-
Pardon sanirim beni yanlis anladin, en basinda ben bu sekilde dusunuyorum demedim ki, dogru yazimdan sanki benim dusncem gibi cikmis olabilir ama ben ne sebo ne teo hayraniyim . ellerimde bir albumleri bile yoktur ikisinin, arada rasgele duyduysam o kadardir, sadece okudugum bir forumda ki yazidan genclerin teo yu kral ve sebo yu kralice yaptiklarini sezinledim. yani bu sahsi dusncem degildir benim, benim dinledigim muzik tarzi farklidir, yasadigim yerin dogal olarak sarkisini dinlerim. hatta o yuzden olsa gerek ki cogu turk sarkicilarini dinlemem bile.
ben burada cogu turk gencinin daha dogrusu bahsettigimiz kisilerinin kitlesinin sahip oldugu dusnceleri yansittim ve soru sordum sadece.
-
teo çöpçüler kralı,şebo pasaklı kontes...bu konuda üstlerine tanımam!
bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir...hezimetine uğramıcamı bilsem daha çok yazardımda...
-
teo b.K şebo kraliçe!!!
-
yorum yok
-
bunları geçiceksin !
evet çocukken okudum masal türü bişeyde kralın adı TEO'ydu. sen de mi okudun onu aa büyük tesadüf harbi :)
ŞEBO dersen orda dur onun benzeri masalda,rüyada, gerçekte,uzayda, dünyada yok !!!
dünyaya neden açılmıyor çünkü; senin o sözlerinden çok etkilendiğin hatun türkçe dilini kullanıyor sen de türksün, anadilin bu ve bu yüzden hakkını vererek dinleyip hayranlık duyabiliyosun...
ama bişeyler yapacağını söylemişti şebo "kelimeler yetse"yle alakalı 2 yıl önce. Sanırım yalan oldu :)
çok da takma yawf o bizim gönüllerimize hükmediyor zaten puhahahahaha :))))))))))))))
TEO'yu da salla :)))) O bir varmış bir yokmuş tadında şimdi bulutlarda bir yerlerde yavrum çok uzaklarda :))))
-
aa lutfen yaz, biliyorsun, yorumlarin bizim icin cok onemli(!)(?)!!!!
-
bunları geçiceksin !
hayir, ben masal okumuyorum. oyle bir kralin adini da daha once hic duymadim. ama varsa bile, bahsettigimiz o degildi!
ya ben sizin dediginizi anliyorum, ama nirvana nin dili ingilizce peki neden hala ona da cogu kisi hayran,?? agzindan cikan her kelimeyi gercekten anlayip mi hayran oluyorsunuz ?? ya birine hayranlik konusunda dil ne kadar etkendir GERCEKTEN???
-
evlendirelim bunları birbirlerini tamamlarlar *göz devirme efekti*
-
:)
-
bunları geçiceksin !
şebnem'in müziğiyle birleştirip ortaya koyduğu muhteşem bir sentez var. şarkılarının her dinlenişinde daha fazla dinlenme isteği uyandırmasının çok önemli bir nedeni sözlerinin her seferinde çok daha iyi anlaşlıp kafada oturması.
bu akşam cnn türk'te ropörtajını dinledim bu konuyla ilgili. en az 5 bi beş yıl falan uğraşıp bu işe konsantre olmak gerektiğinden bahsediyordu soğuk bakmasa da kafaya mutlaka koyduğu bir şey diilmiş...
Eee hatun haklı !!