Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• michelle • 22 Temmuz 2005 18:46 • #479165
    teoman kral-dı

Aslinda bir konuda haklisin, gecmisten su ana kadar olanlara bakinca teoman hakkinda, su anda teomanin tam anlamiyla antiklaymeks yasadigi soylenebilir, bu yuzden olsa gerek ki artik sevenlerini kaybetmeye basladi.

uzucu..
  • michelle • 22 Temmuz 2005 18:49 • #479166
    bunları geçiceksin !

Sebnem ferah bunu okusaydi, eminim(!) seni gibi bir hayrani oldugu icin cok mutlu olurdu!!
  • nazmiyyeaah • 22 Temmuz 2005 20:34 • #479169
    domuzdan post, teomandan kral olmaz. erkin koraylar, cem karacalar varken buna kral demek adama çüşşş breehh dedirtir. ama o yine de bir müzisyendir. hiç yoktan ilginç şarkı sözleri var. ancak tek beğendiğim yanı varki, o da isteyen dinlesin, istemeyen dinlemesin banane, tavrıdır.
    şebnem ferah'a gelince... Türkiye'de rock müziğin 1 numaralı hatun kişisidir. neden? öncesi yok çünkü. ne yapıyorsa kendi yapıyor. besteleri de güzel. bir yerde hislere tercüman olmayı biliyor. içten. ne bileyim piyasa değil. yanlışı varsa, bilenler söylesin. biz de bilelim. sonuçta onu savunayım diye kimse bana para vermiyo :) sezarın hakkı sezara... :)))
  • dexter_holland • 22 Temmuz 2005 20:38 • #479170
    bunları geçiceksin !

EVET, ingilizce olmayan şeylerden nefret ediyoruz.
  • dexter_holland • 22 Temmuz 2005 20:41 • #479171
    Eee, benim bir eleştirim var Şebnem Ferah'a, bence elektro gitarları gerektiği kadar kullanmıyor. Hala pop gibi geliyor kulağa, yine de yanlış birşey söylemek istemem, son albümü dinlemedim henüz...
  • michelle • 23 Temmuz 2005 18:21 • #479257
    ...

under my skin,

--"burda anlatılmak istenen duygularımızı çok iyi ifade ediyor olması, çok basit bir olayı bile çok farklı yorumlayıp somutlaştırabilmesi... neresinden anlıyosun yavf ??? "

yani sizin kendinizi ifade etme beceres iolmadigindan bunu bir baskasinin etmesi hosunuza gidiyor...ZATEN, yetersizlik daha iyi olanlara hep bir hayranlik birakir!

--"haklısın gerçekten de öyle kraliçe kral ilan etmeden önce düşün sen de öyleyse !!!!"

hmm, bu konu biraz uzun, benim boyle dusunmedigimi bunu bir forumdan ve turkiye de sebnem ve teo hayranlarinin coklugunu duyunca sasirip yazmak istedigim gercegi bolumunu sanirim ya okumadin ya da ANLAMAdin!! elimde bir albumleri bile yoktur, benim dinledigim muzik tarzi SEBO VE TEO dan olsmamaktadir!!! ve bence turkiye nin kral ve kralice denilecek kadar iyi bir Rock sarkicisinin oldugu da soylenemez. GErek bu baslik, GERkse basligin icerigi tamamen turk genclerinde olusan SEBO VE TEO hayranliklarinin ORANININ duyulmasi ile yazilmistir.VE bazilari cok ciddi anlamda bu insanlari ciddiye aliyorlardir, ve bende o zman "ya garaj dakiler ne dusnuyor diye actim"

--"sevgi göze sokulduğunda anlamsızlaşır zaten. önemli olan içten bir şeyler duymak ve görünmez bir iletişimle bir şeyler paylaşıyor olabilmek..."

sevgi zaten icten duyulan birseydir, gozune sok demiyoruz da bos yere de onu savunacagim diye baskasina gidip aptal aptal seyler demk niye? yani sebo gelip sanki onu savundugun icin sana tesekkur edecek, 1 paragraph sonraki aciklamanda ise ozentilikten, DAVRANISLARDAKI TUTARLILIKTAN bahsetmissin, bu kadar birine hayran kesilen bir insan nasil olur da davranislardaki tutarliliktan bahseder.zaten hayranlik normal bir duygu degildir, eger birine hayran olunuyorsa bu bazi seylern eksikligini gosterir!! sizin ozveri ve karakter eksiliginiz egonuzun sismesine sebebiyet verip baskasina saldirmanizi sagliyorsa, burada digerlerinin sucu yoktur! karakter ve ozdenetim kisnin kendisine baglidir. actigim her basligin basindan sonuna kadar her zman ayni tutumu gosterdim, sozlerimde hicbirsekilde sapma olmadi!!(!!!!!) eger yazdiklarimi anlamdiysan ve bunu kalkip tutarsizlik olarak degerlendiriyorsan, bu daha fazla benim problem olmaz. hatta IYIIK yaptim tipki simdi sana yaptigim ANLAMYANLARA, HATTA EN BAsINDAN BERI BIrSEY ALGILAMAYANLARA ozel aciklamalar bile yapmis bulunuyorum. daha fazlasi beni asar..
  • feyzasal • 23 Temmuz 2005 18:36 • #479258
    ben cahilliğin az şey bilmek değil,yeni fikirlere kapalı olmak, kendi bilgisini herkezinkinden üstün görmek, kibirlenmek olduğunu düşünüyorum.amerikan halkının çoğu en iyi şeyleri sadece kendisine layık görür ve yine en ideal hayatın kendilerinki olduğunu düşünür.bence ideal ülke orası değil.burası da değil.o yüzden kaliteli müziğin onayını amerika halkı veremez.ben istisnaları saymıyorum.amerikalıların demesiyle teo kral, şebo da kraliçe olmaz.amerikalılar bush u başkan seçtiler peki en iyi başkan o mudur.belki amerikaya karşı fazla ön yargılı olduğumu ve asıl cahilliği benim yaptığımı söyleyebilirsin.bence sıradan bir türk sıradan bir amerikalı hakkında amerikalının türk hakkında bildiğinden daha fazlasını bilir.bu da garip bi cümle oldu..neyse mazur görün.
  • michelle • 24 Temmuz 2005 03:32 • #479303
    anliyorum da, sunu kabullenmek gerekmiz mi, gercekten americanin cok iyi kosullari var, gercekten cok iyi standartlari kolay sekille edinebilen bir topluluk, hee, bu durum onlarin zeki oldugu anlamini getirmez-dogru ama ekonomik anlamda olsun teknolojik anlamda olsun gercekten iyi yasiyabiliyorlar. bunu cok iyi biliyorum, o yuzden bu dediklerimi salliyorum zannetme.! devlet okullairnda bugun bizim daha ozel okullarda kullandigimiz teknolojiyi kullaniyorlar! yani amerikalilar gercekten iyi yasiyorlar! bush un secimi anlaminda washington d.c de olaylar cok farkliydi eminim, olayin sadece gorundugu gibi oldugunu zannetmiyorum! secim sirasinda olanlar oldukca degisik! siyasetten konusmak icin pek iyi biryer oldugu soylenemez ama..istersen sonra detayli konusabiliriz..ideal hayat konusnda yorum yapmiyacagim, ama bil ki o konuda da farkli dusunuyorum--sana karsi olmak icin degil sadece bnm dogrularimla turkiye sartlairnda ideal hayat olmaz ama amerika sartlarinda ideal hayat OLUYOR hemde bayagi iyi!!
  • Under My Skin • 24 Temmuz 2005 15:55 • #479335
    ...

--"burda anlatılmak istenen duygularımızı çok iyi ifade ediyor olması, çok basit bir olayı bile çok farklı yorumlayıp somutlaştırabilmesi... neresinden anlıyosun yavf ??? "

yani sizin kendinizi ifade etme beceres iolmadigindan bunu bir baskasinin etmesi hosunuza gidiyor...ZATEN, yetersizlik daha iyi olanlara hep bir hayranlik birakir!

bu aynı dyuguları paylaşıyor olmakla alakalı bir şey !!!!

tek tek cevap vermicem artık olay ..bişeye sardı...
    hayatta başarılar michelle !!!
  • michelle • 24 Temmuz 2005 23:19 • #479418
    ...

biliyorum yoruyor artik degil mi under your skin!!!

cok tesekkur ederim, sana da hayatta basarilar...