-
iyi bir noktaya değindin..
oturduğum semt de müsait değil..
mesela ben ankarada oturuyorum
karanfil sokağa gidince kimse bakmıyor..
ama bizim mahalleye geliyorum..gecekonduları da var...apartmanları da yani..herkes bakıyo..
-
karanfil değil de konur sokaktaki tiplere ben de tip tip bakıyorum açıkçası... bilmiyorum sen öyle misin ama o tipler çok komik duruyorlar...
-
Reklam yapma arkadaşım. 10 kere tekrarladım. Lütfen..
-
ha sen misin o iyi oldu
Garmesden geliyorum :D
-
Bir de 15 yasinda hayati anladigini sanir dimi bunlar?
Bu cocuklar (basligi acan uyeden tamamen baggimsiz, su tasvir ettigin cocuklar ) idiot falan degiller. Sadece tecrubesizligin verdigi tatli sarhoslukla, yeni dogan bebegin cigerlerine ilk havayi aldiginda koparttigi yaygara gibi, tatli cocukluklarindan cikma evresini hayatlarinin tecrubesi zannederler. Komikler evet ama ayni zamanda sevimliler de ve surasi kesin ki budurumlari da gecicidir. Belirli bir surecten sonra yasamdaki asil konumlarini kavrayacak, geri kalan gunlerini birsey bilmediklerinin farkinda olarak surdurecekler. Tipki bir zamanlar Slipknot fani olup rotayi sonradan Ulver'e cevirmeleri gibi. Veya bizzat kendimi ornek vereyim: Ise Limp Bizkit ile baslayip sonradan Kovenant'a donmem gibi.
Fakat bu cocuklari asagilayan bunyelerin zeka seviyesinden suphe edilebilir. Hepimiz o yaslarda bulunduk ve o davranislarin tipkisi olmasa da benzerlerini -ama daha agir ama daha hafif- sergiledik. Ama hicbirimiz Bekci'ye kafalayip o donemki yorumlarimizi sildirmedik. Ve daha da onemlisi hicribimiz insanlari siniflandirmadik.
Konudan saptiginin farkindayim ama insanlari suclarken aynaya bak biraz.
Ve buna da katila katila guluyorum, demek TURKIYE'de (hatta TRurkiye'yi gectim, su anAmerika'da bile donup bana tip tip bakan insanlar var ve bu konuda cok ciddiyim) kimsenin donup baktigi yok. Ben yanimndan gecerken miyavlayan hic tanimadigim insanlar biliyorum. Yukarida da bir suru ornek var. Sadece oku.
-
İsminden anlarlarmı pek bilmiyorum ama erkek olmadıgını burda acıklaman kötü olmuş..=/
-
madem alacağın tepkiye hazır değilsin neden reaksiyonu bu yönde gösteriyosun ki?
babanı ben tanımıyorum sen tanıyosun;ya yapmazsın,ya susar katlanırsın..
bu arada yeri gelmişken belirtmek gerek;bu ülkede tepki gören tek insan sınıfı metal dinlediğini sanan ama asla alakası olmayan insan grubu değil..
anlamadığım 1 başka nokta ise;baban seni bu müziği dinlediğin için eleştirse sana hak veririm ama giydiğin t-shirt'e laf etti diye gelip burda yakınmanın ne alemi var?
misal: benim babamda bana lisede kavga ettiğim hocalarımdan yakınırdı;ama ben gelip garaja yazmadım hiç..
::garaj:: aşırısosyallerin şikayet birimi
sanırım değil..
-
"Fakat bu cocuklari asagilayan bunyelerin zeka seviyesinden suphe edilebilir."
Tipik bir eziklik göstergesi :)
-
Genel olarak dünya toplumu böyle davranıyor aslında bunu kişilere veya gruplara vurmamak gerekiyor.Kesinlikle ceysın bu konuda haklı.Hak veriyorum sana ceysın,bir kalıpta buz ceysın için.
-
Biraz sakin olunuz. Polemik yaratmayınız. Konuya geri dönünüz.