Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Niye toplumdan zorla soyutlanıyoruz?

• death_metal_e • 16 Ağustos 2007 14:53 • #530508
    eğer beğenmediyseniz gidip başka foruma yazsaydınız..
    demek ki herkesin bi takım problemleri var..
    istediğimi yazarım kimi ilgilendirir..
    beğenmeyen yorumlarında bi o kadar eleştiriyi dizip de sonra "ilgilenmemek lazım" deyip çekip gitmemeli..ayıp oluyor..ya adam gibi saygılı fikrinizi beyan edin ya da yazmayın..yazdığınız şeylere kızmıyorum her zaman bir iki muhalefet kişilik havasına çıkar forumda..
    müzik dinlerken başkalarını hiçbir zaman rahatsız etmedim..hiç bir zaan evde kimse varken müzik açmadım bile..ama ben böyle mutluyum tamam haklısınız sabırlı olacağım bundan sonra..kim ne derse desin cehennemin dibine kadar yaa...
  • death_metal_e • 16 Ağustos 2007 14:54 • #530509
    bu forumu da kapatalım artık iş iyice kavgaya sarmadan
  • CRN_CRN_ME • 16 Ağustos 2007 14:56 • #530510
    Tamam arkadaslar sakin olalalım eger bu konuda yorum yapmak istiyorsak bunu death_metal_e'nin sorunu değil de kendimizin hayatta yaşadıgı sıkıntıları paylasarak yapalım....yanı bu konu sadece bir aracı olsun..
    Eger bu şeklide davranamayacaksınız konuya yorum yapıp ortalıgı kasmayalım..

Ayrıca müzik tarzınız bazı tutucu kesimlerde hiç iyi karşılanmıyor..Bu kesimlerde müzik özgürlügünüzü pek özgür yaşıyamıyorsunuz gizlemeye çalısanları bile var..
  • terör_katina • 16 Ağustos 2007 15:02 • #530512
    o antilik yapan arkadaşlar herhalde cillop bi çevrede yaşıyo hiç kimlik sorunu yaşamadılar hoppp insanların içine karışıverdiler herkes onları çok sevdi hiç tavsiye almadılar hiç yardıma ihtiyaç duymadılar sanırım...
    ama toplum diyip geçmeyelim kimse tek bi akım içinde yaşamıyo seni dışlayan kitle olduğu gibi kucak açan kitle de olucaktır,önemli olan doğru insanlrı seçip doğru çevreyi oluşturabilmektir zaten...
    baban kızıyosa dinlemseymişsin,yok etraf hazır değilse dinlemseymişsin yazan arkadaşlar rock özgürlüktür diye dolanırlar buralarda...
  • FakireBiSadaka • 16 Ağustos 2007 15:31 • #530513
    evet ya hiç sorma kırılıyorum ben de gülmekten ne kadar saçma değil mi bi de zayıf zayıflar böyle kocaman siyah tshirtler giyiyolar t-shirtlerin büyük olmasının sebebi de
    dinlediklerini sandıkları grubun ambleminin tamamını alsın diye :D
    valla süpersiniz çok eğleniyorum. ben düz beyaz tshirt, şort ve bi terlik giyince metalci olamıyorum allah kahretsin :D
  • FuL_TeLiKe • 16 Ağustos 2007 15:59 • #530514
    .)
    ben ölmedim yazan benim;bana konuş..
    ben antilik de yapmıyorum;bilmediğim şeyleri yapamam..
    yok dersenki bu herif görüş beyan etmiş;ediyorum..
    ..

orada yazdıklarım fikirlerimdir..
    insanları oldukları gibi kabul etmeyip kendilerini oldukları gibi kabul etmelerini istemeleri saçma geliyo..

amaç fedakarlık vs. ise bu tek taraflı olursa yukarıdaki olay cereyan eder..

hani 1 laf vardı ülkecek çok sevmişte arabacıklarımızın arkasında bile taşımaya başlamıştık: "ağzı olan konuşuyooo"..

"cuk" sanırım ses sana da geldi..

d.n.:kimilik sorununu ne sanıyosun ki sen?kimlik sorunu olan insanlar bunu psikiyatrist dediğimiz bu gibi işlerden anlayan insanlardan yardım alarak atlatırlar..ben kimlik sorunu yaşamadım çok şükür;ezildiğini düşündüğün,korumaya çalıştığın adamında böyle 1 sorunu yok anladığım kadarıyla..
    olayı başka mecralara sürüklemenin sanırım yaşınla ilgili 1 odak problemi olduğunu varsayıyorum..
  • terör_katina • 16 Ağustos 2007 19:09 • #530518
    benim de çok sevdiğim bi söz var ataalrımız söylemiş akıl yaşta değil baştadır diye...şimdi sen de duyuyosundur o sesi :)
    iyi,bu da benim görüşüm öyleyse...gereksiz bi tepki senin ki.
    iyi,insanaları ayrıan kendisi gibi olmayanalara kötü gözle bakanları da olduğu gibi kabul edelim o zaman?
  • şermutah • 16 Ağustos 2007 20:13 • #530519
    su küçüğün söz büyüğün de demiş atalarımız
  • şermutah • 16 Ağustos 2007 20:33 • #530520
    melankolik takılıp manita yapmak

çok denedim olmuyor be abi en iyisi asi ayağına yatmak öyle kesin çözüm
  • şermutah • 16 Ağustos 2007 20:52 • #530521
    herhangi birşeyi anlatan müziği dinleyen bir insan anlattığı şeye mantıken uymak zorundadır yani marduk (görmedim ama kilise yakmış solisti mi ne galiba) dinleyip ben dini bütün müslümanım diyen biri olamaz (olur mu yoksa) e toplumda bunu bildiğine ve kendi dininde olmayanları bir dışladığına göre...

aslında anlatılacak herşeyi aria galactica yazmıştı ama

ps:neden beni şimdiye kadar hiçkimse dışlamadı dinlediğim müzik yüzünden :( ben farklı olmak istiyorum dışlayın beni!!