Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• michelle • 20 Temmuz 2005 03:05 • #478828
    bunları geçiceksin !

soguk bakmadigi sey yabanci album olayi mi? sanirim o, evet fazla ugras gerektirir gozukuyor da 5 yil bu kadin ugrasacak ondan sonra albumu cikacak ve biz hala onu mu dinleyecegiz? heralde o zmana kadar kardesim yetisir ona!! bi 6 yil sonra ben sebo dan pek bahsediyor olacagimi sanmiyorum. tabii su anda hayranlari olanlar aa olur mu o kadin oldukten sonra bile superdir- super olacaktir diyeceklerdir ama...ben 23 yasimda oldugumda daha seckin bir muzik tarzim olusur inaniyorum..
  • Under My Skin • 20 Temmuz 2005 03:39 • #478830
    bunları geçiceksin !

nedir bu dengesiz tutumun anlam veremedim ???
    "seçkin" ne demek yawf ????
    ne dinlicen mesela seçkin olarak klasik müzik falan mı ????
    uyduruktan sıkma KRALİÇE deme o zaman!!!!!
    ne dinleyeceğinin planını mı yapıyosun sen şimdi nedir olay ???
    "seçkin" diyo yaaaaaaaa sinirlendim!!! seçkinse al işte şebo!!!
    zaten yıllarca dinlenebilecek kaç isim sayabilirsin ki sen bana???
    23 yaşına geldiğinde şebnem dinlemiyo olcaksan çok rica etcem sana şu anda da dinlemeyi bırak !!!!
    ne saçma bir olaydır bu anlayamadım ????
    sen kendi dar dünyandan çıkamazken, şebnem'in dünyaya açılmasıyla da ilgilenme boşver...
  • ScarFace • 20 Temmuz 2005 14:03 • #478856
    bunları geçiceksin !

içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın??? Şebnem dünyaya açılmayı bu bağlamda değerlendiriyorsa onu vivid paklar.
  • tabularasa • 20 Temmuz 2005 18:08 • #478893
    aslanım benim be ağzını seviikim bu şebo teo?biz tanıyomuyuz?
  • feyzasal • 21 Temmuz 2005 00:14 • #478949
    yaa ben amerika da iyi müzisyen yoktur demedim ki.benim de sevdiklerimin çoğu amerikalıdır mesela.liste başlarındakilere bakıp konuşuyorum ben.halkın çoğu ne seviyosa, neyi satın alıp dinliyosa onu çıkarıyolar tepeye.türkiye de de böyle değil midir ya.biz severiz şebnem i ama millete sorsan gülben ergen kraliçedir.amerikada da böyle çok iyi müzisyenler var ama ön planda olanları mağlum.ayriyetten amerikalılara cahil diyen cahildir gibilerinden bişeyler söylemişsiniz onu görmezden geliyorum,grarajda da olsa yıkıcı ve kırıcı olmamak lazım di mi.şahsen ben onların cahil bi millet olduğunu düşünüyorum.
  • berry88 • 21 Temmuz 2005 00:31 • #478955
    son albümdeki sözler!!!

bence de bu dengesiz bir tutum..
    yani eğer şebnem ferah ın kötü olduğunu düşüneceğini düşünüyorsan şimdi niye dinliyosun?
    yani insan yanlış olduğunu bildiği birşeyi yapar mı?yaparsa niye yapar?

ama bence şebnem ferah son albümünde tekrar kanıtlamış oldu nasıl bir müzisyen ve söz yazarı olduğunu..
    albümünü aldıysan sözlerini düşünerek birdaha oku!!!!
    her zamanki gibi bizim bildiğimiz birçok şeyi çok farklı ele almış!
  • michelle • 21 Temmuz 2005 00:52 • #478959
    son albümdeki sözler!!!

neyi, neden , ne..ne..NEEEEEEEEEE???? neden bahsediyorusn???

ben sebnem ferah dinlemenin yanlis oldugunu savunmadim, albumunu almadim ama--SEBO KOTU-DINLENILMEZ falan gibi birseyi de kastetmedim. BENIM YAZDIGIMI BIR DAHA OKUMANI TAVSIYE EdERIM!

