-
Metal dinleyicisine müziğiyle ilgili saçma sapan şeylerle karşılaşmak ağır geliyor...
Bugün bir haber programında küçük çocukların moda anlayışı,sevdiği kahramanın tişörtünü adını göğsünde taşıması falan diye bi haber çıktı...o sırada babam da çıkıp "bazıları kocaman olmasına karşın böyle davranabiliyor" dedi..bunları bana bakarak söyledi ve gayet de imalıydı(sevdiğim gruplerın tişörtlerini arada bir giyiyorum ya)..hatta bugün işyerlerinde de bi mühendis çocuk Rammstein tişörtü giymiş de herkes parmaklarıyla çocuğu gösteriyormuş..ya bizim günahımız ne ya!?sizce bunlar diğer insanlara niye saçma geliyor!?biz neyi yanlış yaptık da bu kadar tepkili bir şekilde soyutlanıyoruz insanlar tarafından!yani direk suçlama yoluna gidiyorlar artık neyi suçluyorlarsa...hislerimi anlatamıyorum ama size de oluyor mu çevrenizden bu tarz tepkiler merak ediyorum...yoksa bu sadece benim yaşadığım çevreye özgü mü?yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen...
-
neden sadece metal dinleyicisi diye kısıtladın ki.. yolda müslüm t-shirtü giyip de parmakla gösterilen kişileri biliyorum..
-
saç uzantanların saçında sigara söndürüldüğü, hakkında eşcinsel yakıştırmalar yapıldığı, erkeklerin küpesi var diye dövüldüğü günleri vs.. geride bıraktık yani !?
bir tek sorun o ise sorun yok öyle kalsın...
-
hayır öyle birşey söylemedim..müslüm olayını da bilmiyorum ama öğrenmiş oldum.. :-) sadece metal dinleyicisi değil elbette.ama ben metalden başka birşey dinlemediğim için bilmiyor olabilirim..
genel olarak sorunu anlatamamışım galiba..bunları diyenlerin normalliğinin ölçütü ne ki!?niye onlar hep çoğunluk azınlık gibi çekişmeli lafları duyduğumuz kişiler oluyorlar..hala anlatamadım aslında..yani kim hoşlanır böyle bir yakıştırmadan...niye bir kalıba sokuluyoruz...her insan istediğini yapmakta özgür..niye saçında sigara söndürülenler oluyor..niye kötü gözle bakılıyor?
-
neden sadece metal dinleyicisi diye kısıtladın ki.. yolda müslüm t-shirtü giyip de parmakla gösterilen kişileri biliyorum..
Müslüm t-shirti giyeni ben görürsem, mümkünse olay mahallinden arkama bakmadan Kaçıyorum :D
-
Eğer babanın saçı kısaysa , bu babanın tercihidir. Eğer baban takım elbise giyiyorsa , bu onun tercihidir. Eğer baban Tarkan dinliyorsa , bu onun tercihidir.
Babanın (ve toplumun) geri kalanının anlayamadığı şey ise , senin de tercin hakkın olduğudur. Çünkü at gözlüğüyle yaşayan bir toplumdayız. Düşünmeyen , kendi mantık mekanizması sakat çalışan bir toplumdayız. Azınlık olduğumuz için de bu durum iyice belirginleşiyor.
Çok rahatsızım , ama bir şeyler değişmiyor ne yazık ki... Değişim önce beyinde başlar... Beyni olmayanlar neresiyle başlatabilirler ki?
Daha 3-4 gün önce akşam vakti arkadaşlarımla sahilde gezerken bizi hedef alan bir diyaloğu yazarak konuşmamı noktalandırıyorum... Zeka seviyesi hakkında yorum yapmak ise size kalmış...
-Bunlar ne lan böyle?
-Sataniz bunlar sataniz.
-
ne satıyonz?
-
gerçekten objektif bu tespitin ve örneklendirmen için teşekkür ederim...sorun bu işte..niye Soulforger'ın anlattığı gibi..diğer insanlar için normalliğin ölçütü nedir?siz neye göre normalsiniz..herkes öyle mi olmalı?normalliğin tanımı nedir?biz diğer insanlara göre niye normal değiliz?
-
bir de şöyle bir durum var, e artık yaş ta kemale ermeye başladı..
kişisel özgürlüğünüzü elde ettiğinizde hayatta da bir meslek sahibi olduğunuzda kendi yolunuzu çizmeye başladığınızda ya da ilerlerken,bu leke sizi takip ediyor, niteliğiniz, tecrübeniz fasa-fiso en profesyonel kurumsal modern şlirket kulağında küpe deliği görse işe almıyor, saçın uzunsa yükseltmiyor. "ciddiyetsiz adamdır bu" ön yargılarına maruz kalıyorsun.
-
Saçımı kestirmeyi reddettiğim için 2 iş başvurum kabul edilmedi bu yaz :)