Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Niye toplumdan zorla soyutlanıyoruz?

• FuL_TeLiKe • 19 Ağustos 2007 14:17 • #530574
    "ankaranın dikmeni 1 daha gelirsem ... beni..!"
    bilmeyenlerde öğrensin..
  • delik beyin • 19 Ağustos 2007 23:36 • #530579
    müziğini dinlemeden yorum yapmayalım ;)
  • bad dream • 20 Ağustos 2007 14:19 • #530588
    olmazmı ya!bu metal dınleyenın kaderı gıbı oldu artık.bakan hmm bu kedide kesıodur şimdi demeye başlıyor zaten.bakışlar değişiyor hemen zaten.anlaki seni soyutlamaya başladı karşındaki.banada aynısı oluyor malesef.babamın sürekli odama,kıyafetlerime,arkadaşlarıma,küpelerime:) imalı laflar atması benımde canımı çok fazla sıkıyor.bu sadece senin çevreye özgü,özel bi durum değil anlıcağın.ama bişey söyliyeyim için rahat olsun yeni gelen sağlam bi metalci gençlik var.bunlar emın ol(ki onlardan biri benim) bu tabuları yıkıcak:)ve artık kimsenin bu topluluğu soyutlama gibi bi girişimi olmayacak..
  • terör_katina • 20 Ağustos 2007 15:05 • #530589
    aynen
    bi de baban kızıyosa dinleme yoplum kızıyosa dinleme diyenelr amma saçmalıyolar.düşüne düşüne mi dinlicez müziği ? :)
    benim babam ben t.A.T.u dinlerken de lezbiyenelr diye karışıyodu şimdi harry potter sevmemem bile akrışıyo,ona kalsa ferdi tayfur dinlemeliydim
    bırak sen de örnek evlat olma,içinden geleni yap...takmayın fazla :)
  • violoncellist • 20 Ağustos 2007 16:25 • #530591
    ona kalsa ferdi tayfur dinlemeliydim

sana kalsa da, baban senin sevdiğin müziği sevip dinlemeli bu açıdan düşünüldüğünde. bence şu soyutlanma olayını zorla benimsemeye çalışmaktan vazgeçin. herkes içinde bulunduğu ortama ters düşen ortamdan soyutlanıyor çünkü. sizin karşınıza 'ferdi tayfur' dinleyen biri geldiğinde, eminim ki siz de onu dışlayacaksınız. onun için son derece gereksiz bir biçimde uzadığını düşünüyorum bu konunun. yanlış anlaşılmasını istemem, bunlar şahsen benim düşüncelerim..
    saygılar
  • terör_katina • 20 Ağustos 2007 21:55 • #530597
    dur yazdığımı baştan yazayım hakaret yoktu yanlış anlaşılmasın
    biraz yanlış bi anlatım olmuş,ben babamın dinlediğine karışmıyorum,ya da küçümsemiyorum.sadece o bana çok karışıyo.soyutlanmaktan ziyade ön yargıyla karşılaştım ben,bunu da kimse inkar etmesin
  • seden88 • 21 Ağustos 2007 00:04 • #530599
    gerçekten bu durumdan rahatsız olanları ayrı bi kefeye koyarak,bu tür "işte siyah giyiyorum,metalciyim,herkes bana öcü gibi bakıyor,çok yalnızım:(" muhabbetlerinden artık gına geldiğini,eskisi gibi prim de yapmadığını söylemek istiyorum.müzik seven insan,müzisyen insan böyle şeylerle uğraşmaz,kendi değerlerine kendi saygısı olduğundan çok da sallamaz milletin ne dediğini.zaten artık kimse de (çoğu insan) yadırgamıyor metalciymiş,siyah giyiyormuş.işi abartıya kaçırıp dikkat çekmek isteyenler zaten şikayet etmez amaç odur yani.diğerleri için de,çevreden gelen ufak tefek yadırgamaların da üstesinden gelemeyecek kadar aciz değildir zaten kimse.gerçekten rahatsızlık yaratan,laf atan insanlar oluyor ama ben tam takım siyah giymiyorum,benim üstümde kırmızı tişört olunca da onlar bi yolunu bulup laf atıyo zaten,çok üzülmeye gerek yok yani,metale has bir şey değil bu.
    +burdaki bir sürü yorumu okumadım tek tek.baştan bir kaç yorumu okudum.onlara da hak verdim.kendi düşüncem de budur.
  • terör_katina • 21 Ağustos 2007 13:24 • #530611
    bence genellemem yapma,uç bi davranışım ya da giyinişim yok,ama o kadar iyi bi yerde yaşadığım söylenemez,öğretmenler tarafınadn önyargıyla yaklaşılıyo bu duruma,afedersiniz ama bu benim suçum değil karşı tarafın suçu,hee ben zaten bişi demedim sadece ayy beni kimse dışlamıyo oldu bitti demeyin sizin başınıza gelmiyo olabilir,ama karşılaşanlar da var.dediğim gibi en iyisi takmamak,kimse kimse için değişmiyceğine göre,boşverelim gitsin.
  • kara_ruh • 22 Ağustos 2007 12:28 • #530653
    kıdemli embesiller, yetkili moronlar, medya şavalakları.. hayat bunlardan daha soyut ne görmüştür ki bizi soyutlayacak.. medya dışında bunca soyut duvarla karşılaştı mı hiç hayat, şu dünyalı ömründe.. yoksa hayat sadece metalcilik mi.. yoksa hayat bunlar mı.. ibre biz miyiz, ibre zaman mı.. ne var ki metalde soyutlanacak.. ugh!
  • FuL_TeLiKe • 22 Ağustos 2007 12:31 • #530654
    vay..
    .
    .

öğle yemeğine yakın boş mideyle felsefe kasılmıyor..
    yemekten sonra sana katılırım belki..
    (fikren)