-
kesinlikle...teomandan nefret ediyorum ıyyyyhhkkkk....şebo ayrı..o bir kraliçe doğrudur..eski mısırda kraliçeye şebo derlermiş hatta..o kadar yani.. :)
-
sevmeye bilirsin ama şeboyla teo sık sık birlike çalışıyorlar ve bunun en son örneklerinden biride en güzel hikyem
süperde olmuş
sen neden sevmiyorsun
şebo
seviyo
-
valla onu şeboya sormak lazım....benim sevdiğim bi şarkıcı sevmediğim bi şarkıcıyla beraber çalışabilir..bunda garip olan ne..çok da sewebilir hatta onu..ama ben almiim..alana da mani olmiim..
-
herkes sohreti sever!! ya tum dunya sebo ve teo yu dinlemek isteyecek ama onlar bunu istemiyecek mi? hahaha!!! oyle birsey oldugunda haber ver, o zaman onlarin cok degerli ve karakterli birileri olduguna inanicam!!
populer olmayi istemezlermis?? pardon, nasil bir dunya burasi?para parayi, sohret sohreti ceker. neden yeni bir album yapiyor o zaman? neden roportaj yapiyor, eger populer olmak istemiyorsa, neden reddetmiyor bunlari, o dediklerini okuyanlar sayesinde bunlar populer kalabiliyor.
gercekci olalim lutfen..
-
sonuclar saisirtti beni oldukca.. bu kadar teo dan nefret edildigini sanmiyordum.. ama ayrica koseserkan dedigin dogru, birlikte calismalari birseyi etkilemez veya degistirmez... nerden duydum hatirlamiyorum ama bir ara birliktelermis bunlar sanirim... ama kaynagi belli degil o yuzden yanlis olma ihtimali oldukca yuksek.. ama eger bir ara birlikte olmuslarsa, bunlari birlikteyken gormek isterdim, tuhaf birsey olurdu sanirim.. teo yu erkek arkadasi sebo yu kiz arkadasi olarak dusunmek garip olsa gerek...
-
nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
sevmiyorsa neden şarkılarına vokal yaapıp bas bas söylüyör
cokmu paraya ihtiyacı var
sevmiyorsa neden yapıyor
-
ya jjaz, cok kafa yoramazsin bu tur kisilere. bunlarda akil olsa mantik olmaz mantik olsa akil olmaz, 2si bir arada asla bulunmaz... paraya o kesimden herkesin ihtiyaci var bir kere.para icin yaptiklari seyleri inkar edemz kimse. o insanlardan herkes mutlaka istemeden seyler yapar. belki o sekilde ise yariyacagini dusunmustur, ya da populer olmaninin yolunu bu sekilde buluyor.. kim bilir?
-
ya ne alaka simdi, anlamadim? sebo herseyi para icin yapacak bir kadin degil bi kere--hayraniyim var mi sebonun!!!!! bayiliyorum kadina... teo da fena sayilamz hani.. tatli cocuk...:):)
-
ya sen nerden ciktin simdi?? ne ne alaka? off, sen de mi girdin suraya.... ama yinede tesekkur ederim yorumlariniz benim icin cok onemliydi..
-
dünyanın kullandığı dil masalı sadece kendi dilini dünya dili, kendi kültürünü de dünya kültürü yapmaya çalışan amerkanın uydurması. dünya dili falan yok. gidin cezayir'e dünya dili nedir diye sorun fransızca derler. çünkü orda fransız kültürü etkili. bizde de abd. ingilizce söylemeden de dünya çapında olunur. örnek mi istiyosun: rammstein (almanca), anna vissi (yunanca), tiziano ferro (italyanca) ve ispanyolca söyleyen bir sürü latin var. mesele iyi reklam. arkanda sağlam bir kadro, menejer ve medya varsa dünya çapında olmak için ingilizce şart değil. ama şartmış gibi empoze ediliyor.