Ayrica dikkatimi ceken birsey oldu, neden sevdiginiz insanlarin dediklerini dogru kabul ediyorsunuz. ne demk yani"BIZIM BILDIGIMIZ SEYLEri FARKLI ELE ALMIS".
    gencler, hayran olduklari insani farkina varmadan dogru kabul etmeye baslamislar. tabii ki birine hayran olmak guzle birsey olablir, ama adeta tapinmak neden??

o dediyse dogrudur-- psikolojisi var cogu genc hayranlarda...

aci ama gercek sudur ki, onlar daha sizin boyle bir hayrani olduklarini bile bilmiyor, o yuzden bunu kesin bence!! sizler onlar icin sadece milyonlardan birsiniz..

peki neden hala bu kadar savunma psikolojisine giriyorsunuz soz konusu sadece sebo hakkinda 2 olumsuz cumle olunca???

lutfen, bence arada bir insanin kendisine de inanmasi, guvenmesi yani insanin karakteri olmasi gerekir. HAYRANLIK ONUN DEDIGI VEYA YApTIGI SEYLERI DOGRU KILMAZ!!!
  • michelle • 21 Temmuz 2005 01:08 • #478963
    BURASI BIR FORUM BOLUMUDUR. BU KADAR HASSAS OLMAYA GEREK YOK!!!

Insanlarin soyledikleri seyin arkasinda durmasi gerektigine inanarak soruyorum,

feyzasal, America lilarin muzik konusunda neden cahil kaldiklarini dusunuyorsun, lutfen BELIRLI bir sekilde aciklar misn?

yanlis anlama, ben karsinda durmak icin sormuyorum sadece senin ne dusundugunu anlamaya calisiyorum.

sunu belirtmek gerekir ki, muzik tarihine sahip olmak, muzik konusunda herseyi bilmek anlamina geldigini dusunmuyorum. Osmanli devletinden kalan muzik tarihimiz bile bizim bu kadar yildan sonra en iyi muzige sahip olmamiza sebeb gostermiyor. Acik sekilde, America nin her tarihinde(!) suphe olmasina ragmen, HER TURK genci en az 2-3 AMERICAN ismi sayabiliyor. Peki burada muzik cehaleti ve americalilarin ortak noktasi nedir? bunu bilmek istiyorum.
  • berry88 • 21 Temmuz 2005 01:27 • #478964
    son albümdeki sözler!!!

şimdi:
    öncelikle
    bu ters ve keskin tavırları kes!söylediğinde ne kadar haklı da olsan (ki burda kesinlikle yanılıyorsun) böyle yaparak doğruluğunu çürütüyosun!hakaret ederek söylediklerinin doğru olduğunu kanıtlayamazsın!

ben bizim bildiğimiz şeyleri farklı ele almış derken :
    herkesin bildiği şeyleri bizim gözümüze sokarak anlatmış yani:bizim daha sığ düşündüğümüz konuların derinine inerek anlatmış. herkes bilir ne kadar kötü olduğunu hayatın bazen ama kimse şebo nun anlattığı gibi anlatamaz bana göre!yani derinden ele alıyo olayları..

ayrıca gençler derken aramızdaki yaş farkını sadece 1 olduğunun farkında mısın?insan 18 yaşına basar basmaz bilge ya da büyük olmaz.

hayranlık derecesinin ne kadar olduğuna gelince
    tapınmak yanlış tabii ama benim yazdığım yazı da onu çağrıştıracak bişey göremedim sadece çok güzel şarkı sözü yazdığını söyledim
    onun yaptığı herşey doğru diye birşey yok ben hayranım ama ses ve müzik tarzına.kendisinin ne yaptığı beni ırgalamaz ama iyi bir kişiliğe sahipse bu ona artı not verir.

aci ama gercek sudur ki, onlar daha sizin boyle bir hayrani olduklarini bile bilmiyor, o yuzden bunu kesin bence!! sizler onlar icin sadece milyonlardan birsiniz..

ben zaten onlar bilsin diye hayran değilim bilmeleri de gerekmez bilenleri de görüyoruz bitarafları kalkıyo iki gün sonra 'ben müziğin ilahıyım' diye ortada dolaşıyorlar!
    ben sadece hayranım birşeyler beklemiyorum yani!

bi 6 yil sonra ben sebo dan pek bahsediyor olacagimi sanmiyorum. tabii su anda hayranlari olanlar aa olur mu o kadin oldukten sonra bile superdir- super olacaktir diyeceklerdir ama...ben 23 yasimda oldugumda daha seckin bir muzik tarzim olusur inaniyorum..

bunu tekrar okudum ve anladığımın doğru olduğunu gördüm.
  • panic attack • 21 Temmuz 2005 02:30 • #478974
    gothic şebo :)(tip olarak müzikal olarak yanından geçemez)