-
peki ^_^
-
soulforger gayet guzel acıklamıs.sımdı bıseyler yazardım nedenleriyle ılgılıde sıteden kovulmak yetmez ustune bıde sınırdısı edılırım ulkeden hoş olmaz.
-
kapansın forum diyoruz ya biz de
-
101 metalci kuralına bakmış olsaydın death_metal_e böyle sorunlarla karşılaşmazdın bence arkadaşım.
-
herkesin farklılığı kendine,kimsenin kimseye giyinişinden,dinlediği müziğinden efendim saç sakalının uzunluğundan dolayı karışmaya hakkı yoktur,bunu buradaki herkes (dışlanmış olsun olmasın) biliyordur sanırım.sokakta yürürken birileri bu üstte saydığım nedenlerden dolayı sana laf atıyorsa bu onun saygısızlığıdır,onun hamlığıdır,onun insanlığıdır.elbette rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok..ama eğer kişiliğini oturtmuşsan ve kendini herkesten önce kendine kabul ettirmeyi başarmışsan zaten bunların üzerine gereğinden fazla düşmez,tutup burada bu konuyu açma gereği bilme duymazsın..
bu arada insanlar herkesin değil,düşüncelerini önemsediği insanların sözlerini dikkate almalıdır bununla bitireyim.
-
doğru valla
-
saç uzantanların saçında sigara söndürüldüğü, hakkında eşcinsel yakıştırmalar yapıldığı, erkeklerin küpesi var diye dövüldüğü günleri vs.. geride bıraktık yani !?
bir tek sorun o ise sorun yok öyle kalsın...
daa bu günleri geride bırakmadım sinlge factor kardeş ben halaa bu küpe ne lan diyenleri dövmeye devam edioyorumm bitmedi yani daa.. ama yinede bu tarz soyutlamalardan kurtulmak istiosak hiç takmıcazz benm babamda öyle piercing taktım die ewe gelme bi daa dedi yani memlekette sığır çok hangi biriyle uuraşıcan yaw booş ver o zman ugrasmıyolar
-
o küpe ne lan
-
Kare-te'yi de dövsene. "Bu küpe ne lan" dedi bak. :P
-
Benim oturduğum yer biraz doğuda(Rize diyelim) dolayısıyla buralar biraz geri kafalılarla dolu.Burda bu tarzdaki kişiler parmakla sayılır bu müzik ve bu yaşam tarzı buralarda pek hoş karşılanmıyo...Mesela ben okulda yurtta kalıyorum.Kurallara göre okuldan sonra kılık kıyafette serbestiz.Ama buna rağmen küpe takıyorum diye yurttan 3 gün uzaklaştırma aldım:)Yani size inandırıcı gelmeyebilir ama bunun tek nedeni küçük bir halka...Acaba bu tarz niye böyle kötü anlaşılıyo merak ediyorum...