-
ya durup durup neden bole muhabbetlerle gelıyosunuzkı..??
hayır dostum sen bole tepkılere hazır degılsen dınleme.
yanı artık kurulmus gıbı belırlı perıyotlarla bu konunun acılması sıktı bea..!!
-
yoo dinlediğim müziğe de karışıyor..
bi kere cd'lerimi kırıp attı
bunlar müzik değil gürültü diye
herkesin zevki farklı olabilir bana belki bu melodik geliyordur
ama ben başka türleri de dinlerim o zaman laf sokmayı bırakyor
-
canım senin yaşın kaç?
biz ilkoulda şikayet ederdik babamızdan çünkü o yaşta 1 insanın eğitimine,kültürüne vs. bakmadan değişebilmesini, bize uyum sağlamasını falan isterdik..
bence babana dava aç..
çok değil 30 küsur ytl falan tutar bu tür makeme ücretleri..
velayetinden çıkmak istediğini söyle..
tanıdığın avukat yoksa gel ben de yazarım dilekçeni..
sen babandan kurtul bizde böylesi çocukça şeyleri konuşmaktan kurtulalım..
nasıl fikir?
-
oha =) neden bu kadar tepki vermiş herkes anlamadım .. neyse death_metal_e saçma bi konuya değinmemiş gerçekten toplum tarafından dışlanıyoruz ( metal dinleyenler olarak değil farklı olan insanlardan bahsediyorum ) çok uzatmaya gerek yok aria galactica çok güzel açıklamış zaten ..
-
Aşın artık bunları..takmican,bu kadar basit.
-
Yav giymeyin siyah miyah başka renk mi yok? Uzatmayın saçlarınızı da başka alternatif yok mu illa biz metalciyiz mi demek zorundasınız :D öyle abuk sabuk kreasyonlar oluşturmadan metal müzik dinlenemiyor mu :D Normal giyinip de gayet metal dinlenebilir hedbang de yapıır gayet. Öyle abuk şeyler giyinci rapçilerden daha beter oluyrsunuz söyliyeyim
-
Herkesin tarzı, stili, saçının uzunluğu, kulağındaki küpesi ve bunun gibi diğer dış görünüşle kişilik yansıtma çabaları kendini ilgilendirir, kimsenin ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı yoktur, laf söyleyen de ayıp etmiş olur. İnsan nasıl mutluysa öyle olmalı. Ama bu mutluluk bir süre sonra senin için sorun haline geliyorsa(demek istediğim metalci görünümün hoşuna gidiyorsa ama toplumdan dışlanmak gibi bi sorunun varsa) o zaman neyin seni daha mutlu edeceğine karar vermek zorundasın bence. Kaldı ki toplumdan dışlanmak ne demek onu da hiç anlayamamışımdır! O kadar fazla ve farklı toplumlar var ki, insanlar illa ki bazı topluluklara dahil olurlarken bazılarından da dışlanıyorlar. Öyle ki metalci bir topluluğun arasına alakasız klasik müzik hayranı bir insan katılmaya çalışsa o da dışlanacaktır mutlaka!(bence..)
-
ulan bu da sabır şakasımı yaa?
müzik biriminde babasını şikayet eden zihniyetin neresini anlayabilirsin seni de anlamak zor..
ama pardon sen aykırısın ya;isyancı gençliksin ya;forever rock ya..
müzik dinlerken beni rahatsız ederse 1 kamil;ben de oğlumda olsa tepki veririm..
özgürlük dediğin şey başlarken biten 1 şey..
serbestlikle özgürlüğü birbirine bulaştıran yurdum "farklı insanı" da normal olarak şaha kalkar çifte atar vs..
oy oy oy..
-
Çoook güzel demişsin.Aynen katılıyorum ama suç bizde forumu uzatıyoruz.Bence böyle saçma mesajlarla karşılaşmamak için bazı yaş sınırlamaları olması gerekir ne yazık ki bu nette hele garaj gibi sitede imkansız.Ama yaş sınırlaması olan böyle koloniler var garajda :)
-
:S
Saçı uzun olan, siyah giyinen abuk subuk bir kreasyon mu oluşturmuş oluyor :)
Gülerim ben buna heuheuheuheu