Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TEO KRAL--SEBO KRALICE!

• Mad_Slayer • 21 Temmuz 2005 04:13 • #478983
    teoman artis ya gitsin dizilerde oynasın mafya babası filan olsun, olmadı mankenlik yapsın podyumlarda, mayo üstüne gravat taksın sora öyle girsin havuza sora ne bilim o biçimde su topu oynasın ne bilim kesmesse bitane bar açsın barmenlik yapsın elinde iki whisky şişesi çevirsin hem sadece türk kızlarının kalbini çalmaz oyle yabancılarada açar kendini bodrum barlarında.. neyse fazla tatil modu yaptık konuya dönelim,teomanın yaptığı parçalarla kral olmadı onu bu türkiyenin gelişemeyen kısır müzik döngüsü bu hale getirdi aynı kralın oğlunu veliaht seçip ilerde kral yapması gibi... ama şeboya hakkaten kraliçe denebilir tabiri caizse,.her fikir görecelidir tabi ki,bana göre şah sana göre şahbaz, zevklerde tartısılmaz elde bu varken bunu dinliyo tabi garibim Türk insanı e bi yanda haklı tabi ki stresini atacak zıplayacak hoplayacak birini bulması lazım o da kendine en yakın olanı seçiyor...teoman ile sebo yurt dısına açılsınlar tabi teo yu sevmeyip seboyu da sevip sonuna kadar desteklerim...
    kalın sağlıcakla...
  • michelle • 21 Temmuz 2005 19:40 • #479046
    son albümdeki sözler!!!

HAKARET ETMEDIM DOGRULARI SOYLEDIM!

ama, haklisn, eger sert kactiysa sanirim biraz daha yumusak bir uslupla yazmayi da deneyebilirim...tabii eger sizde buna gore davranirsaniz..

berry88, saniyorum bir konuda yanlis anlasildim, GENCLER tabiri 18 yas ve altini kapsiyor anlamina gelmemekle birlikte, seninde dedigin gibi 18 yas ne yazik ki hala cok buyuk bir zeka anlamini CAGRISTIRAMIYOR!! GENCLER derken tamamen belki 15 ile 25 yas arasindaki GELISME cagindaki bulunan INSANLARi hedef aliyor.
    ilk once bu konuya aydinlik vermek istedim.!

ikincisi, hayranlik konusunda ki sinirlari biliyor olman gercekten guzel birsey, COGU ne yazik ki bunun farkinda degil! ILk yazinda bana karsi yazdigin seylerde bilincli olarak SEBO ya karsi bir hayranligin getirdigi bir savunma mekanizmasi ile yazdigin dusunuluyor ama tabii ki oyle degilse ne mutlu SANA!!

ayrica, son olarak, sadece senin anliyacagini umarak soyluyorum, her ne dusnuyorsan veya anladiysan gercegi GERCEKTEN BILMEDEN ELESTIRI YAPMA, OLUMSUZ YARGILARDA BULUNMA, VE YORUM YAPMA, TAHmiN ETTIGININ DOGRU OLDUGUNU DA DUSUNME!

bunu yaptigini demiyorum, ilerde yaparsin diye onlem almaya calisiyorum.

sanirim demek istedigimi anladin bile!!
  • gokcen • 21 Temmuz 2005 20:03 • #479047
    uuuuuuuh yeah çok etkilendim adamım
  • dexter_holland • 21 Temmuz 2005 20:05 • #479048
    Ya bekçi sürekli garaj forumunda buralara hiç bakmıyor. Michelle, gerçekten saçmalıyorsun bence, hiç düşünmeden kendini haklı çıkarmak için yazıyorsun. Konu zaten saçma, bence birisinin yurt dışına açılıp açılmayacağının müzikle bir alakası yok. Hayran olmakta da hiçbir sakınca görmüyorum, insan kendisini iyi hissediyorsa birisi için çıldırmasında sorun yok bence. Bu forumlarda grupların kimlerden etkilendikleri, sağlam rifleri olup olmadığını falan konuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
  • michelle • 22 Temmuz 2005 02:30 • #479091
    DEXTER_HOLLAND,

AFEDERSIN AmA YA BURADA KIM OLDU KI SENI BASIMA PATRON BIRAKTI???

CAHILLIK MEYdANDA, NE DEMEK BIR INSANIN YURTDISINA ACILMASININ MUZIKLE ALAKASI YOK --afedersin lutfen KAC KERE yutdisina ciktigini soyler misn? kimsin ki bu konudan bu kadar eminsin..ondan once, KENDIN daha MUZIK SEKTORUNDE NE KADAR IYISIN KI?

ANLAMADIGIN- BILMEDIGIN-HATTA HICBIR FIKRININ OLMADIGI KONULARA LUTFEN SICRAMAYALIM!!

HERSEYDEN ONCE KIM OLDUGUNU, KIMINLE KONUSTUGUN FARKINA VAR!! HADDINI BIL.

kaldi ki bu kadar sacmalayan birSEY kalkip baskasinin ne kdar sacmaladigindan bahsedemez!!

*******BIR KOPEGI ASAGI OTUTTURMADAN ONCE, ONUN SIZI ISIRMASINA KAC KERE IZIN VERIRSINiZ??************

BU konuyu acarken, bari bu sefer o kadar tartismayayim dedim, bir bakiyorum ki izin veren yok! kusura bakmayin ama benim herSEYE tahmulum yok, bundan anlasiliyorsa ona gore muamele olur!

cok guzel konularin acilmasini hayal edicegine beyninizi kullanip, biseyler uratmekte fayda vardir!!!
    oturdugunuz yerden ahkam kesmek kolaydir.

sahiden, hemen hemen neden bu garaj uyelerinde bu sorun var?? kendileri bi konu acmayi BECEREMEZ, sadece acilanlara yok bu konu sacma -yok bu konu gereksiz! SIZE BUNLAR COK BASIT GELIYORSA LUTFEN SIZ(!!!!!!) ADAM GIBI KONULAR ACIN DA GORELIM.

konuyu begenmediysen de yazma--yazmak zorundasiniz diye birsey denilmemistir bu konunun basliginda!!! BU konunun GEREKSIZ YORUMlaRA ihtiyaci yok HEMDE HIC!!

SON OLARAK, HAYRAN OLMAKTA SAKINCA GORME ZATEN SEN!! LUTFEN Ol, oLMAYA DEvAM ET!! BASKA TURLU O HAYRAN OLDUKLARIN GECINEMEZ ZATEN..

ee, her koyunun bir cobani vardir !!!!!

(simdi anlamdigin birsey varsa HALA, ozel mesaj at da seninle OZEL ilgileneyim. herkes genel egitimden degil bazilari OZEL EGITIMDEN ANLAr NASiL OLSA!!)

bu kadar alt yazi yeter sanirim...( gerci sanirim yetmez, bazilarina kitap yazilsa yine TIK demez...)

mIcHeLlE...
  • berry88 • 22 Temmuz 2005 12:23 • #479121
    son albümdeki sözler!!!

ben zaten şebo ya hayranım onu her dinlediğim de farklı hissediyorum kendimi!!bence kaliteli bir müzisyen!!!
    demek istediğini anladım ama bu sitede o kadar çok bilgili ve zeki adamlar varki üyeduktan sonra müzik hakkında sahip olduğum bilgilerin önemli derece de arttığını düşünüyorum ..
    birde buranın şuyunu seviyorum herkes birbirine destek oluyo..örnek bi arkadaşın kaza geçirmesi sonucu yazılanlar...
    belki sana bu kadar çok sert tepkiler geldi diye böyle düşünüyorsun ama bence biraz daha sakin olursan herşeyi anlarsın..
    BURDA HERKES ÇOK DOST CANLISI!!!???
    şunu hatırlatmak istedim:
    söylediğimn şeyden çok söyleme biçimin önemlidir!! buna biraz daha dikkat etmelisin çünkü gerçekten burda kötü niyetli kişiler yok ama genelleme yapamıyorum!!!tabii..
  • dexter_holland • 22 Temmuz 2005 14:39 • #479135
    ^ yaratıcı zeka
  • guanopaes_ • 22 Temmuz 2005 14:44 • #479139
    teo pezevenk şebo orospu..
  • NefesAL • 22 Temmuz 2005 14:52 • #479140
    teoman kral-dı

benim için teoman şu son albümüne ve şu son 2-3 yıllarına kadar tam anlamıyla bir kraldı.
    ben teoman ın yaptıklarına mantılkı bir sebep bulamaz olmuştum.yaptığı her çalışma,filmler,yönetmenlik falan hepsi resmen hayranlarını kendinden soğutmak için yapılmış gibiydi.belki de hayranlarını değil onu yeni yeni tanımaya başlayan yüzeysel olarak seven hayranlarını nefret ettirmek içindi.
    ama artık ona hak veriyorum sonunun hüsran olmasındansa ondan nefret etsinler daha iyi.ben eski albümleriyle yetiniyorum böylesi daha iyi.şu anda çevremde teoman ı seviyorum diyenlerin ya da sadece sevdiğini söyleyenlerin ondan şimdi nefret ettiklerini söylemeleri beni mutlu ediyor...
  • Under My Skin • 22 Temmuz 2005 15:18 • #479142
    "şebo'yu kraliçe ilan ediyorum ama kraliçeliğe layık görmüyorum" ehuehu :))

Ayrica dikkatimi ceken birsey oldu, neden sevdiginiz insanlarin dediklerini dogru kabul ediyorsunuz. ne demk yani"BIZIM BILDIGIMIZ SEYLEri FARKLI ELE ALMIS".

burda anlatılmak istenen duygularımızı çok iyi ifade ediyor olması, çok basit bir olayı bile çok farklı yorumlayıp somutlaştırabilmesi... neresinden anlıyosun yavf ???

gencler, hayran olduklari insani farkina varmadan dogru kabul etmeye baslamislar. tabii ki birine hayran olmak guzle birsey olablir, ama adeta tapinmak neden??

haklısın gerçekten de öyle kraliçe kral ilan etmeden önce düşün sen de öyleyse !!!!

aci ama gercek sudur ki, onlar daha sizin boyle bir hayrani olduklarini bile bilmiyor, o yuzden bunu kesin bence!! sizler onlar icin sadece milyonlardan birsiniz..

sevgi göze sokulduğunda anlamsızlaşır zaten. önemli olan içten bir şeyler duymak ve görünmez bir iletişimle bir şeyler paylaşıyor olabilmek...

peki neden hala bu kadar savunma psikolojisine giriyorsunuz soz konusu sadece sebo hakkinda 2 olumsuz cumle olunca???

eğer başlığın "şebo kraliçe" diye bangırdamasaydı herkesin düşüncesine saygı duyarım der,susardım...

lutfen, bence arada bir insanin kendisine de inanmasi, guvenmesi yani insanin karakteri olmasi gerekir. HAYRANLIK ONUN DEDIGI VEYA YApTIGI SEYLERI DOGRU KILMAZ!!!

sözlerinle yaptıkların birbiriyle uyumlu olmalı gerçekten de... bir de kararlı ol Kraliçe diyosan ardından şöyle böyle diye atıp tutma.
    ya da hiç kraliçe ilan etme. benim anlatmaya çalıştığım bu. sevmek zorunda veya dinlemek zorunda değilsin. bir şeyi seviyosan dinlersin sevmediğin halde dinliyosan özenti derler sana, yok seviyorum dinliyorum ne alakası var saçmalama dersen de o zaman biraz tutarlı olsun söylediklerin ve yaptıkların !