Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BarışaRock 2007 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: BarışaRock 2007 @ İstanbul
  • redpartizane • 27 Ağustos 2007 00:00 • #631013
    Ben de eskiden conversli solculara çok takıyordum,sonra boşver dedim kişilikleri ileride gelişecek,yani inandırıcı olmuyorlar ayaklarındaki 200 liralık ayakkabıyla ne kadar kapitalizme karşu konuşabilirler ki?Gülün takmayın ama boşverin...
    Bir de şu sosyalistliği kürt milliyetçiliği sanan bizim ülkenin komik sosyalist toplulukları.Zamanında da sol, bu kürt arkadaşları bol bol korurdu,hatta bizim şimdi amca dediğimiz adamlar zamanında Örnek mahallesinin önüne yatarlardı,barikat kurarlardı ki orada oturan insanlara birşey olmasın.Onları savunurlardı ama şimdi nedense küfrediyorlar o arkadaşlara; çünkü o savundukları adamların (isterseniz araştırın)işhanları,çocuklarının altında mercedesleri var.Benim lafım onlara ve onların kuklası olan komik marksist-leninist örgütü diye bir örgüt var ona ,ve birkaç örgüte daha.Bence asıl uğraşmamız gereken doğudaki fakir aileler,onların kanından beslenen bu örgütler değil.Biz o insanlara değil ,bu bayrak taşıyana sopayla dalanlara düşmanız.
  • vast • 27 Ağustos 2007 00:00 • #631014
    gittim... dinar bandosu yetti bana... :) ama biraz sönük ve dağınık oldu bu sene...
  • FUEGO • 28 Ağustos 2007 00:00 • #631015
    Ordaydım ama nedense eski tadı alamadım... Heryer çoluk çocuk kaynıyordu, yanlış anlaşılmasın yaşı değil beyni kastediyorum... Adamın biri abraxas sahnedeyken, sahnenin önünde değil insanların sürekli geçtiği yolun üstünde üstünü çıkarmış kafa sallıyor ve hayali bi gitar var elinde... bi başkası mal mal bağırıyor.... Amaç dikkat dğeil mi? Bence en mantıklısı pislemek olurdu herhalde... Herşeye karşı ses çıkartanların çoğuda inandığı için değil geyik olsun diye bağırıyorlardı muhtemelen...Neyse işte benim sıkıntım buydu...Lütfen üstüne alınıpta saçma sapan mesaj yazmayın... benim lafımın kimlere olduğunu öyle düşünüyorum ki herkes anlamıştır... Ayrıca iki sahne olayı iyi olmamış, sözde sahnede ayrımcılık olmayacaktı ama bütün baba adamlar çim alandaki sahnedeydi, aşağıdaki sahnede çıkan onca grup bence heba oldu... :(:(:(
  • Calgon • 28 Ağustos 2007 00:00 • #631016
    Eksi

Tuvalet 500 Ykr Ve pis
    Su kuyruğu
    Gecenin beşinde yürüyüş yapanlar
    Filistin bayrağı
    Lağım kokuları
    Yaş sınırı olmaması
    Dersim pankartı
    Tinercisi+Esarkeşi
    Her şeyin berbat ve pahalı olması
    Işık olmaması
    Aptalca şenliklerin olması
    Hayat sevince güzel havası yaratılmaya çalışılması
    Erkeklerin kız düşürmeye gelmesi.
    Gazete almayanın içeri girememesi.
    Belli siyasi fikirlerin entegre edilmeye çalışılması.
    Tikilere solculuk öğretilmeye çalışılması
    İki sahne olması ve grupların heba olması
    Sahnelerin güneş altında olup müzisyenlerin mağdur olması
    Ses düzeninin berbat olması
    Bulutsuzluk'ta pogo yapan gençlik.
    En büyük fener mi cimbom mu diye kavga edilmesi.
    Sevişerock olayı.14 yaşında kaybedilen bekaret.
    Ve sabah ağlayan kızlar.
  • kefallica • 28 Ağustos 2007 00:00 • #631017
    •Single_FACTOR• demek istediğim farklı. şunu diyorum insanlar çelişki içinde. birşey yapılıyorsa gönülden yapılmalı gösteriş için değil böyle bir çelişki. converse ile alakası şu. yabancıları protesto edip neden yabancı marka giyip kuşanıyosunuz? bu lafımıda barışaRock'a gidenlerin protesto için gittiklerini savunanlara sölüyorum sana değil. onlardan biriysen tabii ki de sana.
  • redpartizane • 28 Ağustos 2007 00:00 • #631018
    Ha bu arada,beleş meleş değil orada ne paralar dönüyor bir bilseniz.Para biradan şundan bundan zaten fazlasıyla geliyor 'barış' kelimesi ise sadece işin makyajı.Kişiliği oturmamış arkadaşlar var ne diyelim.
    Birşey daha farzedelim orada cola satışı yapılsın,bakın bakalım nasıl yüksek miktarda bir cola satışı olur...
  • terör_katina • 29 Ağustos 2007 00:00 • #631019
    sloganı bile karşı festival...ama böyle olduğu sürece sadece bi festivalin takliti olarak kalır; en iyi ihtimalle alternatifi olur,gölgesinde kalmaktan kurtulamaz bence...
  • uçan_şort • 30 Ağustos 2007 00:00 • #631020
    güzeldi..harikaydı..bu sene daha kalabalıktı tabi, hem gelen grupların etkisi hem festivalin 3 güne çıkartılması etkili oldu bunda..ondan sonracığıma, geçen seneki tuvalet sırası sorunu halledildi daha az sıra beklendi hatta hiç beklenmedi, fekat geçen seneki çok süper olan yeme içme işi bu sene yanlış yapılmış edilmiş lakin bunda da tuvalet işinin aksine baya sıra oldu, çünkü yemek çeşidi azdı e bi de geçen seneye göre daha kalabalık olunca gel gör ki sen o yemek kuyruğunun halini..efendim bunun sebebi şudur ki, geçen sene festivali düzenleyen arkadaşlar bir sürü yemek şirketiyle anlaşmıştı dolayısıyla adamlar birbiriyle yarış yapcak diye deli çeşit yemek vardı, kokorecinden tutun da wuffle ınıa kadar..ama bu sene 1 tane yerle anlaşıldı, yemek çeşidi de azdı sıra da çoktu..
    lakin, biz gene de eğlendik, bi de arkadaş grubuyla gidince ohooo gel keyfim gel, güzel bi organizasyon, daha çok katılım daha çok başarı bekliyoruz!!! [zaten gruplar da süperdi, anlatmama gerek yok ;)]
  • Single_FACTOR • 31 Ağustos 2007 00:00 • #631021
    28 Ağustos 2007 Salı | Yazan: kefallica

Ben protesto anlayışına karşıyım sen de birşeyler yap seninde dünyaca ünlü bir coca-colan olsun converse'in olsun.
    yok ama hiç birşey yaratamayıp da başkalarını taşlamak doğru değil.
    güzelse içerim, kaliteliyse 200YTL verir ayağıma giyerim.
  • redpartizane • 31 Ağustos 2007 00:00 • #631022
    Ne kalitelisi ya?O üstüne marka yapıştırılan elbiselerin kumaşları nerden gidiyor bir bakın.O 200 lira verdiğiniz kalite(!) ler bir araştırın bakalım nerede ve hangi modern kölelere günlük 1-2 dolar karşılığında çalıştırılarak yaptırılıyor.Sen onları giy sonra da 'Fak yu buş fak yu amerika'Komik olmayın ya.Bu ülkede açlık sınırı 630 lira iken aklı başında sorumluluğu olan biri onlara 200 lira veripte ayağına giymez.Siz kendinizi birkaç gün tatmin edin orada,2-3 gün tepinin sonrada kaldığınız yerden devam edin,oysa bu ülke zenginlik refah ülkesi değilmi?Bazıları orada gerizekalılığını gençlik(!) adı altına saklasın bazılarıda bir gruba dahil olmak için aptal ve hain ama sözde sosyalist kürt örgütlerin bayrağını sallasın,elinde sopayla aklındaki 2 sloganla sosyalist olduğunu sansın.Komik olmayın.............