Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• michelle • 18 Temmuz 2005 02:39 • #478621
    bu kriterleri ne yazik ki gecler olusturuyor, cogunluga bakilirsa her iki kiseden biri ikisinden birine ya da ikisne cok rahatlikla hayran cikabilir. burdaki amac kriterleri olusturan gencleri elestirmek de degil, sadece bu kriterlerin gercekten NEYE gore olusturuldugunun farkina varmaktir.
  • michelle • 18 Temmuz 2005 02:58 • #478623
    Acikcasi ben bu konuda bu kadar kati dusnmuyorum. Americalilar muzik isini gercekten cok iyi basariyorlar.Dineldigimiz cok iyi muzisyenler America dan cikiyor, o yuzden bu konuda America nin ne kadar cahil kaldigini soylemek cahilligimizi gosterir BENCE!
    SAdece AMErica da muzik yapmak herseyden cok taban gerektiri, hepimizn bildigi uzere buyuk bir ulkedir, ve her kismi birbirnden farklidir, her eyaletin bile kendine has MUZisyenleri vardir. Soz konus bu olunca gercekten iyi bir cikis yapmak icin ( eger yahudi degilsen,-- onlar kendilerini cok iyi yukseltiyorlar, baskalrina ihtiyac duyamdan) cok iyi bir tabana sahip olmak gerekir.Yapacagin muzigin kitlesini olusturman gerekir. MEsela, America'da binlerce daha bugun adini bile duymadigimiz- duyamadigimiz rock gruplari var. Cok iyi bir gecmisleri oldugu halde sadece belli -kucuk- bir kitlede sapili kaliyorlar.

AMerica buyuk bir dunyadir ve bu dunyaya hukum surmek icin hangi tanriyi oyniyacagini bilmelisin!!
  • Axl_Rose • 18 Temmuz 2005 06:47 • #478627
    AMerica buyuk bir dunyadir ve bu dunyaya hukum surmek icin hangi tanriyi oyniyacagini bilmelisin!!

huhaha.. çok komik.. nesin sen materyalistmi???hiç kims, hiçbiryerde, hiçbirşekilede, hiçbirzaman, ALLAH'ı oynayamaz.. tööbe tööbe.. inanmıyorsanda bu şekilde ifade edemezsin!!!
  • oqz • 18 Temmuz 2005 08:45 • #478628
    şşt noluyor burda?? toplanmayın toplanmayın...
  • La Rocque • 18 Temmuz 2005 09:06 • #478629
    american halkının %70 i gerizekalıdır,cahildir,dünyadan bi haberdir,bazı american gençlerinin komşu eyaletlerini tanımadıkları dahi bilinir,bu bilgilere bizzat kaynagından ulaşılmıştır. :o

America müzik konsunda bir devdir.İşin bu kısmı tartışılmaz.

AMerica buyuk bir dunyadir ve bu dunyaya hukum surmek icin hangi tanriyi oyniyacagini bilmelisin!

Buda duydugum en komik cümlelerden biridir.
    Manasını hala tam olarak çözebilmiş değilimdir,açıklanırsa hoşuma gidebilir...
  • punklives • 18 Temmuz 2005 09:51 • #478630
    türkiye de ikiside müzik namına fazla bir şey yapmıyor..sonuçta hafif parçaları var...ama müzikleri hafif olmasına rağmen ikisinide kurtaran nokta muhteşem sözleri benim dinlediğim en anlamlı sözlerdir çoğu zaman....yazdıkları sözleri türkçe yazıyorlar ingilizce bir albümde aynı şekilde kullanabilecekleri meçhul,bu yüzden teo ve şebo yerinde sayar.....ister kral yapın ister kraliçe.....
  • dexter_holland • 18 Temmuz 2005 17:37 • #478669
    Çok komiksin yaa... Hiç mi müzikle ilgili makaleler okumuyorsun? Popüler olmak oraya açılmak anlamına gelmez. Dünyada manyak gibi hayranları olan Blue, Kylie Minogue Amerika'da sokakta yürüdükleri zaman tanınmıyorlar. Nasıl oluyor da "Teo-Şebo"nun kral kraliçe olduğunu düşünen biri bana müzik dinlemiyrsun diyebilir anlamıyorum. Ayrıca Amerika'ya eğer bir sanatçı yollayacaksak müziğinde bizden bir parça olmalı yoksa tereciye tere satmış oluruz.
  • fibonacci • 18 Temmuz 2005 19:12 • #478674
    Yurtdışına açılamıyorlar çünkü başarılı değiller.
  • -TeUFeL- • 18 Temmuz 2005 19:44 • #478677
    şebo bir nebze okeeyde ta TEOMAN KİM YAW.adam bir resmen çalıntı şarkı yapıyor.adam gitardı davuldu ekliyo allahın pop müziğini rock diye kakıyor piyasa.bizim gençlerin çoğuda dinliyor bunalrı bunlarda piyasa yapıyor.neyse arkadaşlar evrensel dil kullanmadıkça yurtdışını unutun.umarım bunlar akla yerleşirde ilerde garajda konuştuğumuz arkadaşlardan biri açılır dünyaya bizde kasılırız(zamanında bizle muhabbeti vardı diye:)
  • michelle • 18 Temmuz 2005 20:14 • #478683
    Bir yunan atasozunden tercume edilmisdir. bir tek tanrinin dunyaya hakim olma gucu oldugu icin bu soz denilmistir. ayrica hangi tanri konusuna gelince ise eskiden bilindigi uzere,o zamanlar ronesans doneminden sanirm cok az bir zamn once ya da sonra cok (birden fazla) tanri inanci hukum surmustu dunyada( greek gods and goddesses(!))bu gerekceden dolayi saniyorum ki boyle bir soz soylenmistir.

bilmemeni anliyabilirim de-- anlamadigin birseyi komik bulman sacma!

ama bosver takma, bu aralar genclik " CEHALET ERDEMLIKTIR" felsefesini yurutuyor sanirim.