Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Niye toplumdan zorla soyutlanıyoruz?

• kutay__ • 11 Ağustos 2007 00:39 • #530388
    sf: Erkekliğin 10/9 u kaçmaktır

dme: ben erkek diilimmm :-(

sf: Siz kalın o zaman.

budur :)
  • BOY ON DI EDGE • 11 Ağustos 2007 01:02 • #530390
    Offf Offf

Arkadaşlar bu garajda kaç senedir aynı şeyler tartışılır durur.Değişen belki sadece tartışanlardır hatta belki onlar bile aynıdır."Metalci" diye bi kavramın varlığı bile başlı başına bir saçmalık.Zaten herkes de biliyorki farklı giyinenlerin çoğu zaten bunu farklı olmak için yapıyor.Yani alan memnun satan memnun.Sonradan neden soyutlanıyoruz dememek lazım.Zamanla değişirsiniz takmayın.
  • A Dead Castle • 11 Ağustos 2007 12:47 • #530392
    Vah yavrumm ne üzücü,bu yaşta bu kadar büyük bir sorunla karşı karşıya kalmak gerçekten acı verici olsa gerek.

Ortada bi sorun falan yok,manita yapıcam erkek avlıycam ya da kızlarla gezicem ayağına melankolikmiş gibi takılmazsanız,kimsenin kimseyi soyutladığı ya da parmakla işaret ettiği falan yok.
  • kare-te • 11 Ağustos 2007 13:07 • #530393
    seni ailen dışlıyor yavrum
  • Rock_forever • 11 Ağustos 2007 13:42 • #530394
    ya herkese oluyor bu death arkadaşım kafana takma sen... ama diyeceksin ki takmadan da olmuyor evet olmuyor herkes senin gibi belli başlı sorunları yaşıyor...ama insanlara da garip geliyor anladın mı yani çocuğun biri pembe bişey giymiş biri yeşil sen giymişsin baştan aşağı siyah ee haliyle millet bakacak bu ne ayak diye...yim bunu seviyorumoluyor yani sabah otobüse bindim beykoz kadıkoy otobüsü...aman allahım bütün millet bana bakıyor ulan ayıp mı günah mı ne biçim iş...takmayacaksın...yani iplemeyeceksin yukarıdaki yorumlarda olduğu gibi...içini rahat tut sadece sen yaşamıyosun bu sorunu...ben siyahı seviyorum siyahtan başka renk hoşuma gitmiyor...sadeyi saviyorum saygı duyuyorsan gel yanıma duymuyorsan fcuk off :D
  • CRN_CRN_ME • 11 Ağustos 2007 14:13 • #530395
    Aslında herkesin sevdigi bir şey vardır kimisi pembe rengi sever hep o renk alır eşyalarını ne var ki bizde kendi sevdiğimiz tarzla müzik yapan insanların t-shitlerini giyiyorsak..

Bu senin dediğin aslında en çok kırsal kesimlerde oluyor bunu zor da olsa aşmak gerçekten zor..
    Örneğin ben Tekirdag'dan Nigde'ye geldim..
    Arada çok büyük bir uçurum var bu sadece death metal yapan bir grubun t-shirtini giyip parmakla gösterilmekle olmuyor tabi ki. Yazlık herhangi bir bodynizi rahat rahat giyemiyorsunuz bunun sebebi de tutuculuk oluyor...siyah giydiginizde satanist oluyorsunuz..ya da sarısın biriyseniz ermeni misin diye sorani bile oluyor...konusmalarınızda kullandıgınız terimleri bile anlasılmıyor..

Tabi ki ben bunları cahillik ima ederek konusmuyorum..sadece yöresel fark...

Belki seni onlara bunlara parmakla gösteren insanlar da böyle yerlerden tatil amaclı ya da akraba ziyareti amacla gelmiştir senin yakın kesimine.Biraz daha ılımlı olmak yararlı bence bu konularda..
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2007 15:39 • #530396
    evet bu konuda haklısın ancak en modern ve etik olması gereken İstanbul'un taksim gibi yerlerinde aldığınız tepkiler bile ohha dedirtiyor
  • CRN_CRN_ME • 11 Ağustos 2007 15:42 • #530397
    yapacak pek birşey yok...bizim onlara uymamız ya da onların bize uymaları beklenmiyeceğine göre böyle geçinip gidecegiz...
  • death_metal_e • 11 Ağustos 2007 23:01 • #530406
    bana kendini anlatıyosun galiba..
    kimsenin senin dediğin gibi yapmaya çalıştığı da yok...
    ayrıca yukardaki kişilerin dediği de doğru bi bakıma..ben kendimi hiç metalci sınıfına kesin sokmuyorum çünkü bunu takıntı haline getirmişlerden değilim..sadece müzikte kalıyor..hareketlerimi ya da ruhumu sözlerime etkisi yoktur.çoğu "metalci(!)" bunu yapamıyor..
  • death_metal_e • 11 Ağustos 2007 23:03 • #530407
    aynen böyle düşünüyorum evet kime ne yani..benim karşı çıktığım nokta satanistmişim gibi saçma sapan bakışlarla karşılaşmak..evet ben siyah seviyorum işinize gelmiyosa fuck you all!!