-
michelle
ya bi git ya ne teomanı ndan bahsediyosun teoman bence cok kısıtlı bir kitleye yönelik müzik yapıyor. Şebo ya da laik birisi değil zaten. ŞEBO KRALICE ama kralı henuz yok
-
sana katılıyorum Scarface ne teoman kral neymiş gıcımın kralı bence onu güzel kralicenin acıdığı bir soytarı bizim kıralicemiz SebNeM FERAH dünya ya da tek hükümdar lazım zaten
eğer dünya ya teoman hükmederse biz öYle istanbul da sonbahar a talim ederiz
o zaman bulursun can kırıklarını nerdeeeeee Yağmurları bulsan o fayda
geç sen bu işleri tek hakim
KRALİÇEMİZ
SEBNEM FERAH
-
ben söyledim onu,ama yanlış anlamışsın galiba.. pop 20 de 14,şöyle yapalım
POP20 DE 14...
iyi peki de nasil yine de 20 ye bile girebilmis??
daha öncekileri bilmek bile istemezsin..
-
michelle
anlamıyon galiba sen gercekten bu dünyadan kopmussun mesajı bi sakin kafayla oku sana kaç yerden gömcürmüşüm gör
ben ne diyorum sen ne yazıyon
-
ya hayir demek istedigini anladim sadece demis oldugum bu kadar sevmiyeni varken nasil olmus 20 ye BILE girebilmis, yani soylenenlere bakilacak olursa- top 20 de bile yer almamasi gerekiyor gibi gozukuyor..
daha oncekiler? tesekkur ederim, dedigin gibi bilmek gercekten istemem..
-
michelle
jjaz,
cizgi film bilimkurgu izlemiyeyim?? peki tamam! da ne alaka??
"benimde duygularımı anlatıyor aynı dili konuşanlar değil aynı duygular paylaşanlar anlaşırlar"
--soz uzaktan guzel, yani birsey saniyorsun- ama yine de sende kabullen, ayni dili kanusmasaydiniz ayni duyguyu paylasamzdiniz, cunku sarkilarinda ANLATTIGI BUNALIMLAR falan herneyse ayni dili konustugunuz icin anliyorsun..konusmasaydiniz sanmiyorum ki cok tutardin..
sarkilari guzel olabilir, bakis acisina gore iyi bir SARKICI da olabilir ama rockci..??
~~mIcHeLlE~~
-
michelle
gomcurmussun??
-
michelle
ben yabancı dil bilmiyorum
cat pat bi ingilizcem var okadar
teoman yabancı söylese dünyanın bir ucundaki bir şarkıcıyı nasıl bulup dinlim
anlatmak istediğim türçe müzik yapanlar arasında benim sevdiğim
rockcı teoman
şunu şöyle söyleyeyim
elimdekilerin içinde en sevdiğim bu keşke daha iyisi olsada dinlesek
-
michelle
tabii o konuda haklisin, sozler on plana ciktiginda alanin bir anlamda kisitlaniyor. turkiye de ne yazik ki durumlar pek ic acici degil, haklisiniz! millet teo'ya kalmis, artik daha ne denir ki?
-
rica ederim lafı bile olmaz,top 20 değil:)pop 20:)
ayrıca bu tip listelerin ne kadar objektif olduğunu da sorgulamak lazım??