Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

şebnem ferah sizce nasıl bir sanatçı her yönden değerlendirebilirsiniz

• mavianahtar • 23 Ocak 2006 15:03 • #492708
    fark ettim de şebo dinleyenler asla onun korsan albümünü almıyor.

ama şu sayısız yabancı hayranı "death":) özentilerimizi görseniz çok komikler.

müzik iyi ise dinlenir. yok gothic miş, yok rock, metal elektronikmiş. peh.

bi de şebneme bağırarark şarkı söylüyor diyenler çok hoş insanlar ya. hehe. sepultura diye bi grup niye var ki... kulağı tırmalıyor demek gibi birşey bu:)

yaf bunları yazanların yaşlarını merak ettim ben şimdi? buldum. şu yeni mor ve ötesi hayranları mı yoksa manga'cılar mı! hehe. çok yaşayın emi.
  • Necrophilliac • 23 Ocak 2006 16:20 • #492710
    Ya siz neden bu kadar, öff küfür edicem banlanıcam yine, evet müziğini beğenmiyorum, peki bu sana ne yolla bana böyle konuşma hakkını veriyo, Death seviyorum, ve Şebnem Ferah'ın grubu elemanları olarak(baterist hariç) kalitesiz, sen müziğini seviyo olabilirsin, ama bu ne onun müziğini müzikal açıdan başarılı yapar nede benle böyle ismimi vermeden konuşma hakkını veriri sana.Ne özentisi be, sen benle ne hakla böyle konuşursun, bu siteye gelende kabahat, lütfen üyeliğimi silin.Gayet ciddiyim.
  • mavianahtar • 23 Ocak 2006 20:39 • #492737
    niye üstüne alındın ki kardeş:)
  • Ardelia • 23 Ocak 2006 21:15 • #492743
    no coments..

bence şebnem ferah için yukarıdan bakıp eleştirmek buradaki kimsenin haddine düşmez..
    o kadar şarkıyı besteyi vs.. tek başına yapıyor ve bize sunuyo..
    içinde bulunduu durumu mümkün olan en güzel şekilde ifade edebilern nadir insanlardan..
    tüm albümleri mükemmel bence..
  • lal_44 • 23 Ocak 2006 23:14 • #492761
    Sanatçıların kime dendiğini çok merak ettim.Sesi,yaptığı müzik,(ANLAMLI ŞARKI SÖZLERİ)görünüşü çok önemli olmasa da görünüşü de süper SEBO'nun.sadece çok güzel şarkı sözleri yazması zaten onu santçı yapmasına yeterli.Ya da şarkı sözü olmasaydı sesi yeterdi ama herşey var onda zaten...Onu sevmeyenler ne dinliyorlar acaba o şimdi asker falan mı?
  • MORVEÖTESİ1995 • 24 Ocak 2006 17:13 • #492808
    no coments..

varya sebneme laf eden olmasın haa!!!

o bizim biriciğimiz....sffc nin gururu!!!

www.sebnemferahfan.com