Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• dexter_holland • 16 Temmuz 2005 12:03 • #478405
    Güzelim, fazla müzik dinlemiyorsun herhalde... şebnem Ferahla Teoman'ın Türkiye'nin en iyileri olmaları (ki bu da oldukça şüpheli) gerçekten iyi oldukları anlamına gelmez. Türkiye'de çok az ve yeteneksiz müzisyen olduğu anlamına gelir. Sen bir git Coldplay'i dinle. Amerika'ya açılabilen tek İngiliz grup onlar, sonra mukayese et bakalım, sence bu iki şahıs oralara gidebilirler mi diye... Hadi iyi günler sana.
  • NefesAL • 16 Temmuz 2005 12:20 • #478409
    bu senin yorumun.herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil.
    zaten gitmesinler.orda gidip bi b.ktan anlamayan özentiler dinleyeceğine burda az değil ama kendine yetebilecek kadar oluşmuş kitlesi dinlesin daha iyi.
  • Narcoholic • 16 Temmuz 2005 12:33 • #478410
    bn de mvö için aynı şeyi düşünüyorum. keşke amerika düşmanı olmasalardı....şebo ve teo'nun gözü doymuş demek ki..kurcalamayın:P
  • death_glory • 16 Temmuz 2005 16:05 • #478434
    kral-kraliçe he... hey maşallah... neyin imparatoru oluyo bunlar pardon? rock'ın mı????????
  • dexter_holland • 16 Temmuz 2005 21:34 • #478479
    öyle diyorlar...
  • kuzucuk • 16 Temmuz 2005 21:37 • #478480
    nasıl teoman şebo en iyi ya nasıl bi kriter var önünüzde..
  • feyzasal • 16 Temmuz 2005 22:32 • #478489
    yapmayınız dexter.amerikalıların sevdiği şeyler mi kıymetlidir her zaman.bence avrupalı müzisyenleri bile dışlıyor olmaları kendi zaaflarıdır.muse bile yeni çıkıcak albümüyle amerika ya açılmayı düşünüyo.bizse yıllardır muhteşem müziklerinin tadını çıkarmaktayız.amerikalılar cahal kalmış biraz.
  • dexter_holland • 16 Temmuz 2005 22:39 • #478491
    Tabii ki haklısınız, özür dilerim biraz abartmışım. Amerikalıların müzikten anladıkları söylenemez, ama Amerika'ya açılmak için çok iyi olmak gerektiği kesin. Yine de kimin "Teo ve Şebo"nun yurtdışına açılacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu tereciye tere satmak gibi olur. İkisinin de müziğinde farklı unsurlar yok. Bir Candan Erçetin, bir Sezen Aksu daha çok hakediyor onlardan.
  • feyzasal • 16 Temmuz 2005 23:54 • #478503
    evet bu doğru sezen aksunun benzeri dünyada bulunmaz.orjinal kadın.halbuki amy lee yi bile şebnem e benzetenler vardı buralarda.söz konusu olan şey müzik olsa da dış görünüş önemli.teo hiç olmaz zaten.o müziği bıraksın gitsin sinemasıyla açılsın dünyaya, belki oscar filan verirler:)
  • michelle • 18 Temmuz 2005 02:34 • #478620
    selam,
    oncelikle ukalaligina saygi duyuyorum fakat unutma ki herkese yaramayabilir, o yuden dikkatli olmak gerekir yorum yapmadan once.

American listelerini cok iyi biliyorum ayrica coldplay in AMERICA YA ACILAN TEK INGILiz GRUP OLDUGU DOGRU DEGILDIR. DINLEIDGIM BIRCOK POPULER ROCKCI INGILTERE'DENDIR.

anlasilan, sen cok muzik dinlemiyorsun.