-
bir şey daha....
keman felan çalamam ben.baska sey çalabilirim.
ama bence burda senin için keman degil bütün yayli sazlari çalabilicek birileri vardir.ne dersiniz beyler?
peki sen angelic üflemeli çalgilarda iimisindir?
hahahahahaha!
-
yarışmanın kuralları
angelica83 :
bir erkeğin eşlik etmesi ok normal de,bir kız nasıl 'hangi oje yakışmaz ki kız sana'diye kendinden geçebilir?
bunlar lezbiyen mi? gerizekalı mı?
yoksa bende mi bir şey var?hiç bir şey anlamıyorum?????????????????????????
Grubu seviyolardır ve şarkılarına eşlik ediyolardır, bu kadar basit
Ne alakasız şeyler söylemişsin ya, bi de topic açmışsın bu saçma şey için.
Millet de yazıyo ha.
narcolepticcc :
ama blues siyasal bir müzik fraksiyonudur
Puhahaha, lafa bak. Ulan ne adamsınız.
Gereksiz...
Sonra topiclerle kafa bulunca insanlar sinirleniyo.
Yaw affınıza sığınıyorum şöyle salak bi topic ve böyle salak cevaplar olabilir mi yaa ??
-
yarışmanın kuralları
narcolepticcc :
ama blues siyasal bir müzik fraksiyonudur
deli entel konuşmuş ama la öyle deme :)
-
yarışmanın kuralları
yahu sen benim bu topic i ciddiye aldigimi felan mi saniyorsun?bi dünya martavala kendimce cevap verdim iste.insan böyle tipleri gördükçe kendini kontrol edemiyor iste.malavdan bir yarisma hikayesi uydurdum.bu hatun için yazilabilcek baska bir sey yok.ve bunlardan bir dünya var disarida.
-
yarışmanın kuralları
yakisirrrrrrrrrrrrrrrrr banna..
kahve köselerinden kaptik ne de olsa.iki üç el kapik attigimiz masalardan arakladim böyle köseli laflari.sizlerin köselerine yuvarlayiverdim.
hade hayirli traslar:)))
-
bence sende bir şey var
-
hhhahha.Yav hocam çok saçma olmuş bu topic.Niye friday ı'ım in love dinliyosun?cuma günleri mi aşık oluyosun :Pp
-
işte bu her izleyişimde bunu düşünmüştüm.süper bi zeka ve süper bi soru.bunun cevabı onlar lezbiyen değil gerizekalı.
-
topic başlığını okuyodum hep sora yazarım diyordum.merak ettim bakiim dedim.OHA!dedim kendi kendime.birde baktımki o topic başlığının altında yatan.ama saçma bi konuymuş(şiir gibi oldu)(belkide olmadı:))
bu topic bi yerden sonra angelica83 vs.narcolepticcc olmuş:)))
ReFLeKS_GiTaR
-
eyw derin bi mewzuu ama kız işte duman olsunda çamur falan fark etmez