-
bu topic i açan arkadaş amacın ne senin böyle gereksiz/mantıksız bir topic neden açılırki ? ilgi çekmek için ?
slayer kendi müziğini yapıyo senin gürültü kavramına göre birçok grup gürültü yapıyo şuan..
-
Taş gibide müziktir, taş gibide trashtir!!! Çalmasıda zordur dinlemeside...E tabi herkesin harcı değil....
-
''saçmalık'' !!gürültüymüş !!
ama bu konu kşiden kişiye değişir size annemin lafını aynen aktarıyorum:
- bu gürültüde ders mi çalışılır?(bn slayer dinlerken)
-
benim söylemek istediğim tek bir şey var.
slayer ın bir tek şarksını bilirim ben. dead skin mask. solosu hariç çalayım bari diye oturup çalışayım dedim.
gp5 in rse si solo kısmında uçtu, pc kilitlendi kaldı öyle.
o zamandan beri rse ile açmadım tabı :
-
Arkadaşlar böyle saçma sapan başlıklar açmayın.Bir gruba laf ediyosunuz sonra karşıdaki eleman da sizin sevdiğiniz gruba laf atıyo siz de sinirleniyosunuz kavga ortamı çıkıyo tabii.Ya arkadaşlar böyle şeylerle uğraşmayın.Ben Slayer ı çok severim mükemmel bir müzik yapıyolar bence...Onlarla büyüdüm diyebilirim.
-
sana ne diyesim geliyor, susuyorum.
-
lan nekdar lavukça bir soru slayer müzik mi yapıyor yoksa gürültü mü?? tabi ki müzik yapıyor moruk.
sadece müzik değil düşünce,sertlik,agresiflik, özgürlük,isyan hepsi var.
slayer gürültü yapıyorda da günümüz müziğini yapanlar çok mu iyi kaliteli müzik yapıyor..
metal yapıyorum diye piyasada dolaşan mayhoş gruplara verilecek en güzel cevaptır.slayer.adamlar metal müziğin seyrini değiştirdi yaptıkları ortada metal camiasının taçsız kralıdır..
BU NESİL SALYER GÖRDĞÜ İÇİN ŞANSLI BİZDEN SONRA Kİ KUŞAK BÖYLE BİR EFSANEYİ GÖREMEYECEK SLAYER GİBİ BİR EFSANE BİDAHA GELMEZ!!
DAğılıın şimdi başlık kitlenmiştir
-
Abi slayerın üstüne laf yok. %100 müzik
-
gürültü mü?!komik misin canım sen?!yaz havası çarpmış bu arkadaşı bellii=))ama olsun buda bi görüşdür,bu da bi serzeniştir,bu da bi sesleniştir,bu da bi fikrdir,bu da bi isyandır...sadece saygı duyarım!ama bu görüşe,bu seslenişe kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum!!!!
-
hendrix forumda morumda bişey yazma sen bidaha