-
reklam topiği muhteşem olmuş... :p
bence söylediğin kişiden kişiye değişir... belki (!) gerçekten müziğe kaptırmıştır kendini...
bende X Japan ın şarkılarını çok severim... ama sözlerinden bi şey anlamıyorum... muhtemelen güzel şeyler söylüyorlar... :p ama Standing Sex ve Sadistic Desire şarkılarından şüpheleniyorum... en yakın zamanda japonca bilen birini bulup soracağım...
-
sen en azından şarkı sözlerini anlamıyorsun,seviyorsun.ben de candan erçetin'in fransızca albümüne hastayım.ama bunlar anlıyorlar ve konserlerde o kadar içten eşlik ediyorlar ki garipsememek elde değil,bir de tanrıymış gibi tapıyorlar.çok saçma!
aslında ben duman'ın şarkılarını beğenirim.dinleyince aklıma,çok tatlı,yavru bir kedim var,o geliyor.bebeeeek,meleeek,baaal falan.
ama sadece bu kadar!:))
-
bi tanesini yakalayıp sor o zaman... :p
-
Yazık..
Yani bu kadar merak edilecek birşeymi bu 50 tane topic açmışsın!!!!!!!! Neymiş efendim neden duman konserlerinde kızlar oje şakısına hede höde yapıyorlamışta onlar öyleymişte böyleymişte!!Nasıl bir cevap bekliyorsun tam olarak istediğin nedir??amaç nedir???
Yani şu acizliğine acımamak elde değil.Buraya ciddi olarak mesaj yazanlarında zekasından şüphe ederim...Allah hepinize akıl ihsan nasip eylesin demekten kendimi alamıyorum..
-
Yazık..
3. sınıf gazetelerin 4. sayfalarındaki yazılar gibi bitirmişsin...
kendinden şüphe et birazda...
-
Yazık..
nofx herşeye karşı çıkma sen de,bak yorumu güzel olanla tanışçakmış.
isterse bu konuyu bi akşam yemeğinde tartışabiliriz.
-
Yazık..
bu bir pazarlama tekniğidir dünyada bütün prodüksiyon şirketleri bunu uygular. yani yakışıklı bir çocuk bulunur ona şarkı söyletilir ve üzerine oynanır (promosyon olayları) pazarlanacak kesimdeki kitleyede dünyada ki en yakışılı adammış gibi gösterilir iş biter. senin anlattığın olayda ki durum o çocuğun ne söylediği değil, o çocuğun söylemesidir o ne derse desin kızlar hasta olacak. niye o çocuk çıplak okuyor şarkıları bu gibi sebeplerden dolayı cinselliği kullandıkları için grup süper bir müzik yapmıyor, süper müzisyen de değiller ama güzel pazarlanıyorlar. sonuçları da senin sorunu doğuruyor zaten. bence hiç bir kızın orda cinsel kimliği ile bir sorunu aksine tam ve doğru çalışıyor hormonları aksi takdirde bu tür promosyon numaraları tutmaz.
saygılarımla..
-
Yazık..
harikasın!seninle tanışmak istiyorum.sana sonuna kadar katılıyorum.:))))))))
-
Yazık..
şu ortama bir meteor düşse keşke diye düşünmeden edemiyorum..
-
Yazık..
canım,dediğini biraz açar mısın?mesajını anlayamadım.çünkü biliyor musun ben bir gerizekalıyım(kim benim gibi bir konu atabilir ortaya?)ama sen bana bunu biraz aç.mesajın nasıl olduğuna karar verdikten sonra benimle tanışma şerefine erip eremeyeceğini ben sana bir ara haber veririm.OK?