Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• physco_burock • 31 Temmuz 2005 22:05 • #480105
    Hakan Şükür de kral :p
  • michelle • 1 Ağustos 2005 19:03 • #480150
    kibarligin icin tekrar cok mersi(!) shadownthesun, ayrica biri bana bir ara top-pop 20 derken arasinda olan buyuk(!) anlam farkini aciklarsa sevinirim.

listeler? bence hic bir sekilde objectif degil oldukca subjectif;)
  • michelle • 1 Ağustos 2005 19:05 • #480151
    ya tamam abartmiyalim lutfen, simdi kalkip kral lakabina sahip olanlarin listesini indirmiyelim!! ok. anliyorum--ama lutfen herkes en azindan alanina goe konussun;)
  • shadowinthesun • 2 Ağustos 2005 00:36 • #480163
    benden mersi de top 20 senin de bildiğin üzere ingilizce zirve demekti galiba,ya da en iyi etc..:)))))pop 20 den kasıt iki anlamlı olabilir bir bildiğimiz pop bir de öteki pop anlatabiliyor muyum,sesteşlik söz konusu anlamları çıkarırsın diye düşünüyorum..ayrıca o büyük anlam farkından dolayı değil söylemek istediğim şeyi daha net anlatmak içindi,ama galiba bazı şeyleri hecelemek gerekiyor:)

birde galiba biara neden yabancı nickname gibi bişey vardı,objectif ve subjectif değil objective ve subjective,türkçeye fazlasıyla saygısızız bir dili daha katletmeye gerek yok.DT ye bastım ama düzelmedii:)

neyse uzun diye okumamazlık yapmamanızı umarım..

Buarada teo da şebo da kral ya da kraliçe olamaz,olmamalı..Güzel şarkıları olabilir ama bu sıfatları hak edecek daha iyileri var.
  • ScarFace • 2 Ağustos 2005 09:56 • #480174
    olm sen teOman ı kral yapmışın adamda hakan şükürü yapmış.teOman olsa olsa sarayda soytarı olur krallık onun neyine.O gitsin 3 akordan 45220015876 tane şarkı yapsın bizde eğlenelim burda.Kral adam burdan belli olur bea:)
  • michelle • 2 Ağustos 2005 21:54 • #480243
    "benden mersi de top 20 senin de bildiğin üzere ingilizce zirve demekti galiba,ya da en iyi etc..:)))))pop 20 den kasıt iki anlamlı olabilir bir bildiğimiz pop bir de öteki pop anlatabiliyor muyum,sesteşlik söz konusu anlamları çıkarırsın diye düşünüyorum..ayrıca o büyük anlam farkından dolayı değil söylemek istediğim şeyi daha net anlatmak içindi,ama galiba bazı şeyleri hecelemek gerekiyor:)"

--shaowinthesun, waww ne hecelemissin ama bu kadar ugrasmasaydin hani!!!

ayrica neden sonunda garip bir gulen surat var, olayin esprisi nedir? bu kadar komik olan nedir? ciddi bir seyin sonunda neden civir insanlar? simdi o cumlenin sonunda ki gulen surat tam anlamiyla neyi ifade ediyor?? yani dedikerin ciddi degil,ya da espri yaptin sadece biz gerizakiliyiz ve anlamadik espriyi ve sen "aa, bak bu komik, burada espri yaptim--gulun" diye uyariyor musn bizi??

NEDEN YABANCI NICKNAME? garaj bolumunde 6. sayfa 258 mesajlik 4. konu by michelle!! evet, ama o basliktan anlisilacagi uzere NICKNAME ler ile ilgiliydi kullandigimiz ing. kelimeler ile degil...ama istersen ozel olarak o konuya da deginiriz bir ara-baska bir baslik altinda!!!

ayrica farkina var ki-- objectif kelimesini ilk olarak kullanman uzerine bir nevi seninle alay etmek icin objectif degilse o zamn subjectif dedim--SUBJECTIVE, OBJECTIVE??? komiksin!!!inan neyi savundugun belli olmuyor, hem ing, kelime rezilligi diyorsun sonra kalkip objectifi kullaniyorsun uzerine yazilan subjectifi kalkip bir de SUBJECTIVE diye duzeltiyorsun...ENTERESAN!!

mIcHeLlE---
  • shadowinthesun • 2 Ağustos 2005 22:34 • #480245
    Ben; sen aradaki farkı açıklamamı istediğin için açıklamıştım aradaki farkı:)Ben senden bir açıklama istediğimi zannetmiyorum ama madem girmişsin açıklama zahmetine cevap vereyim bari,hecelemek gerekiyor dedim; heceledim demedim.2.si o gülen suratı garip yapan senin bakış açın,farklı açılardan da bakmayı dene;her yerde espiri arama;herşeyi göründüğü gibi zannetme;dediğim gibi farklı açılar..bence..

biz gerizakiliyiz
    ; kaç kişi adına konuşuyorsun?

O konuya bir daha değinmeyelim; en azından seninle;bırak dağınık kalsın:)(:espiri değil,yanlış anlama:)

benimle alay mı ettin şimdi,gururumla mı oynadın,bu sefer gülüyorum:)

neyi savunduğumu anlamaman,anlayamaman neyi savunduğumun belli olmadığını göstermez..Benim kullandığım objectif değil objektifti..

GERÇEKTEN ENTERASAN!(buarada sorduğum sorulara cevap beklemiyorum,ben söyleyeyim de,boşuna uğraşma)
  • punk_girl_punk • 3 Ağustos 2005 12:56 • #480280
    TEO KRAL--SEBO KRALICE!

bende brian molko da çaktırmıyorum pehhh
  • dEppİŞikK • 3 Ağustos 2005 14:04 • #480282
    tamam da bu insanların yurt dışına açılma k istediklerini kim söyledi size...
    röportajlarını okursanız bu ikisinin popüler olmayı o kadar da istemediklerini anlarsınız(teomana artık inanmıyorum)...

bu insanlar(özellikle şebo) kendilerini dinlememin ve sevmenin bir anlamı olmasını şebo ya da teo seviyorum demenin bir ayrıcalık olmasını istiyorlar

bence onların da fikirleri önemli...
  • MaLKoCH • 3 Ağustos 2005 19:19 • #480314
    Şebnem kraliçe olsa bile Teoman Kral olamaz. AMa belki şebnem olmasaydı o da kraliçe olabilirdi. Kehkehkeh