Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Niye toplumdan zorla soyutlanıyoruz?

• BOY ON DI EDGE • 22 Ağustos 2007 13:03 • #530655
    evet kesinlikle
    UGH! :D
    ilginç bi terim olsa gerek
  • yeşil takıntı • 22 Ağustos 2007 15:08 • #530659
    vay be oturdunuz bir de bunu tartıştınız he bravo valla..ne diyim.ya arkadaşım 'ben siyah giyiyorum babam beni dışlıyo herkes bana satanist diyo ühüüüüü'gibi şeylerden daha önemli bi derdin mi yok senin? hayır yoksa ben söyliyebilirim örn.küresle ısınma,su kesintileri,afrikadaki aç çocuklar,yanıbaşımızda öldürülen ıraklı masum insanlar..
    çıldırmak üzereyim sanırım. neyse aynen devam tebrik ediyorum seni bu başarılı konu için.
  • bir_sakil • 22 Ağustos 2007 22:45 • #530684
    ki asiyim diyen duyarlıdır hafiften siyasidir. yoksa neye karşı asisin gibi komik bi soru(n) çıkar ortaya.hadi tamam hurraaa karşı koyalım bi şeylere.. peki ama neye:D
    sen canının istediği gibi giyindiğini savunuyorsun ama başkalarının bakışları seni rahatsız ediyor öyle mi? madem 'metalci'sin neden rahatsız oluyorsun kardeşim? sen de onları garipsemiyor musun sanki? bu bizim galaksidekilere, onların da bize 'uzaylı' demesi gibi bişey. belirtmeliyim ki tarafsızım. ama sen farklı olmaya uğraşıp farklı göründüğün için sana bakanlardan rahatsızlık duyuyorsan bu çok vahim bi çelişkidir ve özentilik dediğimiz de budur zaten işte.toplumdan önce siz kendi kendinizi öyle kabul etseniz daha sağlıklı olur BENCE. he zaten toplumu umursayan kendini de onların yaptığı gibi yadırgamaya başlar bi süre sonra.düşünürsün; 'çok mu tuhafım?, neden bakıyorlar?' gibi? ee hani senin aykırılığın? herşey bi yana şemsiyenin bi noktadan sonra açılmayacağını herkes bilir.
    son olarak özlü bir söz;
    'Farklı düşün, ama farklı olduğunu düşünme.'
  • delik beyin • 23 Ağustos 2007 00:31 • #530686
    sen kıroyu "kıro" diye dışlarsan, clubber ı "ıpdısçı" diye dışlarsan, popçuyu "popçu" diye dışlarsan rapçiyi "rapçi" diye dışlarsan onlar da seni dışlar.. herşey karşılıklı..
  • cthulhu88 • 23 Ağustos 2007 01:10 • #530687
    Bunların yanında Dissection'ın beyni Jon Nötdveidt ise çok yanılmıyorsam bu dünyada yapacak bir şey kalmadı diyip intihar etti.Kendisi sanırım eşcinsel öldrmekten içeriye düştü zamanında,Faust'u grubundan yeterince satanist olmadığı için kovdu,Dave Mustaine'in satanist adamların çaldığı yerde çalmam diyerek tepkisini gösterdiği insan oldu vs. diye biliyorum eksiklikleri de olabilir bu yazdıklarımın.Bu da böyle bir hikayeydi :/
  • cthulhu88 • 23 Ağustos 2007 01:44 • #530688
    Her zaman öyle olmuyor maalesef.Kendi adıma insanları dinlediği müzikle yargılamam ama bir başka müziğe saygı duymayanı da çekilmez bulurum.Şunu da belirtesim geldi,%80 tikky bölmü olan işletme bölümünde okuyup atmosferik müzik (genelde metal) biri olarak tarzın sorun çıkardığını biliyorum.Bunun bilincinde bölümü dereceyle bitirmem gerektiğinin farkındayım.Zor olacak ama yapılması gerek bu çünkü bu tür insanlara geektiğinde isyan eder işi bırakır,ciddiyetsiz,işine balı kalmaz şeklinde bakıldığını biliyorum birçok yerde.Böyle bir durumla sanırım saçlarımın uzun bulunmasından dolayı alınmamayla karşılaştım.Bu da böyle bir iç döküştü :)
  • death_metal_e • 27 Ağustos 2007 11:24 • #530777
    kimse üzerine alınmasın ama punk'çıları da gördük zamanında
  • death_metal_e • 27 Ağustos 2007 11:31 • #530778
    her arkadaşa yazdıklarından dolayı ve tarafsızlıklarından ötürü teşekkür ederim..ben düşündüm(aslında kafaya takmadım deyim) sadece kültür farklılığı..ve bunu olayları takmama neden olan benim çevremde benim yaptıklarımı yapan insanın olmaması sanırım.bu yüzden insanlar bana böyle yapıyorlar ya da bu konuda herkesi aynı kefeye koymamayı öğrenememişlerdir..yani yukarıda birisi bişey yazmıştı "bi dönem saçı uzun olanların saçını yakıyolardı,eziyet ediyolardı" şimdi daha çok hak verdim yazdıklarınızdan sonra..
    ve ben galiba fazla tepki gösterdim..evet abi ya salla gitsin..benim sorunum biraz şu olmuştu:ben onların müziğine saygı gösterdiğim halde niye onlar da bana aynı saygıyı göstermiyorlar?
    aman napçan ya sen sensin onlar da onlar..takmaya değmez..hoş ortalıkta takılacak bişi de yokmuş ama ben biraz bunalmışım bu hayıflanmalardan..yani ben metalciyim kime ne..hoş öyle bi sınıf da yok..o bazı kesimlerin biraz gruplaşma çabasından ötürü doğan bişey.
    teşekkür ederimm
  • FakireBiSadaka • 27 Ağustos 2007 17:06 • #530796
    Helal lem. Ama işte napalım milletin amacı da farklı olabilir. Ayrıca müzik seven insan, müzisyen aynı zamanda kendi dış görünüşünün de yaptığı müzikle alakası olmaması gerektiğini de bilir sanırım. Normal olun, güzel olun. Marjinalliğin kimseye bir faydası yok. Zaten simsiyah insanlar marjinal değil, palyaço gibiler desem yalan olmaz.
  • beklicem321 • 29 Ağustos 2007 14:19 • #530850
    Sinema tartışlma platformu değil burası arkadaşım.