-
farklıyım, insanlar beni anlamıyor triplerine girmeye gerek yok. bunu seçtiysen zaten kimse umrunda değildir, iplemezsin.
evet herkesin tercih hakkı var. ama tercih ettiğin şeyin sonuçlarına da katlanmak zorundasın. o yüzden mantıklı şeyler tercih etmek lazım ;)
-
delik beyin +100
-
delik beyin +100
-
delik beyin
bunun böyle olduğunu ben de biliyorum ama garip gelmiyor mu yani..ayrıca farklı olmaya da çalışmıyorum ki zorla..ne hissediyosam o oluyorum..ama onlar bunun saygıdan geçtiğini anlamıyorlar
-
ben de diyorum ki madem olduğun gibisin niye milleti ipliyorsun? sen istediğin gibi yaşamak istiyosan saygı maygı hikaye..
-
insanlar tişört olayına her dinlediğimin tişörtünü mü giyerim gözüyle baktıkları için bu olay bu kadar büyüyor.
bu arada delik beyin en doğrusunu söylemiş. pek takmamak lazım bunları ya da bu kadar dışa vurmamak lazım dinlediklerimizi.
-
Toplumu takan toplum gibidir . Takmaya gerek yok .
-
O halde metal dinlemek toplumu iplememektir? Mantıklı karar verilmesi gerekiyorsa metal dinlenmemelidir?
Sonra metalcileri kalıba sokmayın diye bas bas bağırılır bir de aynı kişiler tarafından...
Metalciyim , düzgün bir insanım , çevremle aram çok iyi... Toplumu da ipliyorum , belirli bir kesim dışında...
"Tercih" olayını anlayın artık , sokun kafanıza... Metal dinlemem benim milleti iplemez olduğumu veya mantıksız bir tercih yaptığımı göstermez... Sadece metal dinliyorumdur , o kadar... Siz nasıl Serdar Ortaç veya Ebru Gündeş dinleyebiliyorsanız...
-
Gayet ciddi bir şirkette çalışıyorum. Geçen sene finansbank genel merkezinde iş başvurusu yaptım. notlarım gyaet yerinde. kabul edildim ama gitmedim :)
küpe+uzun saç+dövme mevcut ve hala ciddi bir şirkette ciddi olarak işimi yapıyorum. tek sorunum hoparlorümün elimden alınması :) (bizim şirket pek modern değilmiş o zaman)
Tamam insanların bakış açıları farklı olabiliyor. Benim gibi yaşamayan benim gibi düşünemez mantığı açıkça kendini belli ediyor bu durumda. Lakin insanların ne düşündüğü umurumuzda olmamalı(en azından benim öyle). Tip tip bakmalarına alıştım, laf atmalarına alıştım.. Artık sorun olmuyor :D
-
hiç sorma az önce sahilden geldim ve giydiğim tshirt kurukafalı diye bakmayan kalmadı (bir daha da çıkmam artık).insanlar yan gözle bakmasın diye çizgili polo yaka tshirt mü giyelim? anlamadım gitti.