Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

herkese bir sorum var!.mümkünse herkes bir yorum yapmalı!çok merak ediyorum

• narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:27 • #490077
    ....

amman yawas gel adanali!canin müzik istiyorsa bizi büzükle basbasa birak.müzik yazan yere git.müziin tillahini da sonra konsurus senle hele.
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:29 • #490079
    slm.

hahahahahhaahha!!!
    süper ki ne süper:):):)
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:37 • #490081
    BIR DAMAT ARANIYOR ISIMLI YARISMAMIZA HOSGELDINIZ.BILETLER KARABORSA!

welasilim cemaat/i elalem...
    bu gün bu güzide mekanda hayirli bir is için toplanmis bulunuyoruz.az veren candan çok veren canandan diyerekten üç bes baslik parasi atan hatunu kapar.
    ancaaaak.hatunumuzla göz kirpistigimiz üzere öncelikle ona soracagiz kimi istiyor diye.sonra hepsi birlikte bir evde yasiycaklar.sonra biz oturup onlari izliycaaz.sonra oylarimizi vericeez.sonra onlari bir güzel sisiriceez.ve siz sevgili elalemin oylariyla çiftimizi belirliyceez.
    hepimize iyi sanslar!

( böölesine saçma sapan böölesine gerizekali bir topik altina baska ne yazilabilirdi ki? )
  • angelica83 • 11 Aralık 2005 00:42 • #490082

hayııııııııır!önce yazıma yorum yapmalılar :(((((((
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:43 • #490083
    harikasın narcolepticcc

çok üzüldüm üzül üzül üzüldüm simdi ama angelica.
    sizin hataniz degil bu !
    bu gerizekali egitim sisteminin! gerizekali bir anlayisin! gerizekali bir çevrenin!gerizekali bir sekilde birbirini terkedip giden anababalarin!anababasizligin!müzikten anliyorum diye bi dünya cool takildigini sanan ama iki soru sorunca züttürük gibi bakan heriflerin!sekil manyaklarinin!bu gerizekali bir sehirlesmenin! bu gerizekali bir toplumsallasamamisligin!bu gerizekali bir devlet toplum anlayisinin! bu geri zekali bir sosyokültürel zatzurtsal sonucu.
    yazik.wallahi yazik.

sana söyle cool tavirlari olan müzigin sadece büzük kismindan annayan birini bulalim mi ne dersin?
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:46 • #490084

bence bas git angelica.kendini hayir islerine ada.ne biliim baska yapicak bi siyler bul.bu ülkede insanlar çöplükten karinlarini doyuruyolar sen neyden bahsediyosun.bas git angelica.sana ilgili siteleri öneririm.
  • angelica83 • 11 Aralık 2005 00:48 • #490085
    yarışmanın kuralları

1.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    2.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    3.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    4.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır
    5.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    6.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır
    7.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    8.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır
    9.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
    10.sevgili angelica'nın yazısına yorum yapılmalıdır.
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 00:52 • #490086
    yarışmanın kuralları

damat adaylarini görelim beyler.
    buyursunlar:)
    ancak basvuru için bir adet nufus kag1d1 fotokopisi,bir adet ikametgah,sekiz adet fotograf,üç adet merdane,saç boyasi dis macunu vsvsvsvs.
    adaylari görelim?
  • narcolepticcc • 11 Aralık 2005 01:01 • #490088
    yarışmanın kuralları

1. duman züttürük bir gruptur.sevgilisi intihar ettikten sonra istedigi davranip iki cümle sarki yaptigini sana solisti sanat yaptigini savunmaktadir ama onun yaptigi bence zanaat bile olamaz.
    2.konserlere gidenler er ya da disi farketmez bagirmak durumundadir.çünkü alayinin kafasi güzeldir.içki ot ve bilumum muhabbetler kol gezer etrafta ve herkes costukça cosar ki bu gayet dogal bir durumdur.
    3.orada bagiran hatunlar en az duman kadar gerizekalidir.hatunlarin ne için bgirdiklarini söölersem tutuklanabilirim:)
    4.solisti günün birinde blues dan etkilendigini felan söölemisti ama blues siyasal bir müzik fraksiyonudur.ve dolayisiyla blues dumana 5 gömlek büyük gelir.çünkü dumanin kafasi blues un siyasasina eriyorsa ben demüzik dinnemeyi birkirim.
    5. msn :[email protected]
    @&@
    hahahahahaha!
  • angelica83 • 11 Aralık 2005 01:03 • #490089
    bir şey daha....

kedilerle iyi anlaştığına dair veterinerden noter tastikli belge.ok?bebekler,en kısa zamanda başvurularınızı bekliyorum.
    hımmmmm...aynı zaman da adayın keman çalması tercihimdir.kendine güvenen garaj üyesi müzikolikler!kedim sizleri bekliyor.iyi müzik yapamayanlar eleneceklerdir ona göre...
    konumuz müzik.ben bu siteye boşuna girmedim.
    herşey kedim için!