Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

istiklal marşımızın bestesi hakkında!!!

• deli forever • 1 Haziran 2006 18:49 • #500261
    adı üstünde.. 10. yıl marşı, milli marş değil!
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 18:56 • #500263
    hiç kimseye hiç bir şey öğretmek gibi bir düşüncem yok benim, ama burdan öğrendiğim çok fazla şey var, kuşkusuz senden de, samimiyim bu konuda çünki ancak farklı bakış açıları geliştirir insanı, burada okuduğum her farklı yorumun bana yeni şeyler kattığını düşünüyorum.
    istiklal marşının eski bestesinin şimdikinden iyi olmadığının farkındayım ve yazdım da zaten bunu ama şimdikinin ilkinden iyi olması var olan hatalarını görmeme engel değil malesef,
    öğrencilerin umursamamasını komedi olarak görüyorsak vay halimize..

kara mizah denen şeyden mutlaka haberin vardır. yapılan şey komedidir fakat anlatılan şey; çok büyük hatalar ve yanlışlıklardır
    bu yaptığım bir benzetmeydi sadece ,ayrıca izlediğim o komedi beni güldürmüyor hiç, aksine kahrediyor.anlatabilmişimdir umarım...
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 18:57 • #500264
    hiç kimseye hiç bir şey öğretmek gibi bir düşüncem yok benim, ama burdan öğrendiğim çok fazla şey var, kuşkusuz senden de, samimiyim bu konuda çünki ancak farklı bakış açıları geliştirir insanı, burada okuduğum her farklı yorumun bana yeni şeyler kattığını düşünüyorum.
    istiklal marşının eski bestesinin şimdikinden iyi olmadığının farkındayım ve yazdım da zaten bunu ama şimdikinin ilkinden iyi olması var olan hatalarını görmeme engel değil malesef,
    öğrencilerin umursamamasını komedi olarak görüyorsak vay halimize..

kara mizah denen şeyden mutlaka haberin vardır. yapılan şey komedidir fakat anlatılan şey; çok büyük hatalar ve yanlışlıklardır
    bu yaptığım bir benzetmeydi sadece ,ayrıca izlediğim o komedi beni güldürmüyor hiç, aksine kahrediyor.anlatabilmişimdir umarım...
  • rubber soul • 1 Haziran 2006 19:11 • #500267
    adının ne önemi var en duygu yüklü türk marşı bu bence! bence bu olmalı marş...
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 19:18 • #500270
    evet mükemmel bir beste ve mükemmel duygular taşıyor çok doğru hatta programlarda öğrenciler de coşkuyla söylerler hep ama onun da sözleri milli marş olacak nitelikte değil adı üstünde 10. yıl marşı
  • deli forever • 1 Haziran 2006 19:37 • #500275
    adının ne önemi var?
    çıktık açık alınla 10 (yazıyla ON) yılda her savaştan..
    Cumhuriyet kurulalı 82 (yazıyla SEKSENİKİ) yıl oldu..
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 19:51 • #500276
    kesinlikle öyle bestesi harika ama sözler milli marş olacak nitelikte değil
  • deli forever • 1 Haziran 2006 19:52 • #500277
    bi şeyler öğrenmeye çalışıyorsan, neden her yoruma cevap yazdığını merak ediyorum. konuyu sen açmış olabilirsin ama herkes sana cevap yazmıyo, veya soru sormuyo ki. birbirine cevap yazanlar da var di mi.
    var olan hataları sen görebilirsin ama ben görmüyorum. senin hata dediğin şey belki bana çok güzel geliyo. ve belki bu devletin başındakilere ve değiştirilmesini anayasayla yasaklayan insanlara da..
    evet sonunda anlatabildin.
    ayrıca; İstiklal Marşı'nı düzeltmek sana mı kaldı be güzelim?!
    ya da düzeltilmesi gerektiğini savunmak!
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 20:49 • #500280
    hakikaten baktımda şöyle ne çok yazmışım öyle! ama haksızlık etme hepsine cevap yetiştirememişim:) ama insanlar forumlarda sadece kendilerine yöneltilenlere değil, katıldıkları ya da karşı oldukları yorumlara da cevap yazabilirler değil mi?
    ayrıca; İstiklal Marşı'nı düzeltmek sana mı kaldı be güzelim?!
    ya da düzeltilmesi gerektiğini savunmak!

sen ne kadar değişmemesini istemek ve bunu savunmakta haklı ve özgürsen ben de değişmesini istemek ve bunu savunmakta o kadar haklı ve özgürüm. saygılar!
  • Necrophilliac • 1 Haziran 2006 20:58 • #500282
    Beyler konu sapmasın, eğer "nalan81" rumuzlu arkadaşımızın böyle bir hakkı olmadığını düşünüyorsanız bu topic'i görmemezlikten gelmek fazla kasmaz heralde.Çünkü burada konu istiklal marşımızın bestesi..