull Dozer sen ırakta bayrak sallamaktan bahsetmişsin. Burası Irak değil Türkiye Cumhuriyeti kendi bayrağımı bu topraklarda istediğim her yerde sallarım. Burası Atatürkün kurduğu cumhuriyet. Irakmış İsrailmiş saçmalamanın bir anlamı yok. Ayrıca niçin türk bayrağına yer yok niçin rahatsız olunuyor merak ediyorum. Küba bayrağından niçin rahatsız olunmuyor? Madem adı barışa rock hergün şehit cenazeleri kalkarken niçin terör örgütleri aleyhine Barışa Rock ta hiçbir kınama yok. nasıl barış bu? Bence bu barış marış değil Organizasyonun ekonomik olarak cukkayı doldurma festivalidir.
  • Malbora • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630961
    Sözümü bir kere daha yineliyorum;
    Büyük insan; başkalarının düşüncelerini baltalayan değil,onlardan yarar çıkarmaya çalışan insandır.
  • Malbora • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630962
    baltalı ilah ; cümlede geçen baltanın senin baltanla bir alakası yok.Bunuda belirtmekte fayda olduğunu düşündüm.
  • baltalı ilah • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630963
    Sayın Malbora Kendine verdiğin kod isim bile Amerikan patentli. Senin bu yaptığın Amerikan kaşığıyla Rus bilmemnesi şaapmak. Bana fikir sun sorduğum sorulara cevap yaz oradan buradan alıntı sözler yazma kendi fikrin olsun bu benim için en manalı alıntıdan daha geçerlidir. Biraz araştırın niçin bu fikrin savunucusuyum diye bilgi edininki insanlar benim gibi merak edip sorduklarında verecek cevabınız olsun. Eğitim şart!
  • b-shvpya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630964
    1.si;

Rock'n Coke isimli festival bugüne kadar tartışılmış ideolojik boyutu, performans sergileyecek olan grupların yetersizliği-yeterliliği, reklamı bir tarafa dursun, geçen zamanlarda organizatörlerinden birinin bir televizyon programında söyledikleri beni epey bir düşündürmüş festivaldir. öyle ki hatun ablamız kombine biletleri hiç bir grup açıklanmadan satışa sunmalarını Türkiye' de "festival mantığının oturup oturmadığını görmek için" yaptıklarını öne sürdü.Zira neticede de biletlerin tamamına yakını hiç bir grup açıklanmadan satılmışmış, bizde festival mantığı oturmuşmuş. benim festival açlığı diye nitelendirdiğim bu durum -ki durum bilmem kaç ay sonrası için sağlam bir para ödenerek alınmış bir festival biletiyle kimi izleyeceğinizi bilememe durumu oluyor- onlar için bilinç düzeyimizin gelişmişliğini gösteren bir pusula imiş. şimdi elimizde ne var?Yabancı grupları görebileceği festivaller neredeyse sadece Rock' n Coke ile sınırlı -ki iki günlük festival boyunca sahne alacak olan yabancı grup sayısı diğer ülkelerdeki festivallerle kıyaslandığında sinirden ağlatır- ve tam da bu sebeple fazla bir seçim şansı ya da kıyaslama olanağı olmayan binlerce yurdum genci. sen de gidersin bu festivale, ben de giderim. sen bir iki grup izlersin ben bir iki derken bu böyle sürüp gider savunduğunuz festival mantığının oturmuş hali bumudur(?)(!)

2.si;

Zaten oraya giden kitle iyice zıvanadan çıkmış... Boynunda "Bilmem ne yapılacak kız aranıyor" tabelalarıyla dolaşana adam gözüyle bakmam , bakana da saygı duymam, ayıptır. Zaten gidecek olan kime sorsam "abi ben ortam için gidiyorum ya , siyaset umrumda değil" diye gidiyo.. Kitlenin ideolojiden haberi yok daha... Hepsi için konuşmuyorum tabii ki...
    22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: Soulforger

demişsiniz; tabi ki bu igrenç bir durum; ancak bunu örnek vermek Rock'n Coke savunucusu olarak saçma çelişki gayet açık! Sebep şu ki yurdum abazanlarının her zaman ilgisini çeken xxxde kızlar teklif ediyormuş kalıbının Rock'n Coke için ilk defa kullanılmasına şahit olmak şaşırtıcı ve üzücü olmalı değil mi?Bilmem bundan ne kadar haberdar bir kitle var(!)

Ayrıca Barısarock'a laf atan gençlik şu adrese tıklarsanız Rock'n Coke'un içler acısı halini ve sanat etkinliği adı altında neler yapıldığını görceksiniz.

http://www.haber10.com/haber/41830/

Lütfen bence Rock'n Coke bu haldeyken en azından saygın bir amacı olan ve bu doğrultuda birşeyler yapmaya çalışan insanlarında gerçekten içinde var olduğunu düşünerek Barısarock'a laf atalım!
  • HeArSe • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630965
    http://www.haber10.com/haber/41830/

Lütfen bence Rock'n Coke bu haldeyken en azından saygın bir amacı olan ve bu doğrultuda birşeyler yapmaya çalışan insanlarında gerçekten içinde var olduğunu düşünerek Barısarock'a laf atalım!
    22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: b-shvpya

ne yani barışarockta millet çadırda piştimi oynuyor? rock n coke ta hiç olmazsa faydalı bir şey satıyor.yani milletin gece çadırda ne yaptığı kimi ilgilendirir? sonuçta gelip senin önünde takmıyor o satılan şeyi insanlar.

hem biz rock n coke a gidin barışarocka gitmeyin de demiyoruz kimseye.
  • b-shvpya • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630966
    ne yani barışarockta millet çadırda piştimi oynuyor?
    22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: HeArSe

neyi göstermeye çalıştığımı anlayamamışsın bile ben zaten Barısarock'ta böyle şeyler olmuyor demedim her yerde oluyoru göstermeye çalıştım çünkü Soulforger sanki bahsettiği bu iğrenç durum sadece Barısarock'ta oluyorumuş gibi konuşmuş.

Ayrıca

hem biz rock n coke a gidin barışarocka gitmeyin de demiyoruz kimseye. 22 Ağustos 2007 Çarşamba | Yazan: HeArSe

böyle diyorsun ama Barısarock festivalinin amacı belli siz bu amacı eleştiriyorsunuz ve amacın yersiz olduğunu, orda yapılanların hiçbir önemi olmadığını söylüyorsunuz ama yapılanlar sadece festivalle sınırlı kalmıyor emin ol.Festival o yolda sadece bir araç amaç değil.Ayrıca Tabi ki de eleştiriceksiniz ama eleştirilere verilen cevaplara kayıtsız kalıyorsunuz bazı şeyleri kabullenemiyorsunuz. Sizin yazdıklarınızı okuyan bir kişide bu doğrultuda festivalin saptırılmış olduğu fikrine kapılarak belki açık olan kapısını kapatıyor doğrudan gitmeyin dememiş olabilirsiniz ama dolaylı olarak söylediklerinizin vardığı sonuç belli.
  • HeArSe • 22 Ağustos 2007 00:00 • #630967
    biz amaç eleştirmiyoruz.
    organizasyonun mantardan olduğunu anlatmaya çalışıyoruz o kadar.