-
benim doğrularımla da türkiye de ideal hayat olmaz.türkiye benim için beter ötesi zaten.şu halimle bi amerikalı ya da başka bi vatan evladı olsaydım hayat daha kolay olurdu şüphesiz.dediğin gibi bu konuları konuşmanın ne sırası ne de yeri.şebo ile teo dan konuşmak gerek.
-
:):):)kesinlikle o konuda haklisn, evet daha kolay olurdu ama bu kadar mutsuz gorunme turkiye de olmaktan, herkes kendi sartlariyla mutlu olmayi ogrenmeliidr, sanmiyorum ki daha en azindan ekonomik sartlari yuksek olan ulkelerde yasayan her insan da boyle dusunsun...
-
mesajini simdi gordum, gorus tarzin cok rahatsiz edici, bir dahakine daha dikkatli ol bence!!
-
ben teonun ne anlamda kral olduunu anlamadım ben pek karlmış gibi görmüyorumda onu ondan çok daa süperleri var yani hee evet şebo karliçe harbiden
-
..kral görmesek yedirceksiniz allaan ben melankoligim diye kendini kasan veletini,,bir iki güzel sarkisi var ama hiç de abart1lacak gibi degil..
-
yaa of ilerleyin ya ne şebnemi ne teomanı hepsi aynı hepside hiç. müziğe yeterince değer vermiyorlar bu kadar basit üç beş juruş para kazanayım piyasa müzik yapayım diye yola cıkan insanlardan ne kral olur ne kralice.
-
zaten pop 20 de 14 numara:)))))daha nereye kadar gülerim bilmiyorum
-
yalan degil!yorumunu begendim! ee madem sevmiyorsunuz neden bunlar bu kadar populer onu da anlamdim!!!YA DEDIGINIZI BILMIYORSUNUZ YA DA DINLEDIGINIZI!!! biri 20 de 14 oldugunu soylemis--iyi peki de nasil yine de 20 ye bile girebilmis??
-
michelle
hey kendine gel
ne diyosun ne dünyaya hükmetmesi neden bahsediyosun
artık çizgi film bilimkurgu izleme sen
teoman kral değil ama şarkılarını sevdiğim bir rockcı
şeboda
dünyaya açılmaları umrumda değil ben kişilerle ilgilenmiyorum önemli olan şarkıları
teo alkolığin teki bence
ama ben genede seviyorum(seviyorum biraz saçma oldu)
dinliyorum
şarkılarında anlatığı bunalımlar
duygular
benimde duygularımı anlatıyor aynı dili konuşanlar değil aynı duygular paylaşanlar anlaşırlar
bence teo
bir rockcı
yaptığı müziği beğeniyorum çünkü benim duygularım(genelde [istisnalar kaideyi bozmaz]) bunlar
o kadar kasmayada gerek yok belki birkaç kişi için kral olabilir ama herkesinde sevmesi beklenemez
bir insanda çoğunluk seviyor diye sevilmez veya sevmiyor diye nefret edilmez.
-
medyamız sağolsun para edecek grup/şarkıcaları iyi seciyor ve populer ediyorlar. sonucta medyada kazanacak bu işten para. o yuzden populerler. yoksa tv de cıkmayan ama populer gruplarda var. o açıdan ben müzikal acıdan bişey yapmadıklarını söylüyorum onlardan bu populer kulturun kölesi sonucta